Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Sto se tice ostatka fudbala, vecinom odigrah 4+, P2+ i 2P2+

Volendam-Telstar

Sparta Rotterdam-Excelsior

Utrecht-Fortuna Sittard

Heerenveen-Ajax

PSV-Twente 5+ odigran zbog male 4+ kvote

AZ-Breda

Zwolle-Feyenoord

NEC-Go Ahead Eagles 5+

Heracles-Groningen

Karlsruher-Bochum

Magdeburg-Kaiserslautern

Schalke-Braunschweig

Darmstadt-Paderborn

Dynamo Dresden-Holstein Kiel

Hannover-Nurnberg

Elversberg-Preussen Munster

Bielefeld-Hertha

Greuther Furth-Fortuna Dusseldorf

Lugano-Basel

Young Boys-Sion

St. Gallen-Thun

Inter Miami-Portland 5+

Barcelona-Betis

Vestmannaeyjar-Vikingur

Thor-Akranes

Hafnarfjordur-KA Akureyri

Keflavik-Stjarnan

KR Reykjavik-Fram 5+

Valur-Bredablik

Marseille-Rennais

Strasbourg-Monaco

Paris-PSG

Lyon-Lens

manji broj samo na 4+ i sire (6+ obicno)

Radnik Surdulica-Zvezda

Nashville-LA FC

Aegir-Vestri

Grandavik-Volsungur

Brest-Angers

Lille-Auxerre

Lorient-Le Havre

Nantes-Toulouse

Nice-Metz

Uz par sirih tiketa (2+/3+ ili sve 3+), to je vise nego dovoljno za danas.

Hokej je krenuo dosta mrljavo, no na kraju namakoh 2 prolaza u prvom terminu.

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Koliko lose zavrsno kolo kod Holandjana. 5/9 na P2+ je prihvatljivo, 3/9 na 4+/5+ je smehotresno lose, 4/9 na 2P2+ je takodje smesno, posto logicno uvek ima vise 2P2+ u odnosu na P2+. Naravno, nijedan 7+ (sta da radim sa 3+ kvotama na 6+), a lep 6+ Excelsioru je oborio VAR (od njega veca steta nego korist, posto bih bar u startu znao da li je gol ili ne). Nemacka 2 odigrala fino prvo poluvreme, sa 5/9, nadam se da ce makar toliko i u drugom.

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 65/134, Monaco je dosao 6+, Aarhus 6+, Bielefeld 6+, Hannover 6+ (5+, 8+, 6+, 7+). Hokej 6/15. NBA 4/5. MLB 2/5. Na bonusima bolje da sam sve igrao 7+, posto sam i ovako imao 26 koeficijent kada saberes ova 4 para, a 3 tekme su dosle sa 7 i li vise golova. Za Monaco ne znam, no Aarhus i Bielefeld su sigurno imali 7+ oko 20. Od ostalih stvari, treba reci da su nemacka 2 i Holandija 1 dosli veoma slabo (otprilike po 10 uloga minusa kod svakog). Nemce su malo izvadila 2 meca sa 6 i vise golova, no doslo je na isto. Svajcarci dovoljno dobri, Danska 1 skoro idealna. Francuzi su osim top timova neupotrebljivi (ni PSG nije preterano koristan); Spance cu morati samo sitno u zavrsnom kolu (sa izuetkom Barse). Kod PL i Svedjana sam kiksao, posto bih tu imao pregrst 4+ utakmica. WC hokej nesto bolji, iako me je vecernji termin odrzao ispod nule. NBA i dalje neocekivano dobar, na nivou meseca jos malo pa 30 uloga plusa. MLB konacno donosi prekid minus serije; moracu povezivati, izaslo na dobro ili lose. Nefudbalski deo je bio u plusu, no slabi rezultati na fudbalu su oterali dan u minus.

Fudbal

Svuda sam odigrao 4+, P2+, 2P2+ i 6+/7+ slabije (kod Arsenala sam dugo mantao, posto su uglavnom nekorisni na golove)

Djurgardens-Sirius

Orgryte-Goteborg

Sundsvall-Landskrona

Oddevold-Orebro

Aarau-Grasshopper

Throttur-Leiknir

Kopavogur-Njardvik

Grotta-Afturelding

Fylkir-IR Reykjavik

Arsenal-Burnley

Do vikenda nece biti previse meceva, a nakon toga cu vec tesko moci da saberem veci broj utakmica.

