June 12, 201411 yr za danas samo iz keca u keca brazil. mada je u meridijanu bila fina kvota za igraca utakmice. neymar 6 a fred 8 Veća kvota (2,10), a šanse su bar podjednake na više golova u 2.poluvremenu. Pokusacu ovo prvenstvo (bar grupni deo) sa iksevima i progresijom duple uplate. Krecem sa simbolicnih 200din veceras, sto je i minimum za singl u Mozzartu :) Sent from my iPhone using Tapatalk Šta ti to treba u životu?
June 12, 201411 yr Sinoc je onaj lik u studiju na HRT-u koji je pricao o sudijama rekao da ovaj Japanac retko daje kartone, pa cu verovatno odigrati <4.5
June 12, 201411 yr Gde? Ja vidim najveću 1,33 kod Pinnija greska. 1.42 kvota na brazil je kod maxbt bonus tipa (ne kontam koja je razlika izmedju bonis tipa i obicnog tipa)... a obicno je 1.32
June 12, 201411 yr Ja ću da probam ove nadoknade vremena, kvota preko 3 za 4+ minuta.. Dovoljno je da svaka treća dođe što mi se čini realno, sve ostalo je plus..
June 12, 201411 yr Bolje iz keca. Ja sam usput dosao do podatka da je na posljednjih 5 Ep i Sp gost kretao s centra i to mi je jedina opklada za otvaranje. Doduse imam 0-1 u sistemu.
June 12, 201411 yr Pogodim početni udarac za Hrvate a promašim da Hrvati dobijaju prvi žuti,Brazil napravi 1 faul,Hrvati 8 i idiot od Nejmara dobije žuti. Takođe sam pao na više od 2 ofsajda u prvom.
June 13, 201411 yr jbg bolje da sam igrao hendikepa. fei dodjes mi dojavu ;)Ne stigoh da uplatim nista sem pocetnog udarca al egal smo posto sam to okacio prije 5 dana :)Kakav zicer je to bio jbt
June 13, 201411 yr Sinoc je onaj lik u studiju na HRT-u koji je pricao o sudijama rekao da ovaj Japanac retko daje kartone, pa cu verovatno odigrati <4.5 Ne znam ko je onaj, ali hvala mu :D