Miljenko Posted July 3, 2022 Author Posted July 3, 2022 Dva prolaza u MLB delu (2.65 i 2.09 kvote); samo jedan dobitni dabl na fudbalu (2.97 kvota), Bodo/Glimt je dosao 5+ (3+ kvota), a prosao je i pomenuti teniski tiket (23+ kvota). MLB je doneo prolaz tiketa sa odlozenim parom i laganu pobedu Yankeesa; Atlanta i over u Denveru takodje bez problema. Steta sto ni kombo tiket sa samo sa 4 para nije mogao proci, nakon undera na Wrigley Fieldu. Na fudbalu se nisam proslavio jednim prolazom, uz jedan jedini prateci tiket. Jedino me je iznervirao Palmeiras, posto je Atletico Mineiro prosao pre toga, a oni ostase na nuli kod kuce kao totalni favoriti (0-2). Sve te nedostatke sa fudbala je pokrio teniski tiket, prilicno lepom kvotom. Ok dan. Minimalni ulozi. MLB Cleveland-NY Yankees tim2 >3.5 (McKenzie-Montgomery) LA Dodgers-San Diego 1 (Kershaw-Gore) Houston-LA Angels >6.5 (Valdez-Suarez) Seattle-Oakland 1 (Ray-Montas) Pittsburgh-Milwaukee 2 (Quintana-Woodruff) Cincinnati-Atlanta tim2 >3.5 (Castillo-Morton) Toronto-Tampa tim1 >3.5 (Stripling-Baz) Chicago Cubs-Boston tim2 >3.5 (Thompson za Cubse, dok starter Red Soxa jos nije naveden) Kvote 2.33, 2.36, 2.26 i 2.40. Zavrsni dan za vecinu vikend serija, te probah neku "zakljucnu" varijantu. Prateci tiket, Miami 2, NY Mets >7.5, Minnesota 1, Colorado 1, Chicago White Sox 2, St. Louis 2. Kvota 37.56. Fudbal Sarpsborg-Sandefjord 3+ Viking-Rosenborg 3+ NY City-Atlanta 3+ New England-Cincinnati 3+ Aalesund-Stroemsgodset 3+ Ham-Kam-Molde 3+ Djurgardens-Hammarby 3+ Norrkoping-Sirius 3+ Hacken-Elfsborg 3+ Universitario de Deportes-Cajamarca 3+ Blooming Santa Cruz-Bolivar 3+ Keflavik-Fram 3+ San Jose-Chicago 3+ U.Catolica-Coquimbo 3+ Kvote 2.29, 2.36, 2.69, 3.18, 2.20, 2.03 i 3.19. Odigrah svasta danas, uz nadam se bolje uklapanje u odnosu na juce (i neki efikasniji mec pride).
Babu Bhatt Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Danas važem basket Senegal Kenija napasti malo jači hc na domaćina.Plus Hrvatska Finska tip1 ili poene Hrvatske preko.Biti ili ne biti im je, a Finskoj nebitno.
Miljenko Posted July 3, 2022 Author Posted July 3, 2022 (edited) Koliko su ovi Svedjani kilavi. Od 3 utakmice, nijedna 3+, Hacken 1-1 na poluvremenu. U Brazilu sam nalazio bar jedan efikasan mec. Nisu ni Norvezani sjajni. Jos sam razmisljao da singliram sve. Edited July 3, 2022 by Miljenko
Miljenko Posted July 4, 2022 Author Posted July 4, 2022 (edited) Tragikomican dan juce. U MLB sektoru, 3 pogotka i 5 promasaja i naravno nijedan spojen dabl (tesko je potencirati neki posebno los rezultat, no previse neefikasnih meceva). Na fudbalu dva prolaza (2.36 i 2.03 kvote), Sarpsborg dolazi 5+, 6+ i 7+ (3+, 6+ i 14+ kvote). Puno tvrdih meceva juce. Svedjani nijedan 3+ na 3 utakmice, Norvezani 1/4, MLS 3/3 (mada bez bonus tiketa), Bolivija i Island po regularnih 1/1, Cile 0/1, kao i Peru. Presmesan ucinak, za ovoliki broj tiketa. Jos jedan prolaz na tenisu (startna 7+ kvota je pala na 4+, nakon kvote 1 na Bouzkova-Garcia). Jedan od onih "ne ponovio se dana". Minimalni ulozi. MLB Milwaukee-Chicago Cubs 1 (Lauer-Steele) San Diego-Seattle 1 (Manaea-Flexen) Houston-Kansas 1 (Odorizzi-Heasley) Cincinnati-NY Mets 2 (Greene-Walker) Oakland-Toronto tim2 >4.5 (Irvin-Manoah) LA Dodgers-Colorado