Hokej

Finland 6+, Canada 7+

Finland, Canada, 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Sweden, Switzerland, 6+, 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Pratim turnir i dalje, mada ce biti ocigledno neugodan za pogadjanje. Za singl mozda tek od eliminacione faze.

NBA

Oklahoma-San Antonio >226.5, tim1 >114.5, tim2 >108.5, P>114.5, 2P>107.5

Zanimljivo je sto je NBA playoff ispao neocekivano koristan, plus za razliku od hokeja sve igram na najvisim granicama, pa se i lakse namakne ucinak.

MLB

Philadelphia >8.5, NY Yankees >7.5, Athletics >7.5

Arizona >8.5, LA Dodgers >6.5, Texas >8.5

Atlanta >7.5, NY Mets >8.5, NY Yankees >7.5

Texas >8.5, Athletics >7.5, LA Dodgers >6.5

Philadelphia >8.5, Arizona >8.5, Seattle >6.5

Atlanta tim >3.5, Tampa tim >2.5, NY Mets tim >4.5

NY Yankees tim >3.5, Texas tim >4.5, LA Dodgers tim >3.5

Atlanta 5I >3.5, Philadelphia 5I >4.5, NY Yankees 5I >3.5

Texas 5I >4.5, Athletics >3.5, LA Dodgers 5I >3.5

NY Yankees 5I >3.5, Texas 5I >4.5, Athletics 5I >3.5

Atlanta 5I >3.5, Philadelphia 5I >4.5, NY Mets 5I >4.5

Probao sam malo da izmesam parove koje odabrarem po igrama, a red bi bio da udje konacno i neki duzi tiket.

NHL zaboravih da odigram, a imamo odlucujuci mec u Buffalo-Montreal seriji.

Moracu to da ispravim kasnije. Igre ce biti standardne, 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+.

• Author

Canada-Denmark mec sa WC u hokeju je dobar primer zasto preferiram singlove, makar i na malim kvotama. Kvota u fiksu na Canadu je bila 1.02 i da ne budem teoreticar zavere, ali nemoguce je da utakmica udje u trecu trecinu sa 0-0 (mozda nekako da brani Andersen iz Caroline, no oni su jos uvek u playoffu i ozbiljan su kandidat za titulu). Sada su ocas posla dali 3 gola u trecoj trecini, no ako ne dodju makar do 5 (a da na drugom paru ne padne jos jedan gol u trecem periodu), necu imati nijedan dobitan tiket.

Razumem da na bejzbolu udje tvrd mec, mogu piceri da odigraju perfektno, a i kvote na pobednika nikada nisu premale, no ovo bas spade u sumnjive stvari. Jos su doveli tim sa par top veterana (Canada).

• Author

Fudbal 13/28. NHL 2/5. Hokej 5/10. MLB 2/11. NBA 3/5. Fudbal je krenuo fino na Svedjanima, no onda prekid na Orgryte-Goteborg zbog neke vatrice na tribinama, taman kada su se raspucali. Pokojni Arsenal je pokojni Arsenal, nikad kilaviji tim nije uzeo PL. Mislim legitimno je igrati oprezno, ali kada imas slabiji tim od ovih najboljih. Island 2 sokantno kilav, samo 1/4 na 4+, 2/4 na P2+ i 3/4 na 2P2+; nigde preko 4 gola. NHL nekoristan. WC hokej bi bio mnogo bolji, da sam probao singlove. Tu pre svega mislim na Canadu i pomalo neverovatan razvoj meca. Za povezivanje sam glup i na bejzbolu. I ovde bih imao neuporedivo bolji ucinak na singlovima (u nedelju takodje). NBA i dalje prilicno dobar; jedino na poluvremenima nisam imao nista. Blagi minus na kraju, no sam sam lose odigrao neke stvari pa ne smem da se bunim.

Fudbal

Slaba ponuda, no nadjoh nekoliko meceva za standardnih 4+, P2+, 2P2+

Bournemouth-Man City

Chelsea-Tottenham

Helsinborgs-Varbergs

Tu su i mecevi Libertadoresa i Sudamericane, mada je tu tesko oceniti da li ce nesto biti efikasno.

