John Coltrane Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Saljenje na racun tvojih procena i saveta, pa samim tim mogucnosti i da neko drugi izubi pare zbog tebe. Razmisljaj malo o tome kad pises na ovom topicu. Link to comment
Lezilebovich Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 e jeste.... ako je čovek stao svojim parama iza toga, naravno da treba da piše o tome na ovom topiku Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Saljenje™ na racun tvojih procena i saveta, pa samim tim mogucnosti i da neko drugi izubi pare zbog tebe. Razmisljaj malo o tome kad pises na ovom topicu.Skini se s kurca, svakim postom ispadas sve gluplji. Link to comment
panta rhei Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 @johnto sto radis je vrlo ruzno. ovde nema maloumnika koji nisu sposobni da za svoje postupke snose odgovornost. svako ko stavi kintu na ovaj ili onaj tip radi svojevoljno. mnogo ruzno i prema 'kolegi forumasu' i prema ostalima kojima se ucitava glupavost da bez razmisljanja i sopstvene odgovornosti gube kintu zbog tudje lose procene. bezobrazno i ruzno. Link to comment
John Coltrane Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Fei je prozvao mene na temi o Premier Ligi, ja sam se ovde "revansirao" njegovom terminologijom. Izvinjavam se Feiu, pre svega a onda i ostalom publikumu Kladza 2 topica. Fei je vec pominjao dobitak na Monaku (a na to i uhvacenje kornere na istoj tekmi, nisam znao da ga je X na JNA toliko "upropastio" da ne smem da ga komentarisem). Nisam znao da cu izazvati salvu vaspitnih packi od ostalih "kolega forumasa". Link to comment
panta rhei Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 nema nikakvih vaspitnih packi, nisi dete, valjda, samo ne slaganjie sa ruznim 'saljenjem' na ovom konkretnom topiku koji se bavi kladionicom, dobijanjem para, gubljenjem, licnim iskustvom ljudi i njihovim tipovima, predlozima, razmisljanjima. vasu istoriju sukoba ne znam i ne zanima me. Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 @Miljenko, prodje onaj glavni over nakon 20 minuta :)Nazalost ostali ne idu ni priblizno dobro, Marshall skoro 40 poena kratak, Northern Illinois i Kent malo malo pa presjecena lopta u RZ, uzasi. To sam, doduse samo u nekom sistemu a kasnije cekam California HT over u dublu sa Clemsonom (Clemson singl zaokruzio) Link to comment
Miljenko Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 (edited) Jao kakav izlaz na Troy-South Alabama. :P 30 poena u 4. cetvrtini. Dva TD, u zavrsnih 48 sekundi. :Hail:Vidim da je ipak doslo lagano. Samo napred, krenuce valjda i ovo drugo.Kod mene se situacija polako popravlja, nakon sto se Penn State raspao. Edited October 5, 2013 by Miljenko Link to comment
John Coltrane Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1037-6806075-1124Propade mi X :( Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Jao kakav izlaz na Troy-South Alabama. :P 30 poena u 4. cetvrtini. Dva TD, u zavrsnih 48 sekundi. Meni ovo treba na Marshallu nakon 0-0 u 3/4 CAL se raspada opet, 0-14 i lopta za Was, trebaju mi tu jos 3 TD ja mislim.Clemson melje, ide to na 60+ HT :) Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 O kako su losi, 14-0 pa 0-12 po cetvrtinama. Int, fumble, int, missed FG.... :isuse:Na nuli sa NCAAF danas sto nije ni toliko lose. Link to comment
Miljenko Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 Da, nikada ne znas, kako ce se stvari razviti. Cekam FG na jednom mecu i jos uvek nista(osim promasaja pocetkom zadnje cetvrtine). Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 (edited) Iskukao TD od 70 jardi na drugi pas nakon panta, minut do kraja poluvremena :)U dublu jedna won, druga void, dakle plus ipak.Nego pazi ovo: Harrison Barnes will start in Saturday's preseason opener.He'll join Stephen Curry, Andre Iguodala, David Lee and Andrew Bogut. Klay Thompson will come off the bench, but coach Mark Jackson said that he's just experimenting and not to make a big deal of the lineup switch. vsThe absence of Nash and Gasol on Saturday means more playing time for guys like Jordan Hill, Chris Kaman, Steve Blake and Jordan Farmar. Za LAL ni ruki Kelly ni Nick Young ne igraju, naravno ni Kobe.Dakle GS u punom sastavu prakticno a Lakersi ni blizu. Hendikep je samo -7 sto je po meni vise nego igrivo. Edited October 5, 2013 by Feindouno Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Ahahaha mrtva California, FG za prolaz dubla Link to comment
Miljenko Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 :)I konacno poeni na UAB-Florida Atlantic, naravno u zavrsna 2 minuta. Link to comment
Recommended Posts