Miljenko Posted May 11, 2022 Author Posted May 11, 2022 (edited) NHL kombo tiket prolazi (3+ kvota), kao i MLB kombo tiket (3+ kvota), Thun je dosao 5+, 6+ i 7+ (3+, 6+ i 11+ kvote), Young boys 5+ (3+ kvota), a prosao je i prateci MLB tiket (15+ kvota). Da, treba reci da mi je kao dobitan, proknjizen i MLB tiket od petka, sa odlozenim Yankeesima, koji tokom cele serije nisu dobili Texas u hendikepu (4+ kvota). Neverovatno efikasan NHL playoff je nastavljen. Regularni deo sezone je bio veoma efikasan, no ovo je neki drugi nivo. Edmonton lagano prolazi za izlaz tiketa; jedino mi se nije dopala pobeda Kingsa, posto verujem da i liga zeli prolaz atraktivnije ekipe. Nakon slabog uklapanja u MLB delu, juce je uslo bukvalno sve. Milwaukee je nekako odbranio prednost; Dodgersi rutinski; Verlander izdominirao. Na sirem tiketu prolazi cak 6 overa; najsmesnije je sto bi prosli i na najvisim granicama. Angelsi su recimo otisli u plus, iako je bio no-hitter na toj utakmici (jedna ekipa ne da nije dala poen, vec nije imala nijedan hit, tokom 9 ininga). Pomenuh tiket od petka. Fudbal je bio blizu, no na Vaduzu pada jedan kilav gol. Barsa i Celta me iznervirase brojnim promasajima (posebno gosti). Thun je doneo plus. Sve u svemu, prijatno iznenadjenje i plus od skoro 3 uloga. Taman da se sanira slab MLB pocetak meseca. Minimalni ulozi. NHL NY Rangers-Pittsburgh 6+ Florida-Washington 6+ Kvota 2.32. Suzava se polako izbor na hokeju; samo 2 zanimljiva para danas. MLB Cincinnati-Milwaukee 2 (Gutierrez-Houser) Washington-NY Mets 2 (Sanchez-Megill) LA Angels-Tampa 1 (Ohtani-McClanahan) St. Louis-Baltimore 1 (Mikolas-Watkins) Kvota 5.80. Milwaukee i Metsi moze se reci standardno. Angelsi su otvorili sezonu neocekivano dobro, i nakon no-hittera, veceras Ohtani baca. Cardinalsi su neocekivano porazeni nocas, taman da ih probam veceras, plus Mikolas startuje, 2-1, 1.53 ERA, 0.99 WHIP, 28 strajkauta i 7 walks, na 35+ ininga, uz 2 dopustena HR (oba protiv Arizone). Siri MLB tiket, NY Yankees >6.5, Chicago White Sox >7.5, Arizona 1, Seattle 1, Colorado 2, Boston 2. Kvota 41.95. Fudbal Juventus-Inter X2 Sevilla-Mallorca 1X Elche-A. Madrid X2 Nantes-Rennes X2 Breidablik-Stjarnan 3+ Zvezda-Novi Pazar 3+ Ajax-Heerenveen 3+ PSV-NEC 3+ NY City-Rochester 3+ California-LA Galaxy 3+ Kvota 9.45. Par meceva na dvoznak, te nekoliko zanimljivih utakmica za golove. U USA se igra kup, kao i kod nas. Siri fudbalski tiket, Celtic 2, Rangers 1, Man City 2, Chelsea X2, Leicester 1X, Copenhagen 1X, AEK 1, Olympiakos 1X, Feyenoord 3+, Sion 2+, AZ 2+. Kvota 9.84. NBA tiket, Golden State >210.5, Milwaukee >206.5. Kvota 2.10. Edited May 11, 2022 by Miljenko
Babu Bhatt Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 Ja sam juče uzeo nešto na dva tiketa pa danas napao jako:Ostrava - Slavia 2Virtus - Bursa 1Stockport - Torquay 1Poslano sa mog moto e(7) plus koristeći Tapatalk
Miljenko Posted May 11, 2022 Author Posted May 11, 2022 Pokojni Inter. I posle neko pita zasto izbegavam fiks na fudbalu. Taman da u ovim zavrsnicama sezona izgruvam golove. MLS, Norvezane i tome slicno, niko sigurno i ne igra u fiksu.