Hokej

Latvis-Austria 6+, 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Italy-Norway 6+, 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Slovenia-Slovakia 6+, 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Hungary-GBR 6+, 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Probah ovo mada ce mecevi verovatno biti tvrdi. Norvezani i Italijani su odigrali dobar prvi period, no realizacija nije bila na nivou.

NBA

NY Knicks-Cleveland >224.5, tim1 >114.5, tim2 >107.5, P> 105.5, 2P> 113.5

NBA nastavlja sa pristojnom ofanzivnom produkcijom, te da ne menjam nacin igre.

MLB

Miami-Atlanta tim2 >5.5, >9.5, 5I >4.5

Tampa-Baltimore >8.5, 5I >4.5

Philadelphia-Cincinnati >9.5, 5I >4.5

Washington-NY Mets >9.5, tim2 >5.5, 5I >5.5

NY Yankees-Toronto >9.5, 5I >5.5

Minnesota-Houston >8.5, 5I >4.5

LA Angels-Athletics >9.5, 5I >5.5

San Diego-LA Dodgers >8.5, tim2 >4.5, 5I >4.5

Arizona-San Francisco >9.5, 5I >4.5

Seattle-Chicago White Sox >7.5, 5I >4.5

Neka izmedju varijanta, gde timske poene odigrah na par jacih timova, a ostalo probah sa obicnim plusevima i overima za prvih 5 ininga. Tja, propustio sam da napravim bolji ucinak juce i prekjuce.

• Author

Fudbal 4/9, prosao je prateci tiket iz Libertadoresa (3+ kvota). NBA 1/5. Hokej 9/20. MLB 13/23, a tu je i prateci tiket sa timskim poenima (3+ kvota). Na fudbalu se posrecise Svedjani, inace bih ponovo zavrsio u minusu. Neverovatno koliko je PL nekorisna za igru (sto je visi rang takmicenja, to je fudbal neefikasniji). NBA je krenuo toliko neefikasno, da je cudo da je nesto i proslo. WC hokej veoma slab u prvom terminu, a onda prijatno iznenadjenje uvece, pa nisam zglajznuo previse. MLB dovoljno dobar za sitan plus, no nervira nedolazak nekog duzeg kombo tiketa. Jos jedan granican dan, mada sam malo stabilizovao fudbalske trendove, te saldo nije katastrofalan kao sa starta meseca. Ovih nedelju dana na fudbalu je prilicno stabilno (osim nesretne nedelje, gde su rezultati bili nikakvi).

Fudbal

Finale EL, Norveska 1 i 2 i sve to na 4+, P1+, 2P2+

Freiburg-Aston Villa

Start-Bodo/Glimt

Lillestrom-Kristiansund

Aalesund-Brann

Asane-Sandnes

Egersund-Lyn

Kongsvinger-Odd

Moss-Stroemsgodset

Ranheim-Hodd

Raufoss-Bryne

Sogndal-Stabaek

Strommen-Haugesund

Nesto sira ponuda danas. Za finale se ne nadam previse, mada je Villa sigurno mnogo kvalitetniji tim. Norvezani su prilicno nepouzdani, mada vise ocekujem od njihove druge lige.

NHL

Colorado-Vegas 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Dodjosmo do finala konferencija, pa da otvorimo sa Zapadom.

Hokej

Czech Republic-Italy 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Austria-Switrzerland 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Sweden-Slovenia 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

USA-Germany 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Danas vec imamo neki top tim na svakoj utakmici, te se nadam stabilnijim trendovima.

NBA

Oklahoma-San Antonio >222.5, tim1 >113.5, tim2 >106.5, P> 112.5, 2P> 106.5

I U NBA smo stigli do 4 zavrsna tima. Sto krace budu serije, manje cu prostora imati da se izletim.

