Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Odavno ne svracah na Mozzartov sajt i kliknem malopre na tenis: imaju u ponudi ITF Prokuplje clay.  :Hail:

Posted

uspeo sam da postavim pare na betfair. igra li jos neko live kladjenje na bf? :)

Posted (edited)

Nisam nasao nista pametno pa odigrao Dimitrova i Vavrinku po hiljadu, kvote 3.8 i 3.5... neka dodje jedan i meni dosta :D Naravno, igrao sam uzivo dosta i Nikola Cacic je odradio posao protiv Dzumhura, ali to nisam hteo da pisem jer u vecini nasih kladionica i nema u ponudi.

Nesh, imas kod ovih mojih svaki dan po ceo dan takve indijanske turnire, bukvalno uvek ima nesto da se igra. S jedne strane je to dobro jer nije dosadno, a sa druge... :D

Edited by Zli Gli
Posted

Kvota na Cilica u Meridianu 2.36.  :huh: Ja odigrao nesto sitno na 5.30.

Posted

Sad je vec 5.91. Mislim da su preterali, bez obzira sto vec racunaju da je 2:2.

Posted

Slazem se.

To sam bukvalno pipnuo za loyalty bonus koji dobijam svake srijede i nije mi za ozbiljniji ulog od toga ali kvota je pretjerana.

Posted

Medjutim dzaba sve kad je Cilic debil. Steta sto nisam bio ranije kuci da odigram Djovaka po vecoj kvoti.

Posted (edited)

Sad me jedan kolega zove,odigrao Dusevinu i Qureshi da ce dobiti prvi set na live kladenju(bet at home) i oni dobiju 7-5 kad njemu napisu da je promasio taj par. :o  Jeli jos ko od vas ima iskustva sa tim, da pogodi utakmicu a na kraju mu napisu da je promasio.

Edited by Cash
Posted

Da, stvarno sreca da ne igras online :isuse:

Meni pokrali 3400e prosli mjesec.

Posted

Da, stvarno sreca da ne igras online :isuse:

Meni pokrali 3400e prosli mjesec.

Ne zajebavaj. Kako je moguce da te zajebu na ovakav nacin.neverovatno.

Posted

Neverovatno zaista i nema nacina da se ispravi.
Treba bataliti te online prevare!!!

Posted

Sad me jedan kolega zove,odigrao Dusevinu i Qureshi da ce dobiti prvi set na live kladenju(bet at home) i oni dobiju 7-5 kad njemu napisu da je promasio taj par. :o  Jeli jos ko od vas ima iskustva sa tim, da pogodi utakmicu a na kraju mu napisu da je promasio.

desava se da pogrese, ali im se ukaze™ na gresku i oni isprave.

Posted

Nek posalje mail supportu, ispravice. Samo naravno nek prvo proveri sta je tacno kliknuo prilikom opklade.

Posted

fei, daj neke "one" 7-0, 8-0 i slično ...