Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Dobro je. Francuzi su sigurno prvi, bolje ne diratiDanska - Island isto revijalna utakmica, može da padne 70 golova kao na treningu. Mada su na prošloj utakmici upadljivo povukli ručnu nataknem ih, a granica visoko

Posted

Teoretski, ako Makedonci pobede Spaniju -_-, Island pobedom ide u polufinale.Zanimljva utakmica je Hrvatska - Poljska. Direktno odlucuju o polufinalu. Kvota na Hrvate u Maxbetu 1.50 ( bonus ponuda 1.60, ali treba najmanje 3 utakmice na tiketu). Iako nesto nisam pratio prvenstvo, tesko mi je da zamislim da Hrvatska ne udje u polufinale. Doduse, Hrvati imaju bolju gol razliku, pa im odgovara i nereseno. Meni je premala kvota, ali mozda i dodam na nekom tiketu jer je ponuda ionako nikakva.

Posted

Igrao sam Moreirense 2&2-3. U 17. minutu je bilo 1:2. I cekaju celu utakmicu da bi me oborili u 93. minutu (2:2). :mad:

Posted

Prodje Monako H2 :thumbup:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted

Cavse mozete hendikep na moju odgovornost

Posted

Fei nemac pojma, najgora opklada ikad :isuse:

Posted

I nisi bas mogao da proberes veceras. Nista nije ni doslo kako treba(bar ovo zavrseno).

Posted

Ima i toga. Ne znam jesi gledao ove idiote koliko su lose odigrali, to je jezivo. Tacno da se osjecas kao degenerik sto bacas pare na takve idiote.

Posted

Zvuci poznato. Ovih dana uspesno nalazim takve stvari. :whistle:

Posted

ja sinoc prosao tiket posle mesec dana :whistle:milan gg3+man.u. 1-1ajax 1&ggpsg sam razmisljao da pojacam kvotu i na kraju odustaodanasBanni Yas - CSC Dubai 1-1&3+Rosenborg - Kristijansund 2-1 ili 7+Fenerbahce - Panathinaikos 1

Posted
Klipers pukli :lolol:
Svi su pukli jebote, 2 favorita dobila sinoc :isuse:
Posted

Kako je pocelo, dobro se zavrsilo. NBA 2/4. Prodjose oba overa, te sam cak i uzeo neku sicu. Fix nije skoro ovako lose dosao, bar ih spojih i ustedeh pare. NHL 1/1, uz nesto manju izlaznu kvotu. Prodje i tiket sa 5+ na Philadelphia-Carolina, odlozen noc pre toga. Fudbal cele nedelje ne uspevam da povezem, 0/1. Cim probam fix na tenisu, nema ni meo, 0/1. Ovi anonimusi sto su izbacili bracu Bryan, dobise i Nestora i Zimonjica.FudbalFiorentina-Siena bk1A. Madrid-A. Bilbao bk1Glupi kupovi. Fix dolazi kilavo, golovi padaju gde ne treba i obrnuto. Smanjih ulog, cisto da ispratim.NBAPortland-Denver >216.5Miami-LA Lakers H1(-9.5)Portland-Denver, klasika. Jeste povelika granica, no posto je i Denver u finoj seriji, efikasnih meceva, ocekujem da probiju istu, makar ove dodatne poene. Miami uvek tezak za procenu. Prvo sam i ovde hteo over, no ocekivao sam nesto nizu granicu. Lakersi vezali 5 meceva gde nisu ubedljivo porazeni(zabelezili 2 pobede), i mislim da je vreme za jedno "samaranje". Uvek je pitanje, kakav ce pristup mecu imati domaci tim, ali valjda mogu i oni da izdominiraju seriju meceva.NHLVancouver-Nashville w1San Jose-Winnipeg w1NY Islanders-Pittsburgh 5+Tampa-Ottawa 5+NY Rangers-St.Louis X2Minnesota-Chicago X2Nakon lose serije, Canucksi vezali 2 pobede. Predatorsi igraju promenljivo. mada imaju 3 trijumfa, na poslednja 4 meca. Domaci bez Tortorelle na klupi, odnosno Henrika Sedina u postavi. Ocekujem defanzivnu tekmu i tesnu pobedu domace ekipe. San Jose-Winnipeg, duel timova koji imaju po 4 vezane pobede(3+1). Winnipeg prekinuo seriju Ducksa(bili su 22 meca bez poraza u regularnom toku kod kuce). Ne verujem da mogu trijumfovati, na jos jednom teskom gostovanju. Sharksi dobili sva 3 meca tokom mini serije gostovanja, a onda su pali i Flamesi. Cini mi se da je vreme za jednu laksu pobedu domacina, posto su poslednja 4 meca bila prilicno tesna. Pittsburgh sinoc preslisao Montreal, nakon brukanja protiv Floride. Veceras idu na noge, nepredvidljivim Islandersima, te mi golovi deluju kao fino resenje. Tampu kod kuce, ne igram over(5+), u retkim situacijama. Blues trokirali protiv Devilsa, te ocekujem njihovo bolje izdanje protiv Rangersa. Domaca ekipa ima fin trend nastupa, nakon neubedljivog starta sezone. Chicago igra toplo-hladno, mada retko gubi u regularnom toku meca. Dabl dvoznaka nesto opreznije, posto je rec o tvrdim mecevima, u najavi. Kvote na dablove su 2.1, 1.89 i 2.02.TenisNadal fixJa ne vidim kakav problem moze Federer napraviti Nadalu. Jedino ako ovaj odigra neki uzasno los mec. Doduse, nije on Murray, pa da dopusti Federeru totalnu ofanzivu. Prvo sam hteo hendikep, no 1.6 kvota na cistu pobedu mi je dovoljna. Ovamo je Wawrinka prosao, te znam sta cu i u finalu igrati.