MLB

Philadelphia-Cincinnati >10.5, 5I >5.5

Tampa-Baltimore tim1 >4.5, >8.5, 5I >4.5

Arizona-San Francisco >9.5, 5I >5.5

Seattle-Chicago White Sox >7.5, tim1 >4.5, 5I >4.5

Miami-Atlanta >8.5, 5I >4.5, tim2 >4.5

Washington-NY Mets >9.5, 5I >5.5

San Diego-LA Dodgers tim2 >4.5, >8.5, 5I >4.5

LA Angels-Athletics >10.5, 5I >5.5

Malo sam skratio igru danas, posto ponegde imamo najavu loseg vremena. Na Coors Fieldu se ponovo ocekuje sneg, dok na Yankees-Blue Jays imamo najavu kise. I ovako imam oko 20 igara, mada je to nista u odnosu na ono od pre 10-15 dana. Par ekipa koje postizu malo runova jednostavno preskacem. Upravom gledam listu proseka datih poena, od starta sezone; na dnu su San Francisco, Boston, Texas, Kansas, Detroit i iznenadjujuci LA Angelsi. Svi su ispod 4 poena po mecu . Trenutno ne diram, Boston, St. Louis, Kansas, Houston mi je neubedljiv, ako i Texas, dok je Milwaukee 5. odozgo, iako mi uoopste ne deluju toliko efikasni.

• Author

Sto volim kada cekam jos jedan gol i sudija produzi mec jedan jedini minut, a minimum 5 su potrosili na izmene. Plus je rezultat bio 3-0, a ne 5 ili 7-0.

• Author

Fudbal 16/36, Kongsvinger je dosao 6+, Haugesund 6+/7+ (6+, 7+/17+ kvote). NHL 3/5. Hokej 13/20. NBA 5/5. MLB 11/20, a tu su i dva sira tiketa, kombo timskih poena i miks tiket (5+ i 21+ kvote). Ocekivao sam vise od Norvezana na fudbalu. Na jednom mecu sam 20+ minuta cekao 4. gol, kada su gosti imali 2 igraca vise. Na Aston Villa-Freiburg me je iznervirao promasaja za 4-0 sa peterca, a kasnije i sudija minornom nadoknadom vremena. 3/12 na P2+ je stvarno bilo lose, no malo se posrecilo sa lepom kvotom na 7+, te 4-5 uloga minusa i nisu tako losa, koliko su rezultati bili slabi. NHL je mogao bolje. WC hokej dovoljno dobar za mali plus (dosta malih kvota juce). NBA ponovo idealan, sa svim prolazima. MLB je sa singlovima bio na granici, no dva sira tiketa donese lep plus (oko 15 uloga); taman da napravim bolji trend, posto bi letnji period trebao biti efikasniji. Odlican dan na kraju, nakon slabasnog pocetka na fudbalu.

Fudbal

Sada vec standardnih 4+, P2+, 2P2+, na svim odabranim mecevima. Ima ovde i prilicno visokih kvota (kvota preko 3 za P2+ recimo i to na vise od jedne utakmice)

Brondby-Copenhagen

Wolfsburg-Paderborn

Akranes-Vestmannaeyjar

Ajax-Groningen

Utrecht-Heerenveen

Elfsborg-Mjallby

Grasshopper-Aarau

Vecinom wild card meceve imamo ovde, no mozda se posreci bolje nego juce.

NHL

Carolina-Montreal 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Krece i finale Istoka. Carolina je bila dominantna do sada, no ako neko ima ofanzivni potencijal, to je Montreal.

Hokej

Latvia-Finland 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Canada-Norway 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Denmark-Slovakia 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Switzerland-GBR 7+ (OT&SO), 6+

Za domacine nisam imao golove po trecinama u ponudi. Valjda je kladionice naplasila ona 9-0 pobeda protiv Austrije, odnosno 6-1 protiv Nemacke.

NBA

NY Knicks-Cleveland >223.5, tim1 >113.5, tim2 >107.5, P> 106.5, 2P> 112.5

Ne treba menjati sistem koji daje rezultate, te u NBA igramo isto i dalje.

MLB

NY Yankees-Toronto >9.5, 5I >5.5, tim1 >5.5

LA Angels-Athletics >8.5, tim1 >4.5, 5I >4.5

Arizona-Colorado >9.5, tim1 >5.5, 5I >5.5

Malo meceva, plus smo ponegde imali 3/3 na overima, pa je red da ne diram i 4. mec u seriji.

• Author

Fudbal 6/21, a tu je i Utrecht 5+ (4+ kvota). NHL 4/5. Hokej 12/17. NBA 0/5. MLB 0/9. Fudbal je bio prilicno kilav. Da nije proslo par solidnih kvota, saldo bi bio jos gori. NHL sasvim pristojan. WC hokej takodje dobar. NBA bez sanse. U MLB delu takodje nije bilo trika da prosje nesto sa ovim 2-0, 2-1 rezultatima, a da sam igrao Metse i tu ne bih uhvatio nista. Jedan od onih dana koje je bolje bilo prespavati.

