Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

sto mi krivo sto ne naplatih gladbah, torino i hertu...
Porto @ 1.6 i VfL @ 2 - skoro necemo imati takve poklone.
  • Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Fulam 1 (nemam pojma zašto, jbm li ga valjda mogu Vilu da dobiju)Samp 1Niksi <193Valerenga 6+
Fudbal lagano, hokej malo zezao (u 1/3 nijedan gol ali onda u drugoj 6 komada, ukupno 8), a basket najviše zezao jer su se u 3/4 raspucali ko budale, sva sreća pa su i jedni i drugi igrali poslednju četvrtinu sa drugim postavama i nisu šutirali poslednji minut :D
  • Author

Pretpostavljam da sam ispucao svoju srecu za danas, ovim overom u Fili. :lolol:

Edited by Miljenko

jebeni Patsi i Kembel koji je morao danas da odigra savrsenu utakmicu :isuse:

• Author

Cele sezone fiks dolazi "uz matrag". Mada, ovo danas sa Patriotsima je biser. Gube od ovih kilavaca. :isuse:A evo i Ravensa, protiv "mrtve" Minnesote. :frust:

Edited by Miljenko

Arsenal dosao X2, Brazilci X, evo i Robertson okrenuo sa 1:5 na 8:6 al dzaba. Sto bi rekli, los raspored na tiketima! :dry:

Ravensi su ipak okrenuli, bolje da sam njih spasavao uzivo al Brejdi je Brejdi, jbg

• Author

Dobro je. Prodje jos jedan. ^_^

Ahahahha Patsi :wub:

• Author

Javi se Fei. :lolol:

jbt, pa vi igrate i fakin kornere :0.6:
2ufce0x.jpg
  • Author

Ovo je vec bilo bolje, mada su New England i Lakersi neprijatno iznenadili. Fudbal 2/2, NHL 1/1, NBA 1/2, NFL 3/6. NFL sam mogao bolje da uklopim, Denver narocito.FudbalSwansea-Hull 2+Besiktas-Sivaspor w1Jedan tiket za pracenje. Napravila se fina kvota od samo 2 para(1.8).NBACharlotte-Golden State >189.5Sacramento-Dallas >198.5Utah-Portland H2(-4.5)Washington-Denver >197.5Hteo sam negde i Clipperse, no na kraju preskocih. Za over mi je prevelika granica, a za fiks su nepouzdani. Golden State i Dallas kao verovatniji plusevi, odnosno Denver za nesto manji ulog. Portland nema neku tradiciju protiv Jazza, no ako ih ne budu cistili ove sezone, ne znam kada ce.NHLPittsburgh-Columbus w1Anaheim-NY Islanders w1Pingvini ce nadam se odgovoriti na pravi nacin, nakon one gluposti u Bostonu. Patke su izraziti favoriti. Protivnik nije los, ali je van forme.Strelci: Kunitz, Crosby, Perry, Getzlaf.

Edited by Miljenko

Strelci: Kunitz, Crosby, Perry, Getzlaf.
Miljenko, gde igras ovo i kako se krecu kvote?
  • Author

U Meridianu. Idiot sam pa ne singliram(ponekad samo). U subotu sam pogodio 5/8, na singlovima bih imao duple pare. :isuse:Kunitz-2.5, Crosby-2, Perry-2.3, Getzlaf-2.7.Sto je vise golova igrac dao u sezoni, to je kvota manja, mada retko ide ispod 2(samo za Ovechkina ponekad). Raspon je od 2 do 4.5. Imas i za KHL.

Edited by Miljenko

Hvala. Duze vreme nisam svracao u Meridian, pa nisam zalazio ni na njihov sajt.