Nesh Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Stanje redovno:Neko je dugme za verovatnocu okrenuo na nulu! Link to comment
*edited by mod Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Ne volim LE a i mrzi me da pravim tiket kao da ima nekog smisla i logike u ovom takmicenju.Zato cu da uzmem neke singlove.Karagandi, Cernomorec i Vigan po DNBI fixeve na Bordo, Sevilja i PSV i vidim sta ce da se desi...Karagandi i Vigan se vratili a Cernomerce se isplatio.Sevilja i PSV ispalili a Bordo ispostovao u zadnjem minutu.Sve u svemu neki ultra sitni plus, koji bi bio bolji da sam muski zategao Cernomerce, mada bi tada zategao i Vigan pa bi dosli na isto ili ukratko sto bi RASMC drke-drke-djon-drke-drke-d-djon, Link to comment
Feindouno Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Dinamo KievLyonSwansea@ 3.26PSV @ 2.10 Dodajem dubl:Karagandy under 2.5Cernogorec™ under 2.5@ 3.83PSV 0-0, ajde ok.Swansea prima gol iz penala u 93. minutu :isuse:Ovo drugo lagano tako da je ipak neka negativna nula danas.P.S.Cernomorec je izgubio. Link to comment
*edited by mod Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 (edited) Pardon ja ih mesam a igrao sam W2 naravno na Ludogorec :DTukli Dinamo i PSV a da nece Cernomerc. A ima i malo one patkometrijske filozofije da je nas jebac bolji od komsijskog. Edited October 24, 2013 by pavllle Link to comment
Miljenko Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 (edited) Na kraju 2/3, pri cemu sam na jednom od ta dva imao dve kvote 1, te je plus minimalan. Treci pade na "mrtvi" Lyon, koji je dobio samo 1-0. Prosao konacno i jedan teniski, sa kvotom 3, pa ipak uzeh nesto.Kako sam prolazio u prethodnim kolima LE, ovo je zadovoljavajuce. Edited October 24, 2013 by Miljenko Link to comment
Feindouno Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Carolina -6 + over 39.5 @ 3.24 da se isprati. Link to comment
Ginekolog Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Ako nista drugo, danas sam makar definitivno utuvio u glavu da se ne vredi kladiti na Ligu Evrope. Ubuduce izbegavati u sirokom luku. Link to comment
Feindouno Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Carolina -6 + over 39.5 @ 3.24 da se isprati.Ole!Ali kakav fudbalski tiket sam imao i kako padam, to je za plakanje. Okacicu sutra. Link to comment
Zli Gli Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Danas je dan odluke kod brace Filipinaca. Nema vise namestanja, sto su odradili - odradili su u ovih 6 meceva. Mocni Petron sa Ilajdzom Milsapom, Santosom, Fajardom (njihov Bobi Marjanovic, samo bolji od naseg) i ostalim nadrkanim igracima, protiv nasih Blejklija, Pingrisa (najbolji filipinski igrac, igra uglavnom centra a visok jedva preko 2 metra), Devansa, Dzejmsa Japa i kompanije... Petron favorit, kvota na San Migel opet raste sa sinocnjih 2.35 na 2.45, a pre meca kontam da ce opet biti oko 2.6, sto bi bilo sjajno. Moram ih pogurati danas sa 50 evra pa kud puklo, a i Dzo Devans je opisao vec kako ce se mec zavrsiti pa mu verujem, nema razloga da ne bude tako...http://pba.inquirer.net/33049/for-all-the-marblesIdemo Cofee Mixersi, jako i do samog kraja Link to comment
Nesh Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 (edited) And now something completely different:Kazem ja neko je dugme za verovatnocu okrenuo na nulu. Ne moze bas nista da prodje.Ali danas su gotovi! :D Edited October 25, 2013 by Nesh Link to comment
Nesh Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Sad gledam i vidim jos jedan tiket:Sve u svemu, juce 4 tiketa palo na jednu utakmicu. Stvarno sam majstor da rasporedim utakmice! Link to comment
zoki Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 A da ti nama lepo napišeš sve što ćeš odigrati pa da mi to lepo zajednički rasporedimo?! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Link to comment
Zli Gli Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 (edited) Jedno pitanje: jel Azarenki danas treba pobeda 2:0 protiv Li Na da bi isla u polufinale? Ako je tacno, ima to i da odigram jer pegla redovno Kineskinju a kvota je sasvim dobra. Realno je bolja igracica i jedina koja moze nesto protiv Serene, nekako mi je malo verovatno da nece ni proci u polufinale.Nasao, to je to. Evo potencijalnih scenarija (s tim sto ja racunam da Jelena sigurno dobija :D ) :Azarenka, koliko god mi bila odvratna, je jednostavno bolja od svih sem Serene, a cesto i nju opegla, tako da mi cu da odigram sigurno neki srednji ili jaci ulog na 2:0 za nju. Edited October 25, 2013 by Zli Gli Link to comment
Miljenko Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 (edited) Prodjose oba NHL dabla nocas. Onaj sa dvoznacima, talicno, jer nekako odose u produzetak i Vancouver i Chicago.FudbalFenerbahce-Gaziantepspor w1Airbus-Rhyl 2+Rayo Vallecano-Valladolid 2+Braga-Academica w1Oprezna uplata, posto je tiket sumnjiv. Rayo malo ulaganio sa golovima, no da ih probam.KosarkaCSKA-Budivelnik doh1(-14.5)Sinoc ne odigrah Real, retard. Nadam se da ce CSKA danas lagano dobiti, nakon kilave prve utakmice.NHLPittsburgh-NY Islanders 5+St.Louis-Vancouver 0-6Columbus-Toronto 0-6Florida-Buffalo 0-6Jedino gde sam razmisljao o fiksu, je mec u Pittsburghu, no prevladase golovi ipak. Toronto bas i nije under tim, no igraju protiv Columbusa. Florida-Buffalo, glupav par, ali mi jedini deluje pogodan za uparivanje, od preostalog. Edited October 25, 2013 by Miljenko Link to comment
Recommended Posts