Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Juče je bio dobar dan, ali sam se ja pravio pametan sa Japancima i Velšanima, koji su me zakopali. Lajv sam kasnio zbog lošeg interneta, bila je u najavi katastrofa. Ipak, prošlo "vađenje"

Capture+_2021-09-12-09-59-50.png

Što bi rekao Miljenko "na širem" tiketu jedino je Totte podbacio.

UTD, Siti, Chelski, pa čak i pokojni Arsenal za hrabrije. PSG, Ajax, PSV, Benfika, Bajern, Lever-BVB ggI ggII, pa sve do 7+., YB, RBSalzburg,...

50 minutes ago, zoki said:

Jel ja nešto dobro ne vidim ili Mozzart preko aplikacije i sajta nema ponudu za NFL?

Ovo je cela ponuda koju dobijam, nema ništa posle kriketa :isuse:921857fa33b6ff15afe6b14ed98e5780.jpge52f13a160270f971163773fe051ecf5.jpg

Sent using Tapatalk

Bilo je sinoc, no vidim da nema trenutno. Ako si u prilici, odigraj NFL u Meridianu, imaju finu ponudu, gomila igara (ni u Admiralu nije lose, slicne granice kao u Meridianu).

6/6 (fudbal 6/6), Dortmund je dosao 5+ i 7+ (3+ i 13+ kvote), Man Utd 5+ (3+ kvota), a prosao je i najveci kombo tiket ikada (78+ kvota). Ranije sam kombo tikete pravio max do 10 kvote, no ko ne riskira, taj ne profitira, te ih ponovo sklapam u zavisnosti od ponude. Juce se fudbal uklopio kao retko kada. Tri odigrana vinera bi prosla i u hendikepu; na golove je dosta stvari doslo knap, Monaco 2+, Hoffenheim 2+, Zvezda 3+, PSV 3+, Atalanta 3+; Dortmund i Lever opravdase ocekivanje kanonade. Na hokeju se ne bih proslavio, dok je MLB standardno nepogodljiv. Odlican dan.

Minimalni ulozi (standardni).

Fudbal

Bodo/Glimt-Odds 3+

Molde-Mjondalen 3+

Real Madrid-Celta 2+

Milan-Lazio 2+

Lyon-Strasbourg 2+

Rosenborg-Tromsoe 2+

Roma-Sassuolo 2+

The Strongest-Independiente Petrolero 3+

Kvote 1.79, 1.67 i 1.99.

Slabija ponuda danas, no i dalje ima finih parova za probati. Samo 3 para na 3+, sve klasicni over timovi.

Jedan od pratecih tiketa, sve 4+, Basel, Slavia Prague, LA FC, Milan, Roma, Eintracht Frankfurt, Monchengladbach, Anderlecht, Gent, LASK, Sturm, The Strongest. Dobitak sa bonusom, malo preko 2 milionceta.

Hokej

Herlev-Aalborg 5+ (OT&SO)

Nurnberg-Bietigheim 5+ (OT&SO)

Bremerhaven-Straubing 5+ (OT&SO)

RB Munich-Kolner 5+ (OT&SO)

Iserlohn-Eisbaren 5+ (OT&SO)

Dusseldorfer-Augsburger 5+ (OT&SO)

Kvote 1.83 i 1.92.

Danas jedini par iz Danske i vecina parova iz Nemacke 1.

Siri hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Bolzano, Salzburg, Kladno, Zlin, Plzen, SKA St. Petersburg, Vityaz. Kvota 8.33.

NFL

New Orleans-Green Bay P>18.5

Kansas-Cleveland P>23.5

Kvota 1.92.

Prvu NFL nedelju odigrah skroz uniformisano, samo dva ziher para za poene.

Siri NFL tiket, Minnesota >43.5, Carolina pob1, Indianapolis >45.5, Houston H1(+7.5), Pittsburgh H2(+10.5), San Francisco pob2, Tennessee P>20.5, New England P>15.5. Kvota 17.97.

MLB tiket, Tampa 5I H2(+0.5), Philadelphia 5I H1(-0.5), Toronto 5I H2(-0.5), Atlanta 5I H1(-0.5), Houston >7.5, Minnesota >8.5, Oakland 5I H1(+0.5), LA Dodgers 5I <5.5. Kvota 32.87.

Bilo je sinoc, no vidim da nema trenutno. Ako si u prilici, odigraj NFL u Meridianu, imaju finu ponudu, gomila igara (ni u Admiralu nije lose, slicne granice kao u Meridianu).
Imam pare na računu samo tamo, a volim da igram ko postiže TD, to su imali prošle godine, ako su to izbacili promeniću ih..

Sent using Tapatalk

Sta bi sa Norvezanima danas.:huh: Po 2 gola u prvom poluvremenu i nista i dalje, desetak minuta pre kraja.

Hokej polovicno, no prosla je kvota malo ispod 2. Odgledah trecu trecinu na Dusseldorfer-Augsburger, maksimalno zabavan mec. Ne moze uvek sve biti idealno, a i ne smem da gundjam, nakon onih tiketa juce.

Edited by Miljenko

Prođe kao i prošle nedelje - poslednji parovi za klađenje, pošto je Bodo ispao ...

I dalje mi je lajv najprofitabilniji resurs, a realno koliko je dobar za klupski fudbal, toliko je nikakav za reprezentacije

Capture.JPG

Capture1.JPG

• +1 1