Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Probao i ja live, ali corak. Odigrao pocetkom drugog >1.5, kvota 2.05. Na 0-1 pomislih prolazi. :lolol:Zato ja i ne pipam live, tu moj baksuzluk dolazi do izrazaja.NBAMinnesota-Miami H2(-1.5)Portland-Dallas >201.5Cleveland-LA Cippers >192.5Memphis-Golden State >188.5Miami ce valjda odigrati jednu kako valja. Malo losiji izbor za overe, no da probam nesto.NHLBoston-Pittsburgh 0-6NY Rangers-New Jersey 0-6Ottawa-Toronto 4+Washington-Nashville 4+Edmonton-Calgary 5+Fiks vec par dana dolazi ocajno, te se ogranicih na ova dva tiketa sa golovima.Strelci: Pacioretty, Kessel, Martin St.Louis, Ovechkin, Steen, Perry.NCAAFFlorida State-Duke >59.5Oklahoma State-Oklahoma >54.5Arizona-Stanford >54.5Baylor-Texas >69.5Auburn-Missouri >56.5Michigan State-Ohio State w2Rice-Marshall w2Prva dva overa su najverovatnija, pa njih odigrah nesto jace. Dabl fikseva oprezno, jer sa fiksevima svuda tesko izlazim na kraj. :lolol:

Posted

Kakva serija glupih rezultata danas. Leverkusen ponovo 0-1. :isuse: Postaju mi jedna od najomrazenijih ekipa.NCAAF nije krenuo sjajno, no tu cu vec pogoditi nesto. :lolol:

Posted (edited)

Ovako...Lawson ne igra za Denver, MCW za Philu.Igrao bih Robinsona/Millera/Foyea over da imam gdje.Deng ne igra za Chicago. Odigrao sam na Detroit a sad gledam overe na Nou i Buzera, sifra 'mora neko da da koseve'Uejd i Andersen ce igrati za Miami, kvota pala na 1.35... imali ste ekskluzivu sinoc :)Tony Allen nece igrati za Memfis, odigrao sam dvojku jos sinoc @ 1.9, igrao bih i Stepha over 22.5 recimo.edit: Ed Davis isto nece igrati

Edited by Feindouno
Posted

juce benfika, danas mancester. mrs.pravim eksperiment, mesec dana po tri para ispod 1.30 kvote. fudbal, jake lige.na pola je zakljucak - kurac. pobedjuje matematika kvota.sledeceg meseca smisljam novi plan.

Posted (edited)
Znam da ih ne igraš ali koliko bi ti bio bogat čovek da igraš singlove..:Dedit: ili bar sisteme :D Edited by zoki82
Posted

Eh...Igram rekreativno zabave radi, ulazem sitno...Kad bih igrao singlove, morao bih da ulazem vise...Cenim da to onda vise ne bi bilo tako zabavno... :D

Posted
Eh...Igram rekreativno zabave radi, ulazem sitno...Kad bih igrao singlove, morao bih da ulazem vise...Cenim da to onda vise ne bi bilo tako zabavno... :D
Jasno, kapiram potpuno jer i ja tako igram ali da imam osećaj za filing za kvote koje ti lagano ubadaš probao bih sa singlovima pa makar i 200 kinti po meču... Tebi je dovoljno i da dva meča prođu, vraćaš uloženo, ostalo je čist plus... Greota da propadnu onakve kvote... :mellow:
Posted

Kako vam se cini Arsenal 1&2-3?Veronu opet kod kuce igram keca jer u sedam kola imaju 6 pobeda i jedan poraz.

Posted

Arsenal preskačem, ne zbog njih nego zbog Evertona...

Posted

Danas katastrofa ponuda ne mogu 5 tekmi da nadjem za tiket.

Posted

Fulam 1 (nemam pojma zašto, jbm li ga valjda mogu Vilu da dobiju)Samp 1Niksi <193Valerenga 6+