Miljenko Posted May 11, 2022 Author Posted May 11, 2022 (edited) Inter poravnao, no Rennes volsebno gubi od ekipe kojoj nista ne treba. Sevilla 0-0, ali to je ostalo u okviru neresenog bar. Edited May 11, 2022 by Miljenko
Miljenko Posted May 11, 2022 Author Posted May 11, 2022 (edited) Tja, bacih ovako lake prolaze na golovima, zbog glupog fiksa. Ne kapiram ove pobede timova zakucanih na odredjenoj poziciji, 2-3 kola pred kraj. Godinama sam gubio novac na fudbalskom fiksu i opet se setim da odigram neki, na glavnim tiketima, retard. Edited May 11, 2022 by Miljenko
Miljenko Posted May 12, 2022 Author Posted May 12, 2022 Ponovo prolazi NHL kombo tiket (2+ kvota), kao i NBA kombinacija (2+ kvota), Zvezda dolazi 5+, 6+ i 7+ (2+, 3+ i 5+ kvote), Ajax 5+ (2+ kvota), PSV 5+ (2+ kvota), Breidablik 5+ (3+ kvota), LA Galaxy 5+ (2+ kvota). Jos jedan rutinski prolaz u NHL sektoru; dobro procenih da ce Calgary odigrati tvrd mec. Na fudbalu uhvatih gomilu bonusa, no to su sve bile minorne kvote (uglavnom izmedju 2 i 3). Spojen tiket pada na Rennes X2; glupi fiks. MLB nije bio ni blizu; 3 promasaja na glavnom tiketu i par na sirem. Uzeh nesto sitno na kraju, mada sam kombo tiket na fudbalu mogao bolje sklopiti (jos malo pa tu nece biti previse materijala za igru). Minimalni ulozi. NHL Boston-Carolina 5+ (OT&SO) Tampa-Toronto 7+ (OT&SO) LA Kings-Edmonton 6+ Kvota 3.35. Neverovatno dobar bilans na golovima u doigravanju do sada; nadam se da to moze potrajati bar do kraja prve runde. MLB LA Dodgers-Philadelphia 1 (Tyler Anderson-Wheeler) Chicago White Sox-NY Yankees 2 (Cease-Gil) Pittsburgh-Cincinnati >6.5 (Brubaker-Overton) Kvota 5.28. Wheeler nije upecatljivo otvorio sezonu, za razliku od Andersona. Ovolika kvota na Yankeese se mora probati, plus Cease nema sjajan trend protiv njih. Pirates i Redsi imaju solidan niz efikasnih duela, taman da probam bez grize savesti, na ovako nisku granicu. Prateci tiket, Texas >7.5, Houston 2, Oakland >6.5, NY Mets 2. Kvota 7.25. Fudbal Real Madrid-Levante 3+ Viking-Stroemsgodset 3+ Zurich-Lausanne 3+ Vikingur-Fram 3+ Bolivar-Tomayapo 3+ Kvota 5.96. Golovi, pa kako mi bude. Tu su naravno i bonus tiketi, ako se ponovo posreci da neka utakmica bude ekstra efikasna. Siri fudbalski tiket, Real Sociedad 1X, Basel 3+, Tottenham 3+, Anderlecht 3+, Midtjylland 1X, Kopavogur 3+, Grindavik 3+. Kvota 12.44. NBA tiket, Philadelphia >200.5, Dallas >205.5. Kvota 2.15.
