Skyhighatrist Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 10 minutes ago, Miljenko said: Retko se uklopi 16 parova. Mislim da mi nikad nije prošao tiket duži od 7-8 parova Link to comment
John Coltrane Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Tek jutros videh da me je ovde sahranio gol koji je Malme primio u 95min Link to comment
enfant terrible Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Juče je bio dobar dan, ali sam se ja pravio pametan sa Japancima i Velšanima, koji su me zakopali. Lajv sam kasnio zbog lošeg interneta, bila je u najavi katastrofa. Ipak, prošlo "vađenje" Link to comment
John Coltrane Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Što bi rekao Miljenko "na širem" tiketu jedino je Totte podbacio. UTD, Siti, Chelski, pa čak i pokojni Arsenal za hrabrije. PSG, Ajax, PSV, Benfika, Bajern, Lever-BVB ggI ggII, pa sve do 7+., YB, RBSalzburg,... Link to comment
zoki Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Jel ja nešto dobro ne vidim ili Mozzart preko aplikacije i sajta nema ponudu za NFL?Ovo je cela ponuda koju dobijam, nema ništa posle kriketa Sent using Tapatalk Link to comment
renne Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 ja sam juče imao olimpijski™ tiket, sve promašio Link to comment
Miljenko Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 50 minutes ago, zoki said: Jel ja nešto dobro ne vidim ili Mozzart preko aplikacije i sajta nema ponudu za NFL? Ovo je cela ponuda koju dobijam, nema ništa posle kriketa Sent using Tapatalk Bilo je sinoc, no vidim da nema trenutno. Ako si u prilici, odigraj NFL u Meridianu, imaju finu ponudu, gomila igara (ni u Admiralu nije lose, slicne granice kao u Meridianu). Link to comment
Miljenko Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 6/6 (fudbal 6/6), Dortmund je dosao 5+ i 7+ (3+ i 13+ kvote), Man Utd 5+ (3+ kvota), a prosao je i najveci kombo tiket ikada (78+ kvota). Ranije sam kombo tikete pravio max do 10 kvote, no ko ne riskira, taj ne profitira, te ih ponovo sklapam u zavisnosti od ponude. Juce se fudbal uklopio kao retko kada. Tri odigrana vinera bi prosla i u hendikepu; na golove je dosta stvari doslo knap, Monaco 2+, Hoffenheim 2+, Zvezda 3+, PSV 3+, Atalanta 3+; Dortmund i Lever opravdase ocekivanje kanonade. Na hokeju se ne bih proslavio, dok je MLB standardno nepogodljiv. Odlican dan. Minimalni ulozi (standardni). Fudbal Bodo/Glimt-Odds 3+ Molde-Mjondalen 3+ Real Madrid-Celta 2+ Milan-Lazio 2+ Lyon-Strasbourg 2+ Rosenborg-Tromsoe 2+ Roma-Sassuolo 2+ The Strongest-Independiente Petrolero 3+ Kvote 1.79, 1.67 i 1.99. Slabija ponuda danas, no i dalje ima finih parova za probati. Samo 3 para na 3+, sve klasicni over timovi. Jedan od pratecih tiketa, sve 4+, Basel, Slavia Prague, LA FC, Milan, Roma, Eintracht Frankfurt, Monchengladbach, Anderlecht, Gent, LASK, Sturm, The Strongest. Dobitak sa bonusom, malo preko 2 milionceta. Hokej Herlev-Aalborg 5+ (OT&SO) Nurnberg-Bietigheim 5+ (OT&SO) Bremerhaven-Straubing 5+ (OT&SO) RB Munich-Kolner 5+ (OT&SO) Iserlohn-Eisbaren 5+ (OT&SO) Dusseldorfer-Augsburger 5+ (OT&SO) Kvote 1.83 i 1.92. Danas jedini par iz Danske i vecina parova iz Nemacke 1. Siri hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Bolzano, Salzburg, Kladno, Zlin, Plzen, SKA St. Petersburg, Vityaz. Kvota 8.33. NFL New Orleans-Green Bay P>18.5 Kansas-Cleveland P>23.5 Kvota 1.92. Prvu NFL nedelju odigrah skroz uniformisano, samo dva ziher para za poene. Siri NFL tiket, Minnesota >43.5, Carolina pob1, Indianapolis >45.5, Houston H1(+7.5), Pittsburgh H2(+10.5), San Francisco pob2, Tennessee P>20.5, New England P>15.5. Kvota 17.97. MLB tiket, Tampa 5I H2(+0.5), Philadelphia 5I H1(-0.5), Toronto 5I H2(-0.5), Atlanta 5I H1(-0.5), Houston >7.5, Minnesota >8.5, Oakland 5I H1(+0.5), LA Dodgers 5I <5.5. Kvota 32.87. Link to comment
zoki Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Bilo je sinoc, no vidim da nema trenutno. Ako si u prilici, odigraj NFL u Meridianu, imaju finu ponudu, gomila igara (ni u Admiralu nije lose, slicne granice kao u Meridianu).Imam pare na računu samo tamo, a volim da igram ko postiže TD, to su imali prošle godine, ako su to izbacili promeniću ih.. Sent using Tapatalk Link to comment
Miljenko Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 (edited) Sta bi sa Norvezanima danas. Po 2 gola u prvom poluvremenu i nista i dalje, desetak minuta pre kraja. Hokej polovicno, no prosla je kvota malo ispod 2. Odgledah trecu trecinu na Dusseldorfer-Augsburger, maksimalno zabavan mec. Ne moze uvek sve biti idealno, a i ne smem da gundjam, nakon onih tiketa juce. Edited September 12, 2021 by Miljenko Link to comment
John Coltrane Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Prodo me Bodo Link to comment
189- Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 cekam kc za isplatu i oni naravno gube kod kuce kao favoriti od 1 clevelanda Link to comment
enfant terrible Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Prođe kao i prošle nedelje - poslednji parovi za klađenje, pošto je Bodo ispao ... I dalje mi je lajv najprofitabilniji resurs, a realno koliko je dobar za klupski fudbal, toliko je nikakav za reprezentacije 1 Link to comment
Recommended Posts