Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Jbg :(

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Stanje redovno:oowf.jpgxv4n.jpgNeko je dugme za verovatnocu okrenuo na nulu! :mad:

Ne volim LE a i mrzi me da pravim tiket kao da ima nekog smisla i logike u ovom takmicenju.Zato cu da uzmem neke singlove.Karagandi, Cernomorec i Vigan po DNBI fixeve na Bordo, Sevilja i PSV i vidim sta ce da se desi...
Karagandi i Vigan se vratili a Cernomerce se isplatio.Sevilja i PSV ispalili a Bordo ispostovao u zadnjem minutu.Sve u svemu neki ultra sitni plus, koji bi bio bolji da sam muski zategao Cernomerce, mada bi tada zategao i Vigan pa bi dosli na isto ili ukratko sto bi RASMC drke-drke-djon-drke-drke-d-djon,
Dinamo KievLyonSwansea@ 3.26PSV @ 2.10
Dodajem dubl:Karagandy under 2.5Cernogorec™ under 2.5@ 3.83
PSV 0-0, ajde ok.Swansea prima gol iz penala u 93. minutu :isuse:Ovo drugo lagano tako da je ipak neka negativna nula danas.P.S.Cernomorec je izgubio.

Pardon ja ih mesam a igrao sam W2 naravno na Ludogorec :DTukli Dinamo i PSV a da nece Cernomerc. A ima i malo one patkometrijske filozofije da je nas jebac bolji od komsijskog.

Edited by pavllle

• Author

Na kraju 2/3, pri cemu sam na jednom od ta dva imao dve kvote 1, te je plus minimalan. Treci pade na "mrtvi" Lyon, koji je dobio samo 1-0. Prosao konacno i jedan teniski, sa kvotom 3, pa ipak uzeh nesto.Kako sam prolazio u prethodnim kolima LE, ovo je zadovoljavajuce.

Edited by Miljenko

Carolina -6 + over 39.5 @ 3.24 da se isprati.

Ako nista drugo, danas sam makar definitivno utuvio u glavu da se ne vredi kladiti na Ligu Evrope. Ubuduce izbegavati u sirokom luku.

Carolina -6 + over 39.5 @ 3.24 da se isprati.
Ole!Ali kakav fudbalski tiket sam imao i kako padam, to je za plakanje. Okacicu sutra.

Danas je dan odluke kod brace Filipinaca. Nema vise namestanja, sto su odradili - odradili su u ovih 6 meceva. Mocni Petron sa Ilajdzom Milsapom, Santosom, Fajardom (njihov Bobi Marjanovic, samo bolji od naseg) i ostalim nadrkanim igracima, protiv nasih Blejklija, Pingrisa (najbolji filipinski igrac, igra uglavnom centra a visok jedva preko 2 metra), Devansa, Dzejmsa Japa i kompanije... Petron favorit, kvota na San Migel opet raste sa sinocnjih 2.35 na 2.45, a pre meca kontam da ce opet biti oko 2.6, sto bi bilo sjajno. Moram ih pogurati danas sa 50 evra pa kud puklo, a i Dzo Devans je opisao vec kako ce se mec zavrsiti pa mu verujem, nema razloga da ne bude tako...http://pba.inquirer.net/33049/for-all-the-marblesIdemo Cofee Mixersi, jako i do samog kraja :Hail:

And now something completely different:imnz.jpgKazem ja neko je dugme za verovatnocu okrenuo na nulu. Ne moze bas nista da prodje.Ali danas su gotovi! :D

Edited by Nesh

Sad gledam i vidim jos jedan tiket:vso3.jpgSve u svemu, juce 4 tiketa palo na jednu utakmicu. Stvarno sam majstor da rasporedim utakmice! :frust:

A da ti nama lepo napišeš sve što ćeš odigrati pa da mi to lepo zajednički rasporedimo?! :lol:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Jedno pitanje: jel Azarenki danas treba pobeda 2:0 protiv Li Na da bi isla u polufinale? Ako je tacno, ima to i da odigram jer pegla redovno Kineskinju a kvota je sasvim dobra. Realno je bolja igracica i jedina koja moze nesto protiv Serene, nekako mi je malo verovatno da nece ni proci u polufinale.Nasao, to je to. Evo potencijalnih scenarija (s tim sto ja racunam da Jelena sigurno dobija :D ) :0,,12781~12329931,00.jpgAzarenka, koliko god mi bila odvratna, je jednostavno bolja od svih sem Serene, a cesto i nju opegla, tako da mi cu da odigram sigurno neki srednji ili jaci ulog na 2:0 za nju.

Edited by Zli Gli

• Author

Prodjose oba NHL dabla nocas. Onaj sa dvoznacima, talicno, jer nekako odose u produzetak i Vancouver i Chicago.FudbalFenerbahce-Gaziantepspor w1Airbus-Rhyl 2+Rayo Vallecano-Valladolid 2+Braga-Academica w1Oprezna uplata, posto je tiket sumnjiv. Rayo malo ulaganio sa golovima, no da ih probam.KosarkaCSKA-Budivelnik doh1(-14.5)Sinoc ne odigrah Real, retard. Nadam se da ce CSKA danas lagano dobiti, nakon kilave prve utakmice.NHLPittsburgh-NY Islanders 5+St.Louis-Vancouver 0-6Columbus-Toronto 0-6Florida-Buffalo 0-6Jedino gde sam razmisljao o fiksu, je mec u Pittsburghu, no prevladase golovi ipak. Toronto bas i nije under tim, no igraju protiv Columbusa. Florida-Buffalo, glupav par, ali mi jedini deluje pogodan za uparivanje, od preostalog.

Edited by Miljenko