Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Nisam gledao, no vidim rezultat. Bas retko gledam nastavak, ako je poluvreme bez golova. Bar nekako dodje 3+ na kraju.

Nemam vise nerava za fudbal. Jedino MLB I hokej mogu opusteno gledati.

Posted
6 minutes ago, Miljenko said:

Nisam gledao, no vidim rezultat. Bas retko gledam nastavak, ako je poluvreme bez golova. Bar nekako dodje 3+ na kraju.

Nemam vise nerava za fudbal. Jedino MLB I hokej mogu opusteno gledati.

Mnogo druže gledaš sport kroz klađenje, nekako mi žao da zbog toga propuštaš i dobre utakmice:)

Posted

Mene izuzetno nervira kada na fudbalu promasuju zicere I malo je falilo da iskljucim Leverkusen danas vec u 5. minutu.:D

Ukljucicu sada neki MLB mec da se odnerviram.

• Haha 1
Posted

sta sve uhvati. i basket, poene i asistencije, bejzbol, hokej.. i real me unisti i > golova vinipeg. kad god odigram jebeni vinipeg dodje 5 golova i fali jos taj 1 :fur:

Posted (edited)

Ja cu danas, izmedju ostalog, pristupiti spasavanju Kaljarija i Alkorkona (ni jedni ni drugi ne bi bili odusevljeni tim saznanjem, al sta da im radim...:D), kvote su lepe, papir trpi sve itd...

Lion - Lil cesto igraju 2:2 (kvota u Maxbetu 14.00), lupicu to sa pobedom raspalog Atletika M 0:2 (7.20) za super motivisanih 20 din koji zarko zele da postanu 2016 din.

Videcemo sta jos...

Gotovi su danas! :dry:

Edited by Nesh
  • +1 1
Posted

Igra se singl Lids-MUtd 2&3+, 2.40 kvota 

Posted

Ne daju pičke kvotu inače bi ih otero u stečaj :fantom:

gPUkuJT.png

Posted

2/3 (fudbal 1/1, NHL 1/1, MLB 0/1), prosao je prateci NHL tiket, 7+ kvota. Fudbal se jedva uklopio, nakon sto su Leverkusen i Frankfurt 70 minuta igrali 0-0. NHL je doneo idealno vece. Ne samo da je prosao glavni tiket, vec se i sporedni uklopio, sa skoro svim dnevnim parovima. U MLB delu Minnesota gubi od mojih Piratesa, dok je Philadelphia nekako dobila. Kod nasih kladionica ne volim sto pravila primenjuju kako im se cefne. Atlanta je odlozena i jutros mi nije racunata kvota 1 u Meridianu. Nakon par reklamacija, rekose da se mec igra danas. Igraju se inace dve utakmice, u skracenoj varijanti od 7 ininga, gde nije sigurno ni ko startuje koju, a ni kakav ce lineup biti. Pre par dana su mi odmah proknjizili tiket, u istoj situaciji. U neku ruku je i bolje sto je kombo pao pre toga, posto bi mi poremetili sistem, da je Minnesota dobila. Ok dan i bez pomenutog MLB tiketa.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Atalanta-Bologna 3+

Ajax-AZ 3+

The Strongest-Palmaflor 3+

Villarreal-Barcelona 3+

Inter-Verona 2+

Kvote 2.02 i 2.45.

Dosta bolji parovi na fudbalu danas. Inter igra kilavo, no do 2+ kod kuce valjda mogu doci. Atalanta, Ajax i The Strongest su jasne stvari (vreme je i za jedan prolaz iz Bolivije). Barsa nije sjajna na gostovanjima, mada se cini da napad igra dosta bolje mesec-dva unazad.

Prateci tiket, Horsens 3+, Brondby 3+, Odense gg, Young Boys 3+, Sparta Prague 3+, LA Galaxy 3+, Twente gg, Feyenoord gg. Kvota 39.52.

MLB

Minnesota-Pittsburgh 1 (Shoemaker-Crowe)

Detroit-Kansas 2 (Fulmer-Duffy)

Tampa-Toronto 2 (Patino-Ryu)

St. Louis-Cincinnati >5.5 (Flaherty-Castillo)

Kvote 2.69 i 2.95.