tim1 >4.5 (Urias-Freeland) Kvote 2.43, 2.20 i 3.15. U praznicnom terminu odigrah skromna 3 dabla, previse neugodnih parova. Prateci tiket, Miami >8.5, Boston tim1 >4.5, San Francisco 2, Atlanta >8.5, Chicago White Sox 1. Kvota 11.44. Fudbal Brann-Bryne 3+ Fredrikstad-Asane 3+ Hafnarfjordur-Stjarnan 3+ Stjordals Blink-Start 3+ LA Galaxy-Montreal 3+ Colorado Springs-San Diego 3+ Kvote 2.10, 2.28 i 2.39. Nakon preglupih rezultata juce, malo sam skeptican danas, sa suzenim izborom, no mozda se to pokaze kao dobro. Edited July 4, 2022 by Miljenko
Miljenko Posted July 5, 2022 Author Posted July 5, 2022 Nece kombo tiketi i dalje; bar ovo juce nisu bile neke prevelike ukupne kvote. U MLB delu ne bas sjajni rezultati i jedan izlaz (2.20 kvota). Na fudbalu je zbirni tiket bio blizu, no kod Islandjani nista nije otislo u 3+, te su prosla 2 tiketa (2.10 i 2.39 kvote), uz 5+ na Colorado Springs (3+ kvota). Praznicni MLB termin me sigurno nije odusevio. Previse iznenadjenja u fiksu, plus tesko predvidljivi poeni. Fudbal pristojan za promenu, ali je ipak zafalio taj jedan par, za solidan plus. Meh dan u celini, mada je i ovo bolje od nedelje (i to dosta bolje). Minimalni ulozi. MLB Oakland-Toronto >6.5 (Martinez-Kikuchi) LA Dodgers-Colorado >7.5 (White-Marquez) Houston-Kansas 1 (Garcia-Greinke) Arizona-San Francisco >8.5 (Gilbert-Wood) Cincinnati-NY Mets 2 (Lodolo-Scherzer) Pittsburgh-NY Yankees 2 (Quintana-Taillon) Kvote 2.23, 2.10 i 2.09. Prilicno oprezna varijanta danas; par zicera u fiksu, te nekoliko verovatnih overa. Prateci tiket, Seattle 2, LA Angels 2, Cleveland 2, Boston >8.5, Atlanta >8.5, Milwaukee 1. Kvota 31.42. Fudbal Palmaflor-Tomayapo 3+ Royal Pari-Independiente Petrolero 3+ Selfoss-Vestri 3+ Thor-Vesturbaer 3+ Atletico Mineiro MG-Emelec 3+ Internacional-Colo Colo 3+ Malmo-Vikingur 3+ Ludogorets-Sutjeska 3+ Shamrock Rovers-Hibernians 3+ Shkupi-Lincoln Red Imps 3+ Kvote 3.00, 2.07, 3.48, 2.79 i 3.22. Na kraju ipak ispratih dosta parova. Solidne kvote, uz nadam se bar jedan ekstra efikasan mec.
Zli Gli Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Tebi je brate samo dosadno i fali ti razlog da budeš odgovoran. Rešenje se krije u tvom postu - žena, deca. Eventualno te pare koje ti ostaju da ubaciš u neki mali biznis koji zahteva svakodnevno višesatno angažovanje. Malo je njih koji ostanu normalni ako imaju pare, većinu dana slobodno, a nisu odgovorni ni za koga i ni za šta. Zvuči možda nelogično, ali to su jako teški uslovi da se ostane normalan. Kocka, švaleracija, dvoboji (steroidi)...opisano odavno, ja čitao u ruskoj iz 19og veka.Ma nemam ja nikakve velike pare ali sam mogao imati da nisam usao u kladionicu nikad. Mada je Nole sad malo popravio krvnu sliku, losu kvotu sam uhvatio jer je posle islo do 2.6 ali ne zalim se.Novace, ljubim ti kurac[emoji7][emoji8]Sent from my M2012K11G using Tapatalk 8 1
Miljenko Posted July 5, 2022 Author Posted July 5, 2022 Ovi fudbaleri sve losije igraju. Malmo 2-1 poluvreme i igrac vise, i kada sam ocekivao 5-1 ili 6-1 u nastavku, oni odigrase neki kukavicki mec. Ludogorets mi je tek enigma. Na tenisu srecno prodjoh. 3 overa i under 23 gema na Bouzkova-Jabeur (kvota 1); ostala je 4+ kvota na kraju. Mogle bi i ove bitnije stvari da krenu kako treba.
