Miljenko Posted September 13, 2021 Author Posted September 13, 2021 3/6 (fudbal 1/3, NFL 1/1, hokej 1/2). Fudbal se nije uklopio tako dobro kao u subotu. Bodo/Glimt i The Strongest odigrase pomalo sokantnih 1-1, posebno prvi, gde je to bio rezultat poluvremena. Jedino je prosao 2+ tiket, gde je Real dosao 7+, cim sam ih odigrao samo 2+. NFL lagano, tu se moglo uklopiti dosta (bilo je malo P< meceva). Na sirem tiketu pada over na Seattle, gde je dosao minus, nakon 30+ poena u prvom delu utakmice. Hokej polovicno, no dobar je i jedan prolaz, posto sam promasio dva para. Nesto slabiji dan, no odlican vikend u celini. Minimalni ulozi (standardni). Fudbal Volendam-Roda 3+ Ajax II-Breda 3+ AZ II-De Graafschap 3+ Utrecht II-PSV II 3+ Odense-Sonderjyske 2+ Union Espanola-U. de Chile 2+ Everton-Burnley w1 Kvote 2.03, 2.32 i 1.89. Holandija 2 je tesno prosla u petak; mozda prorade danas, u ovom zasebnom terminu. Odense i U. de Chile opreznije, dok Everton ipak probah na viner. MLB NY Yankees-Minnesota 1 (Gil-Gant) LA Dodgers-Arizona 1 (Kershaw-Gallen) Texas-Houston 2 (Howard-Odorizzi) Seattle-Boston >7.5 (Gilbert-Rodriguez) Kvote 1.94 i 2.54. Osim duela Mariners-Red Sox, ostalo su sve favorit-autsajder tekme, gde je jasno sta igram (posebno sada, na manje od 20 meceva do playoffa). Seattle ima sokantno veliki broj overa ove sezone i odlican tekuci trend u toj kategoriji (9 vezanih pluseva); protivnik je jedna od boljih udarackih postava.
Miljenko Posted September 13, 2021 Author Posted September 13, 2021 Na koju foru Burnley, sa ovim smesnim timom, igra egal protiv Evertona. Sada i povedose. Stavim jedan fiks od 7 odigranih utakmica i taj jedan ne moze doci lagano (u startu mi nije bila jasna ovolika kvota na 1). Holandija 2 udje kompletno i pokri skoro citav dnevni ulog, no ovo prilicno nervira.
Miljenko Posted September 13, 2021 Author Posted September 13, 2021 Vratise se brzo ipak. Jos da MLB ne dolazi ovako bez ikakve logike, bilo bi jos bolje.
John Coltrane Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Samo fix, Miljenko, samo fix. Drugar krenuo u novu avanturu 1+I&1+II, doduše na 11 tekmi pao je 1. Kvote odlične, oko 2.
Miljenko Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 (edited) Dodje sinoc i nocas sve ponovo; MLB fiks uz dosta srece (Yankees). Fiks na fudbalu mogu da odigram (i to ako ima viner), no na hokeju mi je tesko da probam bilo sta osim golova. U MLB delu ima puno preokreta, no fiks je prilicno jednostavan za pratiti. Holandija 2 je kompletno dosla 3+; tu ne verujem da je iko ikada probao nesto u fiksu. Dosta glupavi parovi CL danas, u odnosu na veoma dobre sutrasnje. Bayern sigurno igram 3+; za Chelsea je fiks premali, pa cu probati 2+; Sevilla w1, posto ce smoriti Salzburg, koji cini se i nije na ranijem nivou; Man Utd mi je dilema, w2, 2+ ili 3+. Tu je i Always Ready iz Bolivije za 3+. Edited September 14, 2021 by Miljenko
Miljenko Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 (edited) 5/5 (fudbal 3/3, MLB 2/2), Ajax II je dosao 5+ i 7+ (3+ i 13+ kvote), a prosao je i kombo tiket (48+ kvota, sa bonusom). Fudbal se uklopio neocekivano lako. Holandija 2 je kompletno otisla u 3+ (5 utakmica); Odense i U. de Chile rutinski; Everton brzo okrece. U MLB delu je bilo drame, ali i srece. Yankees okrecu 0-5, nakon sto je Judge poravnao rezultat sa 3-run HR u 8. iningu; Houston i Dodgersi bez problema (Kershaw se konacno vratio sa liste povredjenih); Red Soxi udaraju HR za over, na 2 auta u 8. iningu. Nije bilo previse izbora za igru juce, pa se ovo moze podvesti pod idealan dan. Minimalni ulozi (standardni). Fudbal Barcelona-Bayern 3+ Always Ready-Real Santa Cruz 3+ Chelsea-Zenit 2+ Sevilla-Salzburg w1 Young Boys-Man Utd w2 Kvote 1.81 i 1.81. Docekasmo pocetak nove sezone CL, pa je vecina parova odatle. Always Ready je obicno zahvalan za golove, posebno kada igraju kod kuce. Jedan od pratecih tiketa, sve 4+, Hull, QPR, WBA, Barnet, Dag&Red, Dover, Notts County, Torquay. Kvota 4857.17. Hokej Rungsted-Herlev 5+ (OT&SO) Esbjerg-Frederikshavn 5+ (OT&SO) Kunlun-Yekaterinburg 5+ (OT&SO) Kvota 1.96. Uobicajeni mecevi iz Danske, te KHL par koji lici na efikasan. Siri hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Jokerit, SKA St. Petersburg, ZSC Lions Zurich, Biel, Lugano, Biasca Ticino Rockets, Sierre. Kvota 6.34. MLB Pittsburgh-Cincinnati 2 (Peters-Miley) LA Dodgers-Arizona 1 (Gonsolin-Weaver) Detroit-Milwaukee 2 (Wily Peralta-Freddy Peralta) Texas-Houston 2 (Lyles-Greinke) Baltimore-NY Yankees 2 (Wells-Cole) San Francisco-San Diego 1 (DeSclafani-Arrieta) Kvote 2.18, 2.07 i 1.96. Vecinom je rec o favorit-autsajder duelima, pri cemu je jedini izuzetak mec u San Franciscu. Padresi imaju velikih problema protiv Giantsa, a sastace se 9 puta sa njima, u zavrsnici sezone. Yankees trenutno drze drugo wild card mesto u AL, pri cemu su Boston, Seattle i Oakland, na manje od 3 pobede zaostatka. Dodgersi imaju siguran makar wild card, dok ce za drugi biti tesna borba do kraja regularnog dela. Trenutno to mesto drzi Cincinnati, a u dometu su Cardinalsi, Padresi, Philliesi i Metsi. Siri MLB tiket, Philadelphia 1, Oakland 2, Chicago White Sox 1, Boston 2. Kvota 5.35. Edited September 14, 2021 by Miljenko
Miljenko Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 Koliko ce penala da sude za Salzburg. I posle covek da igra fiks. Mada ja generalno i ne gledam meceve gde sam pogadjao pobednika.