Fudbal

Sada vec klasicna igra, 4+, P2+ i 2P2+, uz sire stvari sitnije

Bulo Bulo-Academia del Balompie Boliviano

San Jose Oruro-The Strongest

Lens-Nice

Keflavik-Thor

KA Akureyri-Valur

Vikingur-Hafnarfjordur

Breidablik-KR Reykjavik 5+

Stjarnan-Fram

Afturelding-Throttur

Leiknir-Grindavik

IR Reykjavik-Kopavogur

Djurgardens-Brommapojkarna

Primorje-Celje

Zvezda-OFK Beograd 5+

Solidan broj meceva na kraju, mada ce sutra sigurno biti blizu 30 (MLS termin recimo, zavrsni pred WC).

NHL

Colorado-Vegas 7+ (OT&SO), 6+, P2+, 2P2+, 3P2+

Fina otvaranja u finalima konferencija, a izvrsio sam malu korekciju sa granicama za obicne overe, posto 5+ ne pravi veliku razliku.

Hokej

Germany-Hungary 7+ (OT&SO), 6+, P2+, 2P2+, 3P2+

Canada-Slovenia 7+ (OT&SO), 6+

Finland-GBR 7+ (OT&SO), 6+

Sweden-Italy 7+ (OT&SO), 6+

Na par favorit-autsajder duela nisam imao u ponudi golove po trecinama, te je igra malo ogranicena.

NBA

San Antonio-Oklahoma >224.5, tim1 >111.5, tim2 >110.5, P> 108.5, 2P> 111.5

NBA igramo na isti nacin i dalje, mada se cini da ce finale Istoka biti nekorisno.

MLB

Philadelphia-Cleveland >7.5, tim1 >4.5, 5I >4.5

NY Yankees-Tampa >8.5,tim1 >4.5, 5I >4.5

Toronto-Pittsburgh >8.5, 5I >4.5

Miami-NY Mets >8.5,tim2 >4.5, 5I >4.5

Milwaukee-LA Dodgers >8.5, 5I >4.5

LA Angels-Texas tim2 >4.5

San Diego-Athletics >9.5, 5I >5.5

Malo zbog loseg vremena, malo zbog nekih ekipa koje izbegavam, te na kraju ne probah previse toga (ima uostalom vremena tokom vikenda).

zvezda - ofka

oba daju gol (1,74)

za hrabrije - 2.pol, oba daju gol (2,80)

poslednje kolo veceras, pa se ocekuje fešta..

Edited by TS-CS

• Author

Fudbal 17/36, KR Reykjavik je dosao 6+/7+, Afturelding takodje 6+/7+ (3+/6+ i 8+/18+ kvote). NHL 1/5. Hokej 5/11. NBA 4/5. MLB 4/16. Fudbal je doneo cak cetiri 0-1 utakmice kod Islandjana, no srecom te smo imali i dve 7+. Zvezda se obrukala ponovo. Na kraju sam zadovoljan sa par uloga minusa (49 uloga je bio ulaz, izlaz oko 45), posto je bilo dosta mrljavih stvari. NHL neocekivano neefikasan. WC hokej nista bolji, iako sam imao srece, posto nisam imao celu ponudu na svim mecevima. NBA nekako ide u plus, nije ni meni jasno kako. MLB i dalje tragicno neefikasan. Ne moraju oba tima dati 5-6 poena, no ovde obe ekipe postignu 2-3. Slab dan, no ako realno pogledam i nisam mogao proci bolje.

Fudbal

Igre su iste, 4+, P2+, 2P2+, uz bonuse.

Middelfart-B93 Copenhagen

Valencia-Barcelona

Betis-Levante

Lech Poznan-Wisla Plock

Bayern-Stuttgart 5+

Volsungur-Fylkir

Grotta-Vestri

Njerdvik-Aegir

St. Louis-Austin

Minnesota-Salt Lake

DC United-Montreal

Charlotte-New England

Cincinnati-Orlando 5+

Chicago-Toronto

Kansas-NY RB

Nashville-NY City

Colorado-Dallas

San Diego-Vancouver

Portland-San Jose

LA Galaxy-Houston

MLS igra zavrsni termin pred WC, te ispratih sve parove. Spance odigrah oprezno, iako sam sve meceve odigrao u nekoj siroj varijanti (ako uleti neki 5+/6+/7+).

NHL

Carolina-Montreal 7+ (OT&SO), 6+, P2+, 2P2+, 3P2+

Solidne kvote ovde, a nadam se da ce biti nesto bolje i kod finala Zapada, nakon malo golova u drugom mecu serije.

Hokej

Latvia-USA 7+ (OT&SO), 6+, P2+, 2P2+, 3P2+

Denmark-Slovenia 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Slovakia-Czech Republic 7+ (OT&SO), 6+, P2+, 2P2+, 3P2+

Switzerland-Hungary 7+ (OT&SO), 6+, P2+, 2P2+, 3P2+

Norway-Sweden 7+ (OT&SO), 6+, P2+, 2P2+, 3P2+

Austria-Germany 7+ (OT&SO), 6+, P2+, 2P2+, 3P2+

Na kraju ipak probah ceo sistem na WC u hokeju. Malo je falilo da ne dodje skoro nista u prvom terminu, ali se na kraju nekako sabrase po 2 prolaza na oba para.

NBA

Cleveland-NY KNicks >221.5, tim1 >109.5, tim2 >108.5, P> 111.5, 2P> 105.5

Finale Istoka nije previse produktivno, no glupo je da zaobilazim neku seriju.

MLB

San Francisco-Chicago White Sox >8.5, 5I >4.5

Kansas-Seattle >8.5, 5I>4.5

Milwaukee-LA Dodgers >9.5, 5I >5.5

San Diego-Athletics >8.5, 5I >4.5

LA Angels-Texas >8.5, 5I >4.5

Arizona-Colorado >10.5, 5I >5.5, tim1 >5.5

Prilicno lose vreme na Istoku USA, te je dosta meceva vec sada na granici odlaganja. Nisam zeleo nista eksperimentisem, te odigrah uniformisano.

• Author

Fudbal 29/60, Middelfart je dosao 6+, Real Madrid 6+, Orlando 7+, Grotta 6+/7+, Montreal 5+/6+, Vancouver 6+, a tu je i MLS P2+ tiket (6+, 7+, 6+, 6+/17+, 4+/10+, 6+ i 17+ kvote). NHL 1/5. Hokej 15/30. NBA 4/5. MLB 5/13. Fudbal je mogao bolje na jacim singlovima, no bonus tiketi su bili veoma dobri. MLS je bio prilicno cudan. P2+ na 9/12, 4+ samo 4/12, 2P2+ takodje 4/12. Na Bayernu samo jedan prolaz; Islandjani jedna 7+ i dve neupotrebljive utakmice. Posrecio se P2+ tiket kod Amera (mogla se i veca kvota napraviti). NHL bez sanse z anesto bolje. WC hokej nije bio idealan. NBA ponovo skoro savrsen. MLB se tesko uklapa. Korektan bilans na kraju, isko sam ocekivao jos bolje rezultate na fudbalu (Spanci sokantno neefikasni).

Fudbal

Glavne stvari su i dalje 4+, P2+ i 2P2+, mada trenutno razmatram neku promenu.

Columbus-Atlanta

Inter Miami-Philadelphia

LA FC-Seattle

Lausanne Ouchy-St. Gallen

Bodo/Glimt-Brann 5+

Kristiansund-Viking

Ajax-Utrecht

Club Brugge-Gent

Brighton-Man Utd

Burnley-Wolves

Man City-Aston Villa 5+

Fulham-Newcastle

Sunderland-Chelsea

Crystal Palace-Arsenal

Liverpool-Brentford

Nottingham Forest-Bournemouth

Tottenham-Everton

West Ham-Leeds

Italijane odigrah samo u vidu bonus tiketa (uglavnom 5+/6+). PL sam vec ispratio kompletno, mada su i oni prilican wild card. 3 zanimljiva MLS para, te 2 iz Norveske 1. Da li kao sire stvari probati 5+ i 6+/7+, nisam pametan (ili da probam to u odnosu 5:2). Juce je 2+ drugo poluvreme recimo doslo dosta lose; mozda je bolje da tu igru igram samo u vidu sirih tiketa (nekoliko parova ili cela liga). Statisticki bi drugo poluvreme trebalo da ima bolje procente (i kvote su zato nize), no u praksi to bas i nije slucaj uvek.

NHL

Vegas-Colorado 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Prate se finala konferencija i dalje, mada je ovaj sistem ipak najbolji u regularnom delu sezone, kada ima vise parova.

Hokej

Denmark, Latvia 6+, P2+, 2P2+, 3P2+

Latvia 5+ (OT&SO), Denmark 4+

Canada, Finland 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+

Canada 2P2+, Finland 6+

Moraju kladionice da se stekaju (ili je neko jednostavno kiksirao kod pravljenja ponude); kod Finaca nemam 2+ treca trecina igru, pa sam malcice improvizovao.

NBA

San Antonio-Oklahoma >226.5, tim1 >112.5, tim2 >110.5, P> 108.5, 2P> 113.5

NBA je i dalje veoma zahvalan (na nivou meseca skoro 40 uloga plusa). Da su ostali sportovi upola dobri, ne bih mogao da prebrojim pare.

MLB

NY Mets 5I >3.5, LA Dodgers 5I >3.5

Arizona 5I >4.5, San Diego 5I >3.5, Texas 5I >3.5

LA Dodgers tim >3.5, Arizona tim >4.5, San Diego tim >3.5

LA Dodgers >7.5, NY Mets >7.5

Arizona >8.5, Texas >7.5

Pokusaj da se malo promeni igra, po mogustvu na ispravan nacin. Vreme je i dalje lose na Istoku, te sam odabrao mali broj meceva za igru.

• Author

Fudbal 17/54, Inter Miami je dosao 6+/7+, Como 5+, Villarreal 6+, Malmo 5+, a tu je i P1+ tiket (4+/10+, 4+, 6+, 4+ i 3+ kvote). NHL 5/5. Hokej 5/10. NBA 0/5. MLB 0/5. Fudbal prilicno kilavo, mada da nisam igrao PL, ne bih imao tako los ucinak. Neverovatno je da u ligi od 20 timova, ne udje nijedan 4+, pa jos u zavrsnom kolu, gde se ocekuje da ih bude rutinski bar 50%. Toliko para je ulozeno u ekipe, a toliko su nekorisni za igru. Cak su i Italijani doneli 2 meca na 4 i sire juce (naravno da nisam odigrao). Villarreal i A. Madrid 30+ minuta nisu mogli do 7+. NHL idealno za golove. WC hokej dovoljno dobro za manji plus. NBA bez sanse. MLB takodje nikakav (ponovo). Slabo je ovo bilo, mada da nije bilo fudbala, ne bi bilo toliko strasno.

Fudbal

sve 3+, Sarpsborg, Tromsoe

sve 3+, Fredrikstad, Rosenborg

sve 3+, Start, Lillestrom

sve 3+, Kongsvinger, Stroemsgodset

sve 3+, Sogndal, Haugesund

sve 3+, Ranheim, Asane

sve 3+, Lyn, Egersunds

Malo smanjih dozivljaj danas. 3+ dablovi, te sira igra (uglavnom 5+/6+ i 6+/7+). Kod Norveske 2, probah bonus varijantu. Navedeni dablovi, pa upola 5+, a onda jos malo slabije 6+/7+. Norveska 1 je bas varirala, te njih odigrah klasicno. Povezivao sam sitno 2-3-4 para na P2+ ili 2P2+.

NHL

Montreal-Carolina 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Treci mec finala Istoka. Na Zapadu neocekivano Colorado ima 0-3. Ne kazem da je Vegas los, no cinilo se da tim iz Denvera ima momentum sigurno.

Hokej

Czech Republic 6+, USA 7+ (OT&SO)

sve 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+, Czech Republic, USA

Germany 6+, Slovenia 5+ (OT&SO)

Germany 5+ (OT&SO), Slovenia 4+

sve P2+, 2P2+, 3P2+, Germany, Slovenia

Jos danas i sutra i krece eliminaciona faza i posledicna pauza na hokeju (ne racunajuci NHL, a ni tu nije ostalo previse utakmica).

NBA

Cleveland-NY Knicks >224.5, tim1 >109.5, tim2 >111.5, P> 113.5, 2P> 106.5

NBA playoff je neocekivano rentabilan i dalje. Mora uci neko vece (kao nocas), kada ne prodje bas nista, no u ukupnom bilansu to ne menja previse.