Miljenko Posted May 13, 2022 Author Posted May 13, 2022 NHL kombo tiket je ponovo prosao (3+ kvota), Real Madrid je dosao 5+ i 6+ (2+ i 4+ kvote), Vikingur je dosao 5+ (3+ kvota). NHL u seriji prolaza, tri vezana dana; na kraju na Edmontonu taman pada 6 komada. Fudbal bez vece sanse (bar glavni tiket), Viking 0-0, Bolivar 1-0. Siri pada na Basel 3+ (kilavih 1-1, u mecu koji nista ne odlucuje), 13+ kvota. MLB takodje bez vece sanse (2 od 3 promasaja sa jacom uplatom), dok slabiji tiket pada overu u Arlingtonu, koji nije bio ni blizu (poeni i dalje dolaze slabo, ocekujem mnogo vise pluseva od ovoga). Korektan bilans i juce, mada trebaju dva kombo tiketa ili jedan sa solidnijom kvotom za neki pristojniji plus. Minimalni ulozi. NHL Pittsburgh-NY Rangers 6+ Washington-Florida 6+ Kvota 2.28. Samo 2 zanimljiva para danas, pa je nesto teze sastaviti vecu kvotu. MLB NY Mets-Seattle 1 (Scherzer-Gonzales) Chicago White Sox-NY Yankees 2 (Velasquez-Cole) LA Dodgers-Philadelphia 1 (Kershaw-Gibson) Kvota 3.15. Tri zicera u fiksu, kada je rec o osnovnoj kombinaciji. Na sirem tiketu vec imamo dosta poena. Prateci tiket, Pittsburgh >6.5, Milwaukee 2, Houston 2, Toronto >5.5, Boston >7.5, Cleveland >7.5, Colorado <11.5, LA Angels >6.5. Kvota 44.99. Fudbal Bayern II-Burghausen 3+ Fjolnir-Thor Akureyri 3+ Selfoss-Grotta 3+ Kvota 2.70. Poprilicna egzotika danas, no ponuda nije bas idealna. Siri fudbalski tiket, Waterford 1, Longford X2, Shelbourne 1X, Shamrock Rovers 1X, Finn Harps 1X, A. Lustenau X2, Linz 1X. Kvota 3.51. NBA tiket, Milwaukee >203.5, Golden State >210.5. Kvota 2.12.
Babu Bhatt Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Jučer izduplao jači ulog na Tsitsipasu i Česima GG.Danas mudro.Razmišljam i o jednom rekreativnom sistemu sa golovima tipa 5+,6+.Najgore mi je gadjati ove ekipe koje "moraju" dobiti.Poslano sa mog moto e(7) plus koristeći Tapatalk
John Coltrane Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Hoffe-BMG 1.33 gg3+ Ja kapiram i zadnje kolo i rasterećenost i da igraju za publiku ali da ova stoka toliko obori kvote je baš previše!!!
