Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

za danas samo iz keca u keca brazil. mada je u meridijanu bila fina kvota za igraca utakmice. neymar 6 a fred 8

Veća kvota (2,10), a  šanse su bar podjednake na više golova u 2.poluvremenu.

Pokusacu ovo prvenstvo (bar grupni deo) sa iksevima i progresijom duple uplate. Krecem sa simbolicnih 200din veceras, sto je i minimum za singl u Mozzartu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Šta ti to treba u životu? :huh:
Posted

Sinoc je onaj lik u studiju na HRT-u koji je pricao o sudijama rekao da ovaj Japanac retko daje kartone, pa cu verovatno odigrati <4.5

Posted

kvota na brazil je porasla od juce sa 1.30 na sadasnjih 1.42

Posted

Gde? Ja vidim najveću 1,33 kod Pinnija

Posted

ja opicio rekreativno da hrve dobijaju crveni 

Posted

Gde? Ja vidim najveću 1,33 kod Pinnija

greska. 1.42 kvota na brazil je kod maxbt bonus tipa (ne kontam koja je razlika izmedju bonis tipa i obicnog tipa)...

a obicno je 1.32

Posted

1.4 bila danas u Mozzartu.

Ironicno pre smrti sestrica bila 1.35

Posted

Ja ću da probam ove nadoknade vremena, kvota preko 3 za 4+ minuta.. Dovoljno je da svaka treća dođe što mi se čini realno, sve ostalo je plus..

Posted

Bolje iz keca.

Ja sam usput dosao do podatka da je na posljednjih 5 Ep i Sp gost kretao s centra i to mi je jedina opklada za otvaranje. Doduse imam 0-1 u sistemu.

:thumbsup:

Posted

Ja sam odigrao vise golova drugo poluvreme @2,10

Posted

Pogodim početni udarac za Hrvate a promašim da Hrvati dobijaju prvi žuti,Brazil napravi 1 faul,Hrvati 8 i idiot od Nejmara dobije žuti. Takođe sam pao na više od 2 ofsajda u prvom.

Posted

jbg bolje da sam igrao hendikepa. fei dodjes mi dojavu ;)

Posted

jbg bolje da sam igrao hendikepa. fei dodjes mi dojavu ;)

Ne stigoh da uplatim nista sem pocetnog udarca al egal smo posto sam to okacio prije 5 dana :)

Kakav zicer je to bio jbt

Posted

Sinoc je onaj lik u studiju na HRT-u koji je pricao o sudijama rekao da ovaj Japanac retko daje kartone, pa cu verovatno odigrati <4.5

Ne znam ko je onaj, ali hvala mu :D