John Coltrane Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 sto mi krivo sto ne naplatih gladbah, torino i hertu...Porto @ 1.6 i VfL @ 2 - skoro necemo imati takve poklone.
zoki Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Fulam 1 (nemam pojma zašto, jbm li ga valjda mogu Vilu da dobiju)Samp 1Niksi <193Valerenga 6+Fudbal lagano, hokej malo zezao (u 1/3 nijedan gol ali onda u drugoj 6 komada, ukupno 8), a basket najviše zezao jer su se u 3/4 raspucali ko budale, sva sreća pa su i jedni i drugi igrali poslednju četvrtinu sa drugim postavama i nisu šutirali poslednji minut :D
Miljenko Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 (edited) Pretpostavljam da sam ispucao svoju srecu za danas, ovim overom u Fili. Edited December 8, 2013 by Miljenko
Feindouno Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 jebeni Patsi i Kembel koji je morao danas da odigra savrsenu utakmicu
Miljenko Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 (edited) Cele sezone fiks dolazi "uz matrag". Mada, ovo danas sa Patriotsima je biser. Gube od ovih kilavaca. :isuse:A evo i Ravensa, protiv "mrtve" Minnesote. Edited December 8, 2013 by Miljenko
Nesh Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Arsenal dosao X2, Brazilci X, evo i Robertson okrenuo sa 1:5 na 8:6 al dzaba. Sto bi rekli, los raspored na tiketima!
Feindouno Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ravensi su ipak okrenuli, bolje da sam njih spasavao uzivo al Brejdi je Brejdi, jbg
Miljenko Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 (edited) Ovo je vec bilo bolje, mada su New England i Lakersi neprijatno iznenadili. Fudbal 2/2, NHL 1/1, NBA 1/2, NFL 3/6. NFL sam mogao bolje da uklopim, Denver narocito.FudbalSwansea-Hull 2+Besiktas-Sivaspor w1Jedan tiket za pracenje. Napravila se fina kvota od samo 2 para(1.8).NBACharlotte-Golden State >189.5Sacramento-Dallas >198.5Utah-Portland H2(-4.5)Washington-Denver >197.5Hteo sam negde i Clipperse, no na kraju preskocih. Za over mi je prevelika granica, a za fiks su nepouzdani. Golden State i Dallas kao verovatniji plusevi, odnosno Denver za nesto manji ulog. Portland nema neku tradiciju protiv Jazza, no ako ih ne budu cistili ove sezone, ne znam kada ce.NHLPittsburgh-Columbus w1Anaheim-NY Islanders w1Pingvini ce nadam se odgovoriti na pravi nacin, nakon one gluposti u Bostonu. Patke su izraziti favoriti. Protivnik nije los, ali je van forme.Strelci: Kunitz, Crosby, Perry, Getzlaf. Edited December 9, 2013 by Miljenko
Nesh Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Strelci: Kunitz, Crosby, Perry, Getzlaf.Miljenko, gde igras ovo i kako se krecu kvote?
Miljenko Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 (edited) U Meridianu. Idiot sam pa ne singliram(ponekad samo). U subotu sam pogodio 5/8, na singlovima bih imao duple pare. :isuse:Kunitz-2.5, Crosby-2, Perry-2.3, Getzlaf-2.7.Sto je vise golova igrac dao u sezoni, to je kvota manja, mada retko ide ispod 2(samo za Ovechkina ponekad). Raspon je od 2 do 4.5. Imas i za KHL. Edited December 9, 2013 by Miljenko
Nesh Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Hvala. Duze vreme nisam svracao u Meridian, pa nisam zalazio ni na njihov sajt.
Recommended Posts