Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Jedan moj prijatelj poceo da igra neki uzaludni sistem, pa ja danas nesto eksperimentisem i napravih model u naucne svrhe. I ajd da se ne baci, uplatim. Posle pomislim da mi je donji sistemcic nesto "realniji" i da je mozda bolje bilo...ali posto nikad (osim ponekad :frust: ) ne menjam odigrano, ostavim ovako.Nazalost, ne moze da se doda jos jedna kombinacija 6 od 6. Da sutra u ovo vreme ne budem samo ja bogatun, evo kacim na vreme. :D

Posted

N>eznam sta bi igrao NYR-Montreal , prva utakmica NYR-a kod kuce mogu li do pobede

Posted

Odigrah 4 tenisa za hiljadu i to mi je otprilike to za danas jer je mrsava ponuda.Lopez - Tomic 1 vodi vec 1:0 u setovima i igra bolje, mislim da ce dociSijsling - Cilic 1 imao bi sanse da ga dobije i bez ove pauze zbog dopinga a ovako je sasvim realan kecGulbis - Verdasko 1 cisto zbog forme, inace ne volim ni jednog ni drugogKolsrajber - Sepi 1 obojica van forme ali Svabo je jednostavno bolji igracUlog crvena pa ko koga zajebe.Vikend zavrsio oko 6-7 hiljada dindzi u plusu, i nije lose ispalo.

Posted

Ja bih igrao keca (i verovatno hocu na nekom kombinovanom), ali me nervira sto Montreal nema jos iks. Inace, sad pogledah, ovaj moj sistem je "povoljniji" u Socceru (Sparta X-2 5.90), ali nema u ponudi Gornjik daje 2 i GG, nego samo 1&GG. Kazem cisto za slucaj da je neko pozurio da uplati. :D

Posted

Igracu i ja 1 ko ga jebe :lala: . Vancuver i Washington mi se javlja 6 + kao i Minesota i Chicago. A i Buffalo bi mogao jednom da pobedi

Posted

Nikad necu shvatiti taj poriv za igranjem NHL-a.bet365 daje 1 zanimljivu mogucnost kombinovanja hendikepa i u/o na istom mecu pa sam odigrao:Zvezda -17 i over 149.5

Posted (edited)

Meni je to jedna od omiljenih stvari za gledanje, pa valjda zato i volim da igram. ^_^Sada imam mogucnost da izaberem dodatne granice za golove(4+, 5+, 7+), te je i izlaznost bolja. Fiks "u glavu" je skoro nemoguce pogoditi. Winneri, dvoznaci, pobednik meca, su vec bolja varijanta, jer ima mnogo produzetaka, a dva boda se svejedno dobijaju za pobedu.Ja ne volim da igram kosarku. NBA i cackam, ostalo slabo. Mozda je razlog tome sto slabo gledam kosarkaske meceve..

Edited by Miljenko
Posted

Drugo je to sto ti igras, ipak su manje kvote pa samim time i manji rizik, mislio sam na 1-x-2 i under/over igru, cisto bacanje para.

Posted
bet365 daje 1 zanimljivu mogucnost kombinovanja hendikepa i u/o na istom mecu pa sam odigrao:Zvezda -17 i over 149.5
:cool:
Posted

Dnevni deo perfektan. Najsigurniji par(Seattle hendikep), nije prosao. Chicago uzvratio laganom pobedom u gostima, dabl overa bez srece. Sve u svemu, nikom nista.FudbalAjax-ASWH 3+Annan-East Stirling 2+Arsenal-Chelsea 2+Celta-Barcelona 2NHLChicago-Ottawa w1New Jersey-Tampa 4+Edmonton-Toronto 5+Blackhawksi bi mogli da vezu dve pobede. Ottawa nije za potcenjivanje, no sampioni su ipak i dalje top tim. Los izbor za golove. St.Louis cesto ide u over, pa redje igram minuse na njih. Dallas nepredvidljiv za golove, kao i Anaheim. Ostaje duel u Edmontonu, gde obe ekipe igraju efikasno.NBAIndiana-Orlando H1(-8.5)LA Lakers-LA Clippers w2Otvaranje sezone. Probacu ovaj oprezni dabl. Indiana sa smanjenim hendikepom i Clippersi konacan ishod.Na tenisu se vratih igri na gemove. Juce sam odigrao probni tiket, prodjose 2/3. Danas odigrah Tsonga 10+ 1. set i Djokovic 9- 1.set. Fiks ne umem da uklopim, te sa njim samo egzibicioni.

Posted
Nikad necu shvatiti taj poriv za igranjem NHL-a.bet365 daje 1 zanimljivu mogucnost kombinovanja hendikepa i u/o na istom mecu pa sam odigrao:Zvezda -17 i over 149.5
Jel ovo ''aditional point spread''? Zvezda da dobije preko 17 razlike?
Posted

Jok, to je bio regularan hendikep juce.Sinoc mrtvi Seahawksi nista nisu uradili u napadu, steta sto nisu izgubili na kraju a zasluzili su.Danas nista pametno nema, odigrao za danas i sutra Barca + Juve + Roma @ 1.94

Posted (edited)

Juce sam ubo Mangnitogorsk, Ufu i Barys 6+. Sutra opet igraju, moze opet da se pokusa 5+ na malo jacu lovu. Danas mi se motaju Sassari i Paris overi.... savet?Edit: stavio sam i 7+ na Ried na neku sicu, umesto da pokusam neki 5+,7+ sistem ala Miljenko. Ried, Utrecht i Emmen, na primer.

Edited by mandingo
Posted

Imam jako lep teniski tiket ali osecam da ce mi ha sjebati Verdasko jer je ispao nevidjeni govnar na kraju prvog seta.Dodig 1 prosloKarbaljes Baena 1 prosloKlizan 1 prosloBerankis 1 dobio prvi set 6:1, prebice ovog nesretnog FauaJanovic - Ziraldo 1Gaske - Verdasko H2 +4.5Na hiljadu, dobitak malo manje od 9 hiljada. Imao je 5:6 i trebalo mi je da udje u tajbrejk samo, onda bi prvi servirao u drugom setu i imao fore da pukne 3:6 sto je prakticno dva brejka. Naravno, puko je 5:7 i Gaske servira prvi tako da ce biti drama sad.

Posted

Danas sam igrao na Kliperse, regularnih -8 i neregularnih -20.5 @ 6.00 jer mislim da ce izdominiraju surovo.Od igraca svakako vrijedi probati na razgoropadjenog Rouza, igrao over 23.5 u dublu sa pobjedom Klipersa @ 2.20