MLB

Pittsburgh >7.5, San Francisco >6.5

San Francisco 5I >3.5, Pittsburgh 5I >3.5

NY Mets tim >2.5, Milwaukee tim >3.5

NY Mets 5I >3.5, NY Yankees 5I >3.5

NY Yankees >8.5, Texas >7.5

Cleveland tim >3.5, NY Yankees tim >3.5

Cleveland >7.5, San Diego >6.5

Texas 5I >3.5, Toronto 5I >3.5

Toronto tim >3.5, LA Dodgers tim >4.5

LA Dodgers >7.5, Athletics >9.5

LA Dodgers 5I >3.5, Athletics 5I >4.5

LA Dodgers 1, Toronto 1

NY Yankees 2, Milwaukee 1

NY Mets 1, Texas 1

Rekoh da probam dablove (ponovo). Mozda 3 para na tiketu zahtevaju previsok procenat pogodaka, dok singlovi nekako ne uspevaju da opravdaju poverenje.

Roland Garros

Tien, Gauff, Mboko @2.16

• Author

Fudbal 1/7. NHL 2/5. Hokej 7/10. NBA 2/5. MLB 2/14. Fudbal tragikomican i na Norvezanima; par meceva u 4+ i nita preko toga. U startu nisam imao nijedan siri tiket na 5+/6+/7+.Cak je i ta jedna 3+ kombinacija slucajno dosla. Posebno kod Norveske 2 ocekujem golove kao na traci, a ne svaki drugi par preko 2 gola. NHL slabo, no ne toliko lose. WC hokej veoma dobar. NBA nedovoljno dobar za plus, no drzi se saldo i dalje. MLB, ne znam sta da kazem, to je toliko neefikasno, da je cudo jedn. Prvo timovi sa dobrim picerima ne daju skoro nista, a onda je skoro nemoguce povezati po 2 para. Lose je ovo bilo u celini, mada jos malo pa ce ostati samo bejzbol i fudbal, te nema nerviranja.

Fudbal

KR Reykjavik 4+, Stjarnan 3+

sve P1+, P2+, 2P1+, 2P2+, KR Reykjavik, Stjarnan

LDU Quito tim 2+, Flamengo 3+, Gremio tim1+, Sao Paulo tim2+

Na kraju sam Libertadores i Sudamericanu odigrao skroz uniformisano, u vidu jednog jaceg tiketa. Ovo sa Islandjanima je neki primer kako mozda razviti oprezniji sistem.

NHL

Vegas-Colorado 7+ (OT&SO), 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Mozda i zavrsni mec finala Zapada, pa da ne preskacemo.

WC hokej

Latvia 6+, Norway 5+ (OT&SO)

Latvia 5+ (OT&SO), Norway 4+

sve P2+, 2P2+, 3P2+, Latvia, Norway

Sweden 6+, USA 7+ (OT&SO)

sve 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+, Sweden, USA

Canada 7+ (OT&SO), Switzerland 6+

sve 5+ (OT&SO), P2+, 2P2+, 3P2+

Zavrsni termin po grupama. Cesi su juce porazeni od Norvezana, pa su Svedjani ostali bez cetvrfinala. Vidim da je prvi termin fino krenuo (mozda sam preprezno odigrao).

NBA

Oklahoma-San Antonio >223.5, tim1 >112.5, tim2 >108.5, P> 112.5, 2P >107.5

NBA nastavljamo na isti nacin. Malo opadaju procenti, no prosek kvota drzi bilans stabilnim.

MLB

Cleveland 1, Atlanta 2

Toronto 1, NY Yankees 2

Milwaukee 1, LA Dodgers 1

LA Dodgers >7.5, Athletics >8.5

LA Dodgers tim >4.5, NY Yankees tim >4.5

LA Dodgers 5I >4.5, Texas 5I >3.5

Texas >7.5, LA Angels >7.5

Arizona tim >2.5, Milwaukee tim >3.5

Cleveland >6.5, Tampa >7.5

Cim sam poceo ponovo da igram fiks, znaci da MLB ne dolazi nikako. Nadam se da ce od juna, sa toplijim vremenom, krenuti i dosta efikasniji mecevi.

Edited by Miljenko