Zli Gli Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Odigrao 3 para za 3 009 dindzi :DPartizan <143.5Memfis - Klipersi 2 ovo bas i nema logike ali su digli kvotu sa 1.7 na 1.9 i morao sam, pogotovo sto mozda nece igrati ni RendolfMinesota - Cikago X2 Blekhouksi melju a i vijaju neki rekord star 50 godina za broj uzastopnih pobeda na strani ili tako nesto, valjda nece izgubiti u regularnom deluAko ovo ne prodje, za sta postoje realne sanse, napravicu neku pauzu jer me bas ne ide zadnjih dana. Bukvalno sve sto sam probao ide kontra, treba malo i stati nekad :D
Moća Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Jel moguce da odigram Makabi-Lokomotiva vise koseva i fali mi jedan kos minut ipo do kraja i ne bude nijedan????A uz to Zoric promasi dva bacanja.
Feindouno Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Besiktas +1, odigrali su gore nego Partizan i Zvezda zajednoJel moguce da odigram Makabi-Lokomotiva vise koseva i fali mi jedan kos minut ipo do kraja i ne bude nijedan????A uz to Zoric promasi dva bacanja.Kad ne znas.Ja pogodio Partizan -5.5 x under 142.5 @ 3.6, rutinski
Moća Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Samo zajebavaj pa ti necu dati insajd info za sutrasnju tekmu rumunskog basketa
Feindouno Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Pretvorio sam se u oko i refreshujem PM inbox svake 3 sekunde.
Feindouno Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Melo over 27, Griffin over 20.5, LeBron over 26 @ 5.67Griffin igra protiv kljakavog Randolpha, LeBron bez Andersena i sa kljakavim Uejdom, Melo u kljakavim Niksima i tako... logicno je da svi idu preko :D
Zizou Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Samo da javim da sam konacno ubo Nikse sinoc. :D
Feindouno Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ja promasio sva 3 igraca :lol:Nijedan mec nije bio normalan.
John Coltrane Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Udjem u Mozzart po listu kad tipu ne daju da uplati Flamengo Kruzeiro 1-2 singl soma i po, ali mu daju na tiketu. Sad vidim da je kvota pala na 20. Samo kazem.
Miljenko Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Chicago bio zaduzen za gluposti nocas. Hokejasi gubili 2-0, pa okrenuli, da bi primili 2 gola u zavrsnici. Kosarkasi dobili lagano mec, gde sam ocekivao da isto tako lagano izgube. Fudbalski naravno prosao rutinski, cim sam smanjio uplatu.Gli je kriv za hokej. Jebo ga rekord. :lolol:FudbalGalatasaray-Elazigspor 2+Nurnberg-Mainz 2+Bologna-Juventus w2Motherwell-Celtic 2+Cartagena-Barcelona 2NCAAFNorthern Illinois-Bowling Green w1Ovo bi trebala biti najsigurnija stvar danas. Ne vidim kako Lynch moze biti zaustavljen.NBANew Orleans-Oklahoma w2Portland-Utah w1Houston-Golden State >206.5Phoenix-Toronto >196.5Atlanta-Cleveland >190.5Charlotte-Philadelphia >191.5Sacramento-LA Lakers >200.5Fiks klasika. Rocketsi bi mogli da udju u bolju sutersku seriju. Phoenix mi deluje kao dobro resenje za over. Atlanta nesto opreznije. Dabl vise za pracenje.NHLCarolina-San Jose w2Columbus-Minnesota 0-6Sharksi mogu samo bolje, nakon loseg izdanja sinoc, uz najizgledniji minus.
Feindouno Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Moram da probam na Zvezdu @ 5.70, nije to normalna kvota.
John Coltrane Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 @ FeiPada i kod njih. Mislim ne mora nista da znaci, milion puta sam cuo takve "bombe".
Recommended Posts