Miljenko Posted July 6, 2022 Author Posted July 6, 2022 (edited) MLB sto lose uklopljen, toliko su i losi rezultati bili (bez prolaza). Na fudbalu dolaze dva dabla (3.00 i 3.22 kvote), Royal Pari, Internacional i Malmo, svi odose u 5+ (4+, 7+ i 3+ kvote). Cak je i tenis ponovo doneo 4+ kvotu (uz poprilicno neverovatnu kvotu 1, na WTA mecu sa 3 odigrana seta). MLB i dalje tesko uklapam. Metsi i Yankees se obrukase, protiv mnogo slabijih protivnika; na Arizona-San Francisco je zafalio poen, a ni Dodgersi se nisu proslavili efikasnoscu. Generalno pada premalo poena i dalje; ocekivao sam da ce od jula overi dolaziti kao na traci, no nista od toga i dalje. Fudbal korektan, iako nisam bio odusevljen sa samo 2 dobitna dabla. Malmo sa igracem vise, do skromnih 5+; Ludogorets se obrukao prilicno kod kuce; parovi iz JA se mogu podvesti pod ok, mada je Atletico Mineiro mogao odigrati bolje. Wimbledon je ponovo bio koristan; vec treci put ove godine. Korektan dan. Minimalni ulozi. MLB Detroit-Cleveland tim2 >3.5 (Pineda-Bieber) Milwaukee-Chicago Cubs tim1 >4.5 (Burnes-Sampson) Oakland-Toronto tim2 >4.5 (Kaprielian-Berrios) Pittsburgh-NY Yankees tim2 >5.5 (Keller-Severino) Houston-Kansas tim1 >3.5 (Javier-Brad Keller) LA Dodgers-Colorado tim1 >4.5 (White-Urena) Miami-LA Angels tim2 >2.5 (Rogers-Ohtani) Philadelphia-Washington tim1 >3.5 (Nola-Josiah Gray) Kvote 2.85, 3.44, 1.99 i 2.06. Vratih se danas timskim poenima. Tu bar nema nerviranja oko preokreta i toga ko ce pobediti. Prateci tiketi, Cleveland 2, Milwaukee 1, Toronto 2, LA Angels 2, NY Yankees 2, Philadelphia 1, Atlanta 1, Houston 1, LA Dodgers 1 i Arizona >7.5, Atlanta tim1 >3.5, Boston >8.5, Texas >8.5, Minnesota tim2 >2.5. Kvote 29.15 i 8.05. Fudbal River Plate-Velez 3+ Helsinki-FK Rigas 3+ Palmeiras-Cerro Porteno 3+ Flamengo-Tolima 3+ Always Ready-Nacional Potosi 3+ Blooming Santa Cruz-Real Santa Cruz 3+ Vikingur-Europa FC 3+ Bodo/Glimt-Klaksvik 3+ Ceara-The Strongest 3+ Santos-Deportivo Tachira 3+ Kvote 3.49, 3.06, 2.87, 2.43 i 3.38. Dosta zanimljivih stvari i danas, mada ce sutra biti pravi problem probrati meceve. Dve prolazne kombinacije su neki ocekivani minimum. Edited July 6, 2022 by Miljenko
Zli Gli Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Koliko si para ulozio na Nadala i Garina ?¿Kirgiosa cekam na tiketu od juce za 78 hiljada a protiv Nadala duplo manje nego juce ali dobra kvota. Ako preda ponistava mi se tiket, nadam se da ce ispasti mudonja i igrati do kraja pa sta bude. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Miljenko Posted July 7, 2022 Author Posted July 7, 2022 Na bejzbolu ponovo corak, mada to i nije cudno kada sam pogodio samo 3 para od 8 ispracenih. Fudbal je zato opravdao poverenje; ne toliko glavni, koliko bonus tiketi. Dosla su dva dabla (3.06 i 2.87 kvote), Palmeiras je dosao 5+ (4+ kvota), Blooming 5+ i 6+ (4+ i 10+ kvote), Flamengo 5+, 6+ i 7+ (5+, 12+ i 37+ kvote). Evropski mecevi su poprilicno razocarali. Bodo/Glimt ne preterano rapolozen, Vikingur i Helsinki no comment. Utakmice iz JA su zato prijatno iznenadile; Bolivija ponovo lepo uklopljena, pri cemu je malo falilo da udje 7+ na Bloomingu. To se ipak desilo na Flamengu, uz povece kvote za sve igre na sirim tiketima. Neverovatno je kako MLB tesko ulazi. Jos uvek vecam sa samim sobom, koju igru forsirati. Ja preferiram golove/poene, pa su timski poeni i ukupni overi, mozda najbolja opcija (po mogucstvu na najvisim granicama). Ok dan, mada je uz malo srece moglo biti dosta bolje. Minimalni ulozi. MLB LA Dodgers-Chicago Cubs 1 (Gonsolin-Mark Leiter Jr.) Houston-Kansas 1 (Verlander-Bubic) Baltimore-LA Angels >7.5 (Lyles-Silseth) Boston-NY Yankees tim2 >5.5 (Winckowski-Cole) Kvote 1.70 i 3.43. Skromna 2 dabla danas, mada su i serije takve, da je tesko doneti jasnu odluku za igru. Prateci tiket, Arizona >8.5, Chicago White Sox 1, Atlanta 1. Kvota 3.14. Fudbal Santa Coloma-Breidablik 2+ Ruzomberok-Zalgiris 2+ Dinamo Tbilisi-Paide 2+ Borac Banja Luka-B36 Torshavn 2+ HB Torshavn-Newtown 2+ Dunajska Streda-Cliftonville 2+ Lechia Gdansk-Akademija Pandev 3+ Fola Esch-Tre Fiori 2+ Dinamo Minsk-Decic 2+ Tre Penne-Tuzla 3+ Pogon Szczecin-KR Reykjavik 3+ Universitario de Vinto-Bolivar 3+ Aasane-KFUM 3+ Sao Paulo-U. Catolica 3+ Goianiense-Club Olimpia 3+ Kvote 1.76, 2.02, 2.29, 2.10, 2.37 i 4.08. Nisam imao hrabrosti da ovoliki broj parova iz ECL kvalifikacija odigram na 3+ (te iskombinovah to na svoj nacin).
Miljenko Posted July 8, 2022 Author Posted July 8, 2022 (edited) Jedini dobitni dabl je bio u MLB delu (1.70 kvota), pri cemu ni kombo tiket sa 4 kilava para nije mogao proci. Evropske kvalifikacije su standardna propast, cak i u ovim ranim rundama. Tu cak i ekipe iz San Marina, uspevaju da odigraju ravnopravne meceve. Prosla su 3 bonus tiketa, Sao Paulo, Lechia Gdansk i Pogon, sve po 5+ (7+, 4+ i 3+ kvote). Puno 0-1, odnosno 0-2 utakmica, tamo gde im nije mesto. Blizu prolaza je bila kombinacija iz JA; Sao Paulo lagano dobija, no Atletico Goianiense dolazi do 2-0 u 8. minutu i onda nista do kraja. Smotani Bosanci su dobili ekipu iz San Marina sa kilavih 2-0 (oba gola u nadoknadi vremena); Fola Esch, HB Torshavn, Breidablik, sve 0-1. Morala je i Bolivija da zakaze jednom. Jedan od onih dana gde nije bilo previse pomoci. Minimalni ulozi. MLB Seattle-Toronto >7.5 (Kirby-Stripling) Atlanta-Washington >7.5 (Morton-Fedde) Baltimore-LA Angels >7.5 (Wells-Detmers) Oakland-Houston >6.5 (Blackburn-Urquidy) LA Dodgers-Chicago Cubs 1 (Anderson-Thompson) Cincinnati-Tampa 2 (Castillo-McClanahan) Boston-NY Yankees tim2 >4.5 (Seabold-Nestor Cortes Jr.) Milwaukee-Pittsburgh tim1 >4.5 (Ashby-Brubaker) Kvote 2.51, 2.62, 2.19 i 2.94. Sklepah 4 kombinacije danas; tesko je vise proceniti sta je sigurno, a sta ne. Prateci tiket, Miami 5I H2(+1.5), Minnesota 2, Chicago White Sox 1, Cleveland 2, St. Louis 1. Kvota 15.43. Fudbal LA FC-LA Galaxy 3+ Oriente Petrolero-Royal Pari 3+ Galway-Cobh 3+ Waterford-Wexford 3+ Mazatlan-Tigres 3+ Puebla-Santos Laguna 3+ Kvote 2.66, 2.47 i 3.70. Odigrah sve planirano danas; lepo bi legla neka nova efikasna utakmica kod Meksikanaca. Edited July 8, 2022 by Miljenko
John Coltrane Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 @Zli Gli Nisi se valjda vratio u pakao kladjenja?! 1
Miljenko Posted July 9, 2022 Author Posted July 9, 2022 Tesko je ostati dosledan, mozda i najgora navlaka generalno. Ja sam ostavio cigarete, nakon sto sam 19 godina pusio kao Turcin (jos 2009.); alkohol retko koristim, a znao sam da se usljemam uredno, bar dva puta nedeljno; ovo i dalje praktikujem, uz bolju/losiju samokontrolu, vec 15+ godina.
Miljenko Posted July 9, 2022 Author Posted July 9, 2022 (edited) U MLB delu jedan kilavi prolaz (2.62 kvota). Na fudbalu takodje jedan dobitni dabl (2.47 kvota), uz 5+ na LA derbiju (3+ kvota). MLB i dalje kilavo; Tampa gubi protiv Redsa; Toronto ponovo slab u ofanzivi; jedini prolaz uz dosta srece, nakon preokreta Oriolesa. Na fudbalu kod Meksika nisam imao sanse, dok su Bolivijci razocarali. Irci prolaze tesno, dok je LA duel opravdao efikasnu tradiciju. Sigurno sam ocekivao vise od ovoga, no i dalje se nadam da ce se posreciti neka ok serija. Minimalni ulozi. MLB Seattle-Toronto >6.5 (Ray-Manoah) NY Mets-Miami >7.5 (Carrasco-Garrett) Boston-NY Yankees tim2 >4.5 (Crawford-Montgomery) LA Dodgers-Chicago Cubs 1 (Kershaw-Stroman) Milwaukee-Pittsburgh 1 (Woodruff-Thompson) Atlanta-Washington 1 (Wright-Corbin) Oakland-Houston 2 (Logue-Valdez) Cincinnati-Tampa 2 (Greene-Rasmussen) Kvote 2.75, 2.26, 1.92 i 2.11. Neverovatno je kako ne moze da udje kombo tiket, cak i sa zicer parovima. Danas prilicno jednostavno odigrano, vecinom u fiksu. Prateci tiket, Chicago White Sox 1, St. Louis 1, Texas 1, LA Angels >7.5, Cleveland >7.5, San Diego 5I <4.5. Kvota 18.91. Fudbal Akureyri-Vestmannaeyar 3+ Ayacucho-Deportivo Municipal 3+ Montreal-Kansas City 3+ Toronto-San Jose 3+ NY City-New England 3+ Atlanta-Austin 3+ Vestri-Kopavogur 3+ Houston-Dallas 3+ Cienciano-Universidad Cesar Vallejo 3+ Curico Unido-Cobresal 3+ Club Leon-Pumas UNAM 3+ Monterrey-Club America 3+ Guadalajara-Atletico San Luis 3+ Banfield-Union de Santa Fe 3+ Real Santa Cruz-Palmaflor 3+ Independiente Petrolero-Blooming 3+ Patronato-Arsenal de Sarandi 3+ San Lorenzo-Boca Juniors 3+ Vesturbaer-Selfoss 3+ Fylkir-Thor 3+ Fjolnir-Afturelding 3+ Grindavik-Grotta 3+ Vikingur-Akranes 3+ Bodo/Glimt-Sarpsborg 3+ Kvote 2.53, 2.75, 2.26, 2.77, 3.73, 3.60, 5.65, 2.95, 5.66, 2.02, 1.97 i 1.86. Odigrah ekstra siroko danas: neke stvari su pocele, sasvim korektno za sada. Edited July 9, 2022 by Miljenko
Recommended Posts