Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Uzela je ona kurac u svoje ruke™Nego Glinticu ko je onaj Katic sa prosle strane? Simpatican mladic :lol:

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Odigrao sam New England u glavu x over 56.5, kvota oko 5.5 za dubl.Valjda ce brat Brejdi da ispostuje.

Neki Dejan Katic, nikad cuo. '88 godiste, potencijal :D

Upravo me oborio kos koji je priznat a postignut je otprilike sekund po isteku vremena, Zvezda- Olimpija 147.5 under :isuse:

I ja bih pao na to da sam stigao da otkucam na tiket ali srecom nisam, zakasnio mozda 5-10 sekundi. Imao i Monako i Celzi koji su isto poceli u 17h i prosli, ali ovako mi je tiket u zivotu pa necu da kukam :D

pitanjce: sta se desava kad odigras na nekog igraca da postize pogodak, a on se ne pojavi ni na klupi ni u timu?

saznao :)

Koliko ja znam, u takvim slucajevima je uvek kvota 1.

Sasuolo - Torino GGKatanja- Viola 2Benfika 1&2-3Porto 1&2-3Nista lepse nego kad padnes na najmanju kvotu.

Razumno si i odigrao, jbg. Ja bih pre utakmice smeo da se kladim da ce pasti GG.

pitanjce: sta se desava kad odigras na nekog igraca da postize pogodak, a on se ne pojavi ni na klupi ni u timu?
Samo da se nadovezem, treba pogledati pravila kad se ovo igra jer kod nekih kladionica igrac mora da bude u prvih 11 da bi se racunala opklada, sjecam se da su mene jednom zajebali i nisu mi priznali kad je covjek usao sa klupe i dao gol.Odigrao i u drugom NFL mecu na iznenadjenje, SF i over @ 5 i nesto

Dobro stari Federer. Uvek igra suprotno od onoga sto sam odigrao. A ja, tupson, em ga dodao na kraju, em najmanja kvota, em me mrzelo da branim. :frust:

• Author

Glupog li dana. Fudbal 1/3, NBA 2/3, NHL 1/1, NFL 1/2, tenis 0/2. Pogodih dosta stvari, no pala su dva tiketa odigrana za jacu uplatu(Barcelona, odnosno Denver over). NBA standardno dobar, NHl prijatno iznenadjenje. Tenis nije mogao mnogo losije. Sharapova manje-vise, poraz brace Bryan je neverovatna stvar. Murray gubi set protiv nekog anonimusa, koji nije ni u prvih sto.NBACleveland-Dallas >204.5Houston-Portland >214.5Golden State-Indiana >193.5Detroit-LA Clippers >201.5Washington-Philadelphia >202.5Nadam se da ce veceras biti efikasno praznicno vece. Dallas, Portland, Golden State, kao i obicno. Na Houston-Portland je granica poveca, no gostima to obicno ne smeta da udju u over. Indiana igra mozda i najbolju odbranu, ali gostuju izrazito efikasnoj ekipi.NHLPittsburgh-Florida w1San Jose-Calgary w1NY Islanders-Philadelphia 5+Phoenix-Toronto 5+Boston-Los Angeles 1XDetroit-St.Louis 5+Pittsburgh i San Jose, kao izraziti favoriti. Islandersi su ponovo u seriji meceva, gde pada dosta golova. Phoenix kod kuce, cesto igra sa golovima(puno njih). Za kraj, sumnjiv dabl. Derbi u Bostonu, plus over u Detroitu. Ne secam se da su Red Wingsi, igrali ovako tvrde meceve, kao ove sezone.TenisLi Na 10- 1.setDjokovic 10- 1.setProbao ovo u Meridianu, 1.65 ukupna kvota. Bolje da sam i sinoc cackao gemove, vidim da su Sharapova i Azarenka dosle manje prvi set. Jebo me fix, na njemu sam i ranije retko uzimao pare, mada mi se cini da je ovo najlosiji AO za igru, u skorije vreme.

Edited by Miljenko

Atlanta - Miami 71-70 poluvreme :lol:Šta sad odigrati, over ili under 240.5?