Zli Gli Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Vijam ovu arbitrazu dosta uspesno u zadnjih tri nedelje, mali procenti i povelike uplate i nakupio 80+ hiljada, minus program sto sam platio i gorivo sto sam zujao po gradu, znaci 70ak cistog plusa. Ali da "pohvalim" Soker i Pinbet kao dve ubedljivo najodvratnije kladionice po pitanju obaranja kvota i blokiranja, tamo uplatiti 30-40 hiljada je nemoguca misija. Maksbet ubedljivo najbolji, ostali prosek. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Miljenko Posted May 14, 2022 Author Posted May 14, 2022 Juce su prosla dva kombo tiketa, NHL i fudbalski (obe kvote 2+), kao i Fjolnir 5+ (3+ kvota). Na hokeju je prosao cetvrti vezani tiket; mecevi se jednostavno uklapaju taman kako treba. Od fudbala nisam ocekivao previse, no prolaz je bio prilicno lak (uz jedan bonus). Siri tiket je pao na jednom dvoznaku (Finn Harps 1X). U MLB delu ponovo bez bilo kakve sanse za glavni tiket, dok je siri bio sasvim solidan, ali je tesko uklopiti 40+ kvotu. Jos jedan korektan dan. Minimalni ulozi. NHL Carolina-Boston 5+ (OT&SO) Toronto-Tampa 7+ (OT&SO) Edmonton-LA Kings 6+ Kvota 3.71. Nastavljamo dalje; jedina mana je sto se pojedine serije moraju zavrsiti. MLB LA Dodgers-Philadelphia 1 (Buehler-Suarez) NY Mets-Seattle 1 (Bassitt-Kirby) Washington-Houston 2 (Fedde-Javier) Miami-Milwaukee 2 (Rogers-Lauer) Kvota 6.49. Dodgersi i Metsi su taman dovoljno kiksirali, da ih ispratim do kraja tekucih serija. Houston igra prilicno dobro (11 vezanih pobeda), dok Milwaukee ima ekstra startera (Lauer, 3-0, 1.82 ERA, 0.94 WHIP, 42 strajkauta i 8 walks, uz 4 dopustena HR). Prateci tiket, San Diego >7.5, Toronto >7.5, Pittsburgh >6.5, Boston >7.5, NY Yankees >7.5, Colorado >9.5. Kvota 18.44. Fudbal Leverkusen-Freiburg 3+ Dortmund-Hertha 3+ Monchengladbach-Hoffenheim 3+ Wolfsburg-Bayern 3+ Porto-Estoril 3+ Montpellier-PSG 3+ Lyon-Nantes 3+ Kvota 7.17. Na Nemcima su kvote bile toliko minorne, da sam ipak odigrao sire. Porto ima verovatno najefikasniju sezonu od kada pratim fudbal, pa tu ocekujem lagani prolaz. Francuzi su uvek upitni, no valjda mogu proci dva najverovatnija para. Siri fudbalski tiket, sve 3+, Empoli, Udinese, Roma, Bordeaux, Rennes, Monaco, The Strongest, Aarau, Wil, Sporting, Toronto, LA FC, NY City. Kvota 378.35. Jutarnji bejzbol tiket je krenuo dobro. Japanci pocinju rano (7 sati, cini mi se), tako da sam ispratio samo KBO (J. Koreja). Ceka se under 8.5 na Landers-Dinos, za 10+ kvotu.
Miljenko Posted May 14, 2022 Author Posted May 14, 2022 Nisu mogla doci mnogo losija poluvremena od ovoga u Bundesu. Leverkusen 0-0, njima bese ne treba nista; Dortmund samo 2 suta na gol, kao da pokusavaju da puste pokojnu Herthu; Bayern korektnih 2-0; jedino Monch i Hoffe po ocekivanju, vec 4 komada. Dobro je sto igram spojen tiket, pa je nerviranje manje; nadam se da ce bar Monch u 7+.
Babu Bhatt Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Nisu mogla doci mnogo losija poluvremena od ovoga u Bundesu. Leverkusen 0-0, njima bese ne treba nista; Dortmund samo 2 suta na gol, kao da pokusavaju da puste pokojnu Herthu; Bayern korektnih 2-0; jedino Monch i Hoffe po ocekivanju, vec 4 komada. Dobro je sto igram spojen tiket, pa je nerviranje manje; nadam se da ce bar Monch u 7+.Leverkusen uzeo GG na jednom rekreativnom tiketu, bas mrsavo poluvrijemePoslano sa mog moto e(7) plus koristeći Tapatalk
Miljenko Posted May 14, 2022 Author Posted May 14, 2022 Gledao sam trend za zavrsno kolo, tokom prethodnih 11 sezona (zasto se uhvatih bas za 11, ko ce ga znati); jednom su 3 dosle od 0-2 i to je rekord; inace ne dodju 3+ jedna ili dve. Danas cu cini mi se naci tu jednu. Dobro je sto nisam odigrao jace, pa ce poneki bonus tiket verovatno pokriti uplatu.
Recommended Posts