Nesh Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Odavno ne svracah na Mozzartov sajt i kliknem malopre na tenis: imaju u ponudi ITF Prokuplje clay.
Zhota Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 uspeo sam da postavim pare na betfair. igra li jos neko live kladjenje na bf? :)
Zli Gli Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) Nisam nasao nista pametno pa odigrao Dimitrova i Vavrinku po hiljadu, kvote 3.8 i 3.5... neka dodje jedan i meni dosta :D Naravno, igrao sam uzivo dosta i Nikola Cacic je odradio posao protiv Dzumhura, ali to nisam hteo da pisem jer u vecini nasih kladionica i nema u ponudi. Nesh, imas kod ovih mojih svaki dan po ceo dan takve indijanske turnire, bukvalno uvek ima nesto da se igra. S jedne strane je to dobro jer nije dosadno, a sa druge... :D Edited July 2, 2014 by Zli Gli
Nesh Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Kvota na Cilica u Meridianu 2.36. Ja odigrao nesto sitno na 5.30.
Nesh Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Sad je vec 5.91. Mislim da su preterali, bez obzira sto vec racunaju da je 2:2.
Feindouno Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Slazem se. To sam bukvalno pipnuo za loyalty bonus koji dobijam svake srijede i nije mi za ozbiljniji ulog od toga ali kvota je pretjerana.
Feindouno Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Medjutim dzaba sve kad je Cilic debil. Steta sto nisam bio ranije kuci da odigram Djovaka po vecoj kvoti.
Cash Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) Sad me jedan kolega zove,odigrao Dusevinu i Qureshi da ce dobiti prvi set na live kladenju(bet at home) i oni dobiju 7-5 kad njemu napisu da je promasio taj par. :o Jeli jos ko od vas ima iskustva sa tim, da pogodi utakmicu a na kraju mu napisu da je promasio. Edited July 2, 2014 by Cash
Feindouno Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Da, stvarno sreca da ne igras online Meni pokrali 3400e prosli mjesec.
Cash Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Da, stvarno sreca da ne igras online Meni pokrali 3400e prosli mjesec. Ne zajebavaj. Kako je moguce da te zajebu na ovakav nacin.neverovatno.
Feindouno Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Neverovatno zaista i nema nacina da se ispravi.Treba bataliti te online prevare!!!
panta rhei Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Sad me jedan kolega zove,odigrao Dusevinu i Qureshi da ce dobiti prvi set na live kladenju(bet at home) i oni dobiju 7-5 kad njemu napisu da je promasio taj par. :o Jeli jos ko od vas ima iskustva sa tim, da pogodi utakmicu a na kraju mu napisu da je promasio. desava se da pogrese, ali im se ukaze na gresku i oni isprave.
ZokiAsov Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Sad me jedan kolega zove,odigrao Dusevinu i Qureshi da ce dobiti prvi set na live kladenju(bet at home) i oni dobiju 7-5 kad njemu napisu da je promasio taj par. :o Jeli jos ko od vas ima iskustva sa tim, da pogodi utakmicu a na kraju mu napisu da je promasio. Nek posalje mail supportu, ispravice. Samo naravno nek prvo proveri sta je tacno kliknuo prilikom opklade.
Recommended Posts