Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Ima, ali ne znam koliko ima svrhe... Sračunao sam da ako 12000 din raspodeli na preostalih 8 prelaza (naravno ne ista cifra na svaki), dobici na tim prelazima su od 14000 do 18000, otprilike (sve sam ti bio izračunao al sam izbrisao :( )... A ako dođe 1-1 ostaje mu 20000 čisto.. Ima i fora da uplatiš 4 singla - X i 2 na poluvremenu i isto na kraju...

Ja to ne bih branio nego bih uzeo Kavanijevu sliku i izljubio je za sreću... :fantom:

Edited by zoki
Posted (edited)

Fudbal 1/4, MLB 1/3, prosao ponovo teniski tiket sa gemovima. Ocekivao sam vise od SP. Fix polovicno, no sutevi dolaze lose. Da Australia nije sutirala dosta, ni jucerasnji zavrsni par, ne bi prosao.

Ne ide mi u glavu, da skoro svaka ekipa, pokusava da se useta u gol(jebala ih Barsa).

Fudbal

Uruguay-Costa Rica 1

England-Italy >24.5

Greece ne diram. Za suteve su kilavi, u fiksu nepredvidljivi. Uruguay je valjda zicer. Za oprezan ulog, odigrah suteve na England-Italy. Nocni mec mi deluje previse rizicno, da bih bilo sta pokusao.

France i Argentina, mi deluju kao laganice za nedelju + Argentina za suteve.

MLB

Detroit-Minnesota 1 (Anibal Sanchez-Deduno)

San Francisco-Colorado 1 (Vogelsong-Bergman)

St.Louis-Washington 2 (Miller-Strasburg)

Seattle-Texas H2(+1.5) (Erasmo Ramirez-Saunders)

Sanchez u odlicnoj formi, za razliku od protivnickog startera, koji ima ERA preko 7. Ocekujem poravnanje skora na nivou serije. Valjda ce napad Tigersa danas "izaci na teren".

Propratni tiket. San Francisco "prodao" nocas, u 9. iningu. Vogelsong solidan, Bergman ce imati drugi MLB start. Na Busch Stadiumu, dajem prednost Strasburgu. Saunders ima odlicnu tradiciju protiv Marinersa(8-1, 3.52 ERA), te ocekujem egal mec.

Edited by Miljenko
Posted

Ima, ali ne znam koliko ima svrhe... Sračunao sam da ako 12000 din raspodeli na preostalih 8 prelaza (naravno ne ista cifra na svaki), dobici na tim prelazima su od 14000 do 18000, otprilike (sve sam ti bio izračunao al sam izbrisao :( )... A ako dođe 1-1 ostaje mu 20000 čisto.. Ima i fora da uplatiš 4 singla - X i 2 na poluvremenu i isto na kraju...

Ja to ne bih branio nego bih uzeo Kavanijevu sliku i izljubio je za sreću... :fantom:

To sam i ja reko. I da upali sveću za Felixa Brycha. Na mex-cam je sudija pogurao pošteno

Posted (edited)

CZV (+3,5) @1,85

Dabl @2,16

Uruguay 1

England 0-2

Edited by radar
Posted (edited)

Kakav promasaj sa underima na ovom prvenstvu :isuse:

Probao sad gg3+ za Japan-CIV, ima da dodje 0-0.

Edit: a koliko su tek pukli martingale idioti koji jure X.

Edited by Feindouno
Posted

Svejedno Martingale vodi u propast, pre ili kasnije.

Upravo uzeh Obalu @2.62.

Posted

Poceli overi sa sutevima da prolaze. Englezi lagano, a i na ovom mecu, ima vec 14 pokusaja na poluvremenu. ^_^

Posted

mene izjebo samo urugvaj danas. prvi put igram nesto sa svetskog i padnem. 1 znak.

Posted

Rutinski 3/3 :fantom:

Danas jos merkam ali sigurno na Obalu kec i W2 na Grke.

Urugvaj X-1

i X na Italija-Engleska

stavio vece uloge na grcku i Obalu Slonovace i manje na Uruse i X tako da me Gervinho izvukao na nesto sitno ispod nule.

danas samo svajcarci 1 sve ostalo mi ne deluje isplativo.

Posted

CZV (+3,5) @1,85

Dabl @2,16

Uruguay 1

England 0-2

1/2=-0,15

Dabl @2,00

France

Argentina

Posted

Za danas samo Argentina AH -1.5 @2,05, i Argentina to win to nil @2,10

Posted

Fudbal 2/3, MLB 1/2, prosao i teniski tiket. Na kraju sam sanirao Uruguay. Izgubise od onih pacera, uz katastrofalnu igru. :isuse:  Detroit dobio, mada se bullpen trudio, da ponovo proda mec.

Fudbal

Argentina-BIH 1

France-Honduras.1

Argentina-BIH >23.5

Bolje da ne mudrujem previse. Za povezivanje sam baksuz, te odigrah oba meca u singlu.Sutevi na Argentina-BIH, bi trebali biti zicer.

MLB

Detroit-Minnesota >8.5 (Porcello-Nolasco)

Miami-Pittsburgh 1px (Alvarez-Worley)

NY Mets-San Diego 1px (Matsuzaka-Kennedy)

San Francisco-Colorado 1 (Bumgarner-Nicasio)

St.Louis-Washington <8.5 (Garcia-Fister)

Ogranicih malo igru, tokom SP. Jedan mec u singlu, plus propratni tiket.

Porcello, 8-6, 3.83 ERA, protiv Twinsa. U sezoni, 8-4, 4.04 ERA. Nolasco bez startova protiv Detroita. Do sada, 4-5, 5.70 ERA. Trenutna forma, Porcello(1-2, 5.09 ERA), Nolasco(2-0, 4.34 ERA). Porcello u padu forme. Napad Tigersa se polako zagreva, no bullpen je i dalje ocajan, i pitanje je da li udaraci mogu pokriti sve. Poeni deluju kao dobro resenje.

Worley debituje za Pittsburgh, bio je sasvim dobar u dresu Cardinalsa. Alvarez tradicionalno siguran protiv Piratesa. Mets-Padres, duel dva anemicna napada. San Francisco izgubio dva meca, na isti nacin. Mogli bi do utesne pobede u seriji, sa odlicnim Bumgarnerom na moundu. Garcia sve bolji. Fister u odlicnoj formi. Ne ocekujem previse poena.

Iapratio i tenis, oprezno, Ivanovic fix, Federer fix, Dimitrov 10+ 1. set.

Posted (edited)

u maxbetu pazljivo pratite konacne rezultate koje objavljuju, kao i rezultate svih ostalih igara. jutros sam imao situaciju da su za mlb tekmu koju sam pogodio, uneli pogresan rezultat, samim tim su je na tiketu oznacili crveno, dok nisam zvao da se zalim.

Edited by Aće
Posted (edited)

Zašto ne igrate on-line, na stranim kaldionicama?

Mislim ako igrate ozbiljnije, a ne ono mozzartovo "1 i 3+"  :0.6:

Edited by Godfrey
Posted

Zato sto malo ko ovde igra ozbiljnije.

Btw i bet365 je ubacio te zajebancije, ja sinoc prosao gg3+@ 2.3 :lol: