Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Na fudbalu mi nije bila dovoljna kvota tik preko 2, dodah Irce u fiksu i naravno padoh (tamo juce nijedan favorit nije dobio; prosao bih sa dvoznacima, no tu su kvote bile ispod 1.10). Bez bonusa; Klaksvik je jedva i u 3+ usao. MLB i NHL bez sanse. I dalje cekam neki idealan over dan na bejzbolu, da uhvatim ove vise granice, kako bih sanirao sezonski bilans.

Minimalni ulozi.

MLB

Seattle-Houston 2 (Gilbert-Urquidy)

San Diego-Pittsburgh 1 (Musgrove-Brubaker)

LA Angels-Toronto >7.5 (Lorenzen-Kikuchi)

Arizona-LA Dodgers 2 (Kelly-Gonsolin)

Kvota 6.10.
Postaje tesko razluciti sta je sigurno, a sta ne. Probah par sigurica na glavnom tiketu, dok za sire vec treba dosta srece.

Prateci tiketi, Minnesota 1, Oakland >6.5, NY Yankees 2 i Oakland >8.5, NY Mets >9.5, LA Dodgers >10.5, Chicago White Sox >9.5, LA Angels >9.5, Houston >8.5. Kvote 4.03 i 131.52.

Fudbal

Liverpool-Real Madrid 3+

LA FC-San Jose 3+

Montreal-Cincinnati 3+

Kvota 4.32.

Stavih samo najverovatnije stvari na glavni tiket; vise nego dovoljna kvota.

Siri fudbalski tiket, sve 2P2+, Viking, Hacken, Grotta, NY RB, Toronto, NY City. Kvota 33.47.

Danas je treci dan kako igram jedan reakreativan teniski tiket. Juce bez previse uspeha, dok je prekjuce Cilic pao za jedan gem, uz poraz Halep (15+ kvota). Dva prolaza u startu danas, no treba biti talican pa uklopiti 10 parova.

Edited by Miljenko
Posted

Koliko losa realizacija u ovim finalima, uzas.:isuse: Meni skroz negledljivo do sada, no valjda sam mazohista.

Posted

Kakva 3 kilava finala ove sezone, ne zna se koje je bilo gore. Od EL se to donekle i ocekivalo, no preostala 2, meh. Kao da ne moze slucajno da uleti neki, 3-2 ili 4-3 spektakl.

Posted

LA FC je dosao 5+ (3+ kvota), Montreal 5+, 6+ i 7+ (4+, 8+ i 22+ kvote), od kombo tiketa naravno nista. Kakva 3 smaracka finala ove sezone. Stvarno mi je neverovatno da ne uleti nijedna goleada. Meni Courtois nikada nije bio neki ekstra golman, no juce je umesto rutinske pobede Liverpula, Real dobio zahvaljujuci njemu. Imao je i Real par ekstra sansi, pa ovo mogu podvesti pod ok osvajanje (onih par rundi pre toga su vec cista talija). Ovo pravilo oko ofsajda, kada golman ostane iza lopte, definitivno treba menjati. MLS je doneo par lepih bonusa, te sam na kraju zavrsio u solidnom plusu. Mogli su LA FC i San Jose munuti jos neki (par uzasnih procena sudija na tom mecu, u drugom poluvremenu), no na Montrealu prolaze jos vece kvote. 2P2+ tiket je bio blizu, da bi ga oborio zavrsni par, Minnesota-NY City (33+ kvota). MLB nije bio blizu. Dosta iznenadjenja u fiksu. Znam da se ne moze dobiti svaki mec, no novi poraz Astrosa i ovaj Padresa, su prilicno neocekivana stvar.

Minimalni ulozi.

MLB

Washington-Colorado >7.5 (Josiah Gray-Freeland)

Detroit-Cleveland 2 (Rodriguez-McKenzie)

Oakland-Texas >6.5 (Kaprielian-Dunning)

LA Angels-Toronto >7.5 (Sandoval-Berrios)

Arizona-LA Dodgers 2 (Davies-Tyler Anderson)

Boston-Baltimore 5I >4.5 (Pivetta-Zimmermann)

Kvota 14.44.

Vecinom plusevi danas, uz dva fiksa koja deluju prilicno ocigledno. Probah i tiket sa timskim poenima, mozda je to bolje resenje, u pokusaju uklapanja vecih kvota.

Prateci tiketi, Cincinnati 5I >3.5, Minnesota 5I <5.5, Chicago White Sox 5I >3.5, St. Louis H1(+1.5), San Diego 1, Houston 2 i San Francisco >4.5, Atlanta >4.5, Boston >5.5, NY Yankees >2.5, Cleveland >4.5, Minnesota >4.5, Chicago White Sox >4.5, Texas >3.5, LA Angels >4.5, LA Dodgers >6.5, San Diego >4.5, Houston >4.5. Kvote 15.15 i 3140.79.

Fudbal

Molde-Bodo/Glimt 3+

Bryne-Start 3+

Rapid Wien-Tirol 3+

Luzern-Schaffhausen 3+

Fram-Valur 3+

Stjarnan-Vestmannaeyjar 3+

Akranes-Keflavik 3+

Leiknir-Breidablik 3+

AZ-Vitesse 2+

Den Haag-Excelsior 2+

Djurgardens-Varbergs 2+

Norrkoping-Elfsborg 2+

Helsinborgs-AIK 2+

Kvota 104.97.

Na fudbalu smanjih dozivljaj u zadnji cas, i ipak ne odigrah sve 3+. Prilicno velika kvota, ipak je u pitanju 13 parova.

Siri fudbalski tiket, sve 2P2+, Fram, Stjarnan, Akranes, Breidablik, Luzern, AZ, Den Haag, Rapid Wien, Djurgardens, Norrkoping, Molde, Rosenborg. Kvota 1337.37.

Posted

Tja, ipak sam trebao sve na 3+. AZ je otisao u 7+, sa solidnom 3+ kvotom (preko 1.75, sto znaci da je 7+ bilo preko 20).

Norveska 2 je definitivno wild card, najsigurniji par jedino nije dosao 3+.

Posted (edited)

Valur je dosao 5+ (3+ kvota), i to je bio jedini prolaz juce. Skratio sam igru na pogresnom mestu i propustio cak 5 bonusa na Holandjanima (ispraceni samo sa 2+). U MLB delu odigrah presiroko, mada je ova igra sa timskim poenima, idealna za jurenje vecih kvota (plus je nebitno da li ce ekipa dobiti; kao Boston pre par dana, koji gubi 8-2 prednost). Sigurno sam mogao odigrati bolje (pre svega na fudbalu), no uvek ima prostora za saniranje bilansa.

Minimalni ulozi.

MLB

Detroit-Minnesota tim2 >3.5 (Brieske-Bundy)

NY Mets-Washington 1 (Peterson-Fedde)

Boston-Baltimore tim1 >4.5 (Hill-Wells)

LA Dodgers-Pittsburgh 1 (Buehler-Thompson)

Kvota 4.54.

Pokusaj nesto drugacije kombinacije danas. Mozda sam mogao i Metse i Dodgerse probati sa timskim poenima (cini mi se da je najniza granica bila 4.5).

Prateci tiketi, Tampa 2, Cleveland 1, Miami 2, San Francisco 2, Atlanta 2 i LA Dodgers >6.5, Atlanta >3.5, Tampa >3.5, NY Mets >3.5, Miami >4.5 (na drugom tiketu su timski poeni na navedenim ekipama). Kvote 15.00 i 15.34.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Bez dobitne kombinacije juce, mada ova igra sa timskim poenima deluje obecavajuce. Dodgersi su recimo porazeni, a na poenima sam mogao da biram granice (najvisa ne bi prosla, ostalo da). Boston je bio siguran pad, no desavaju se dani kada nista ne ide od ruke. Fiks je dosao uzasno; cini mi se da sam na pogadjalici uhvatio 4/10. Nista, tera se dalje, cekajuci stabilan trend.

Minimalni ulozi.

NHL

Colorado-Edmonton 7+ (OT&SO)

Kvota 1.63.

Zanimljiva serija finala Zapada u najavi. Ako nista vise, golova ne bi trebalo da manjka.

MLB

NY Yankees-LA Angels >7.5 (Montgomery-Syndergaard)

NY Mets-Washington tim1 >3.5 (Williams-Corbin)

Boston-Cincinnati tim1 >3.5 (Wacha-Castillo)

Kvota 3.23.

Moze se reci rudimentarna kvota danas. Mozda preoprezno odigrano, no uradicu detaljniju analizu pred zavrsnicu serija i shodno tome uklopiti poene, sutra i dan nakon toga.

Prateci tiketi, Atlanta 2, Houston 2, Tampa 2, Milwaukee 2, NY Mets 1, Cleveland 1, Boston 1 i Philadelphia >8.5, Toronto tim1 >5.5, Boston tim1 >5.5, NY Mets tim1 >5.5, Atlanta tim2 >4.5. Kvote 72.74 i 39.83.

Edited by Miljenko
Posted

Prosao je NHL tiket/singl (pomenuta 1.63 kvota). Hokej tesko da je mogao doci lakse od ovoga. Tesko ce Edmonton izbaciti Colorado, no ako svaki mec bude ovakav, necu se buniti. MLB deo ponovo blizu. Dodgerse kasno ubacise, pa njih nisam odigrao (promasio bih kako fiks, tako i timske overe), no docekase me Red Soxi, sa samo jednim datim poenom, protiv tima sa najlosijim skorom u ligi. Na stranu glavni tiket i 3+ kvota, siri sa kvotom tik ispod 40 je vec za nerviranje (na opreznijem sam imao 4+ na Bostonu, na sirem 6+). Nikako da se uklopi MLB, cesti padovi na jednom paru i na vecim kvotama.

Minimalni ulozi.

NHL

NY Rangers-Tampa 7+ (OT&SO)

Kvota 2.41.

Nakon nesto mudrovanja, na kraju odigrah i finale Istoka na 7+. Cak i ako ne bude efikasna serija, tu su ovi na Zapadu da pokriju.

MLB

NY Mets-Washington 1 (Carrasco-Lee)

Oakland-Houston 2 (Irvin-Verlander)

Toronto-Chicago White Sox tim1 >3.5 (Ryu-Kopech)

LA Dodgers-Pittsburgh tim1 >4.5 (White-Quintana)

Kvota 5.25.

Zbog lose vremenske prognoze za NY i Boston, iste stavih na prateci tiket. Houston me prilicno nervira do sada, ocajnom ofanzivnom produkcijom (pravo je cudo da imaju 32-18 skor i 7-3 trend).

Prateci tiketi, Atlanta tim >3.5, NY Yankees >7.5, Boston tim >3.5, Tampa 2, Milwaukee 2 i NY Mets tim >5.5, Atlanta tim >5.5, Toronto tim>5.5, Boston tim >5.5, LA Dodgers tim >5.5. Kvote 10.59 i 53.00.

Fudbalski tiket, Poland 1X, Scotland 2P1+, Angola 1X, Tunisia 2+, Ghana 2+. Kvota 3.01.

Posted

NHL tiket ponovo prolazi, u ovom slucaju poveca kvota za singl (2.41). MLB i dalje bez srece; Dodgersi su se obrukali u seriji protiv mojih Piratesa (ne samo da su pocisceni, vec je i ofanzivna produkcija bila nikakva; 12 poena na 3 meca). Na fudbalu sam greskom stavio jedan danasnji par pa se ceka Tunisia 2+ za 3+ kvotu. Korektno, no nadam se da cu stabilizovati MLB trend, pre nego sto se NHL zavrsi.

Minimalni ulozi.

NHL

Colorado-Edmonton 7+ (OT&SO)

Kvota 1.44.

Kladionice su se ocigledno uplasile ocekivano efikasne serije Colorado-Edmonton, te su kvote za 7+ dosta niske.

MLB

LA Dodgers-NY Mets tim1 >3.5 (Gonsolin-Walker)

Colorado-Atlanta tim2 >5.5 (Gomber-Anderson)

Toronto-Chicago White Sox tim1 >3.5 (Manoah-Cueto)

Kvota 3.61.

Samo timski poeni danas. Kada vidim ovu seriju poput Dodgersa i Piratesa, fiks mi se uopste i ne igra.:rolleyes:

I dalje razmatram najbolje resenje za igru. Kada imamo sudar dva odlicna ofanzivna tima (Yankees i Angels danas recimo), ukupni over deluje kao najbolja opcija. Kod favorit-autsajder duela, osim pobednika, timski poeni na favorita deluju kao ok resenje.

Prateci tiketi, NY Yankees (prvi mec) >6.5, Minnesota tim2 >3.5, Tampa tim2 >3.5, San Francisco tim2 >2.5, Seattle tim2 >3.5 i LA Dodgers tim1 >5.5, Seattle tim2 >5.5, Toronto tim1 >5.5, Tampa tim2 >5.5. Kvote 9.48 i 35.10.

Fudbalski tiket, Bulgaria 2P1+, Gibraltar P1+, San Marino P1+, Iceland 2P1+, Spain P/KX, Serbia 2+, Greece P/KX. Kvota 9.54.

Cim vidim reprezentacije vuce me da odigram tiket sa minimalnim ulogom i tako i uradih juce i danas. Valjda imam averziju na nakon onog WC (da li je prosli ili ne, zaboravih), kada su Portugal, Spain i Uruguay, dobili totalne autsajdere sa po 1-0, u istom danu.

Posted

Nadal - Zverev mnogo niska granica na 36.5 gemova, ne vidim kako moze da bude under.

Posted

Prosao je onaj fudbalski tiket od prekjuce, gde se cekao 2+ na Tunis (3+ kvota), no nista vise od toga. Na jucerasnjem fudbalu padose nasi na 2+ i S.Irska-Grcka P/KX. NHL nije bio blizu; Colorado je potpuno zaustavio napad Oilersa. MLB i dalje bez ok uklapanja, glavni tiket oborise smotani Dodgersi, koji dadose samo 2 poena iz 8 hitova + 2 walks. Nista, idemo dalje, ali uz malu promenu taktike danas.

Minimalni ulozi.

NHL

NY Rangers-Tampa 7+ (OT&SO)

Kvota 2.55.

Nakon goleade na otvaranju serije (6-2 za Rangerse), danas ista nije preterano verovatna, no na ovoliku kvotu i 2-3 prolaza na nivou serije su korisna.

MLB

Chicago Cubs-St. Louis tim2 >4.5 (Stroman-Mikolas)

Cincinnati-Washington tim1 >4.5 (Minor-Josiah Gray)

Texas-Seattle tim2 >4.5 (Dunning-Gilbert)

LA Dodgers-NY Mets tim1 >4.5 (Tyler Anderson-Bassitt)

Toronto-Minnesota tim1 >5.5 (Kikuchi-Chi Chi Gonzalez)

Colorado-Atlanta tim2 >5.5 (Kuhl-Fried)

NY Yankees-Detroit tim1 >5.5 (Cole-Elvin Rodriguez)

Oakland-Boston tim2 >4.5 (Kaprielian-Eovaldi)

Pittsburgh-Arizona tim2 >4.5 (Brubaker-Kelly)

Milwaukee-San Diego 5I <4.5 (Burnes-Musgrove)

Baltimore-Cleveland 2 (Zimmermann-Bieber)

Tampa-Chicago White Sox 1 (McClanahan-Velasquez)

Kvote 3.95, 4.01, 3.04, 4.51, 3.23 i 2.56.

Kao sto rekoh, promena taktike danas. Shodno nemogucnosti da povezem 3+ para (ma koliko verovatno bili, nevezano za igru), danas odigrah dablove. Malcice prehrabro odigrano, no precesto sam masio jednu utakmicu, da ne bih probao ovako nesto, makar i sa manjim ulozima.

Prateci tiket, sve u fiksu, St. Louis, NY Yankees, Toronto, Seattle, Houston, Atlanta, Boston, LA Dodgers. Kvota 44.97.

Fudbal

Togo-Eswatini 2+

Ivory Coast-Zambia 2+

Belgium-Netherlands 3+

Croatia-Austria 1X

France-Denmark 2+

Kvota 5.25.

Malo dileme oko brace iz Afrike, no videh da su u pitanju veliki favoriti, te 2+ valjda nije previse. 3+ par je ocigledan za probati; Croatia retko gubi; France metiljava za golove, mada 2+ igra definitivno nije nesto.

Posted
3 hours ago, bebaguza said:

Nadal - Zverev mnogo niska granica na 36.5 gemova, ne vidim kako moze da bude under.

Sad vidim kako

Posted

Pa dobro, vecina kladionica ima kvotu 1 za predaju; nadam se da je to i kod tebe slucaj.

Posted

Kakve zivahne utakmice, 30+ minuta nidje gola.:isuse: Bolje da su batalili sa odbranom, umesto da uspavljuju publiku.

Gledao sam Togo-Eswatini danas, i ona strast kod publike i igraca je definitivno simpaticna za videti (za razliku od malodusnosti nase publike; tu racunam i sebe).

Posted

Ako nesto mrzim, to je kada padne dvoznak. Kako su komsije izgubile ovako lako, nikako mi nije jasno.:dry: Ne kapiram ni ovu pobedu Holandije, no tu bar udje jedan bonus na kraju.