Miljenko Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 Izgleda da je Salzburg munuo sudijama solidnu kintu. Nema drugog objasnjenja za ovo. 1
Miljenko Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 Tja, jebes fiks. Uvek se na neprijatan nacin podsetim, zasto ga igram samo na bejzbolu i kosarci. Imas za dve klase bolji tim, i ne uspes ni nereseno da odigras. Treba to umeti.
enfant terrible Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Na stranu naša očekivanja zbog odigranih tiketa (pao sam i na Sevilji i na Jedinstvu iz Mančestera, precenjene obe ekipe), ali Salcburg je jako interesantna ekipa - svake godine ih očerupaju za napadače, oni nalaze neke nove i dalje su efikasni. Kada čujem neke priče o sistemima, koji su uglavnom pokušaj marketinga, ovaj ipak već godinama donosi rezultate, a upravi novac. Iskustvo kaže da je uvek prvo kolo u bilo čemu sklonu iznenađenjima, malo smo se zatrčali...
Miljenko Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 Ja obicno igram iskljucivo golove, no rekoh da stavim i neki viner. Nece se ponoviti, makar sve igrali 0-1.
Miljenko Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 Prodje jedan tiket na fudbalu, kao i na hokeju. PL timovi su skupocena prevara; od dva vinera, jedan pada uz kvotu jedan na drugom, a zatim pada i Celzi.
189- Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 ovakav poklon na bayern, tesko da cemo videti opet. jos sam ih i singlirao x2&2+
Miljenko Posted September 15, 2021 Author Posted September 15, 2021 3/6 (fudbal 1/2, hokej 1/1, MLB 1/3). CL je donela prilicno glupave rezultate. Od 4 odigrana para, uhvatih samo 1 (2 promasaja i jedna kvota 1, a sve na kvotama do 1.30). Bolivijci lagano. Hokej takodje prolazi rutinski. MLB je doneo 3 pogotka i 3 promasaja; dobro je da sam uopste uklopio jedan dobitni tiket. Traljav dan, no ne moze sve dolaziti po ocekivanju, iz dana u dan. Ne bih se bunio da hvatam kombo svakog drugog dana. Minimalni ulozi (standardni). Fudbal Club Brugge-PSG 3+ Besiktas-Dortmund 2+ Inter-Real Madrid 2+ Liverpool-Milan 2+ Man City-Leipzig 2+ Kvote 1.71 i 1.79. Na kraju samo jedan par ispratih sa 3+; sinoc su bas bile depresivno/smor utakmice, pa sam pomalo uplasen da probam nesto vise sire (Liverpool precesto igra metiljav fudbal; City u Evropi obicno dobija sa 2-0, cak i metiljave ekipe, Inter nema novca i te timove obicno izbegavam). Prateci tiket, Fulham 3+, Luton 3+, Fredrikstad 4+, Aalesund 4+, Ham Kam 3+, Sogndal 4+, Ull-Kisa 3+. Kvota 105.84. MLB Detroit-Milwaukee 2 (Manning-Woodruff) LA Dodgers-Arizona 1 (Urias-Kelly) Pittsburgh-Cincinnati 2 (Keller-Gutierrez) Philadelphia-Chicago Cubs 1 (Suarez-Mills) Texas-Houston >7.5 (Arihara-Urquidy) Chicago White Sox-LA Angels >7.5 (Keuchel-Junk) Atlanta-Colorado >7.5 (Ynoa-Senzatela) Kansas-Oakland >7.5 (Minor-Manaea) Kvote 1.82, 2.55, 2.44 i 2.29. U fiksu imamo standardne duele potencijalnih playoff ekipa i onih koji nemaju sanse za doigravanje. Kod overa je rec o dobrim ofanzivnim timovima, uz par efikasnih sezonskih serija, te picera kojima ERA nije sjajan. Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Benatky, Slavia Prague, Banik Sokolov, Kolin, Kadan, HIFK, Pelicans, JYP, Karpat. Kvota 10.34.
Recommended Posts