Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

jel moguce da cu uhvatiti drugi nadalov poraz u barseloni za deset godina? 

Posted

ne vredi. vreme je da batalim ovo govno od kladionice na neko vreme. kakve stvari mi se desavaju u poslednjih mesec dana to je neverovatno.

lik ima skor 42-1 u barseloni, niz od 41 pobede, set nije izgubio u poslednjih 19 meceva, poslednji poraz 2003 i bas sad izgubi kad igram na njega. pa jebem mu mater vise. 

od 5 poraza ove sezone, drugi koji sam mu uhvatio. 

jebem ti zivot vise.

Posted

Ja igrao dvojku na Almagra za 290 dindzi. Imao viska 500, narucio neki punjeni cevap za 210 i ostalo odigrao na Nikolasa Srbendu :D Jebes ga, kvota na Nadala ti je bila bas jadna, losa za sve moguce kombinacije.

Posted

1&+ 2.04. kako je igrao do sada na turniru je lagano trebao doci vise od 20.5 gejmova. i doslo je posle drugog seta koji nadal nije ni trebao izgubiti. jebes kladionicu kada nadal na sljaci nije sigurica.

Posted

Atlanta-Indiana 1

Memphis-OKC 1

GSW-LAC 2

Uleti SVEEEEEEEEEEE:  Danas Portland,Brooklin, Real dobija bar sa 4 razlike i KKP

Posted

Hjuston & Harden 24+ @4.5

Nije da im nesto preterano verujem, ali je dobra kvota. 3-0 za portland ne bi bio realan odnos snaga, a mogao bi ovaj konacno nesto pristojno da odigra.

Posted

Hjuston & Harden 24+ @4.5

Nije da im nesto preterano verujem, ali je dobra kvota. 3-0 za portland ne bi bio realan odnos snaga, a mogao bi ovaj konacno nesto pristojno da odigra.

I to i Derozan & Toronto @ 5.5 :)

Posted

Upravo sam dosao da napisem da sam i to dodao  :lol:

Posted

^greska

Ja sam se zeznuo sto ne uzeh Partizan @ 4.5

bice 10 razlike

Posted

Odigrah i ja Osijek, mada te "namestene" utakmice bukvalno nikada nisu dosle kad sam ih odigrao

I, naravno, rutinskih 0:0. 

Posted

Normalno, cim lokali blokiraju sve ti je jasno.

Odgledao sam citav mec, imao je Osijek sansi ali prosto su losi u zavrsnici i nisu znali da daju gol. Plus je klinac na golu Istre igrao utakmicu zivota.

Kad je NBA u pitanju ja nista ne mogu da pogodim vec mjesec dana al za veceras mi dobro izgleda Aldridge over 27.5 @ 1.76 (Pinnacle). Ostali svi imaju 29.5 a on u seriji daje 44.5 poena po utakmici :)

To i ona dva specijala o kojima je Bane pisao gore.

Posted

nije dosla zvezda?

jel dobio Partizan?

bravo radare :)

Posted

Znači danas dabl Roma-ACM 3+ i KKP za sve pare. Tko dođe ugledat će Jeruzalem i sve hramove njegove. 

da probas kornere ipak?