Shoemaker nije nastupao protiv Piratesa. U sezoni, 1-1, 6.28 ERA, 1.33 WHIP; 14+ ininga, 12 strajkauta i 5 walks, uz 5 HR protivnika. Crowe ce imati prvi start za Pittsburgh. Forma timova, Minnesota 2-8, Pittsburgh 6-4. Serija, 1-1. Minnesota se nije proslavila sinoc, no ipak ocekujem da nekako rese seriju u svoju korist i izadju iz krize.

Fulmer je 2-5, 4.96 ERA, na 11 startova protiv Royalsa. Do sada, 1-1, 3.94 ERA, 0.81 WHIP. Duffy, 8-10, 4.79 ERA, na 10 nastupa protiv Tigersa. U sezoni, 2-1, 0.50 ERA, 1.11 WHIP. Poslednja 3 starta, Fulmer 13 ininga, 6 primljenih poena, 10 Ks i 2 walks i 2 HR rivala; Duffy, 18 ininga, 3 primljena poena (jedan njegov), 19 strajkauta i 6 walks, uz jedan dopusten HR. 10 meceva unazad, Detroit 2-8, Kansas 7-3. Serija, 2-0 za Kansas.

Patino ce imati prvi ovosezonski nastup. Ryu je 0-0, 3.72 ERA, na 2 starta protiv Raysa. Ukupno, 1-2, 3.00 ERA, 1.04 WHIP; 24 ininga, 21 strajkaut i 2 walks, uz 3 dopustena HR. Forma timova, Tampa 6-4, Toronto 5-5. Serija, 1-0 za Tampu.

Flaherty je 2-2, 3.65 ERA, 1.29 WHIP, na 8 startova protiv Redsa. Otvaranje sezone, 3-0, 3.80 ERA, 1.13 WHIP; 21+ ining, 21 strajkaut i 8 walks, 2 HR takmaca. Castillo, 4-5, 4.70 ERA, 1.21 WHIP, na 12 startova protiv Cardinalsa. Polako se popravlja, nakon zatrpavanja bas protiv Cardinalsa na otvaranju, 1-1, 6.05 ERA, 1.66 WHIP; 19+ ininga, 16 Ks i 6 walks, te 3 primljena HR. Over trend, St. Louis 5/10, Cincinnati 7/10. Sezonska serija, 4 plusa i jedan minus; tekuca, plus i minus.

Siri MLB tiket, Oakland 2, NY Mets 1, Boston 1, Houston 1, Chicago Cubs 1. Kvota 14.90.

NHL tiket, Pittsburgh 5+ (OT&SO), NY Rangers pob1, Philadelphia pob1, Tampa 5+ (OT&SO). Kvota 3.15.

NBA tiket, Golden State >220.5, Atlanta >219.5, Washington pob1, Portland >228.5, Brooklyn >222.5, Boston pob2. Kvota 7.00.

Posted

Izgleda da vise ni ove najverovatnije stvari, ne vredi igrati na 3+. Ajax I AZ jedva dva komada. Inter nistica (tu imam 2+)I dalje. Kilave utakmice iz dana u dan; gde ima dosta sansi, tu je realizacija nikakva.

Posted

Baš vala. Neočekivani očaj od utakmice Lids-MUtd. Ništa, igram Zvezdu 5+ u singlu protiv uvek neugodne Inđije, 3.30 kvota.

Posted

Meni je tiket dana Fenerbahce 1, Dinamo Zg 1, Atalanta 1, Monaco 2

Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk

Posted (edited)

I Inter samo jedan gol. Sto je najsmesnije, osvojice I sa ovom kukavickom igrom. Imas mozda I najbolji tim u zemlji I igras ovako nesto.

Na kraju ce I april na fudbalu biti u minusu, ne pomaze ni ona 50 kvota, da ukupan bilans bude kako treba 

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Sad tek vidim da i Rio Aveu mnogo "trebaju" bodovi za opstanak, ovima gore "ne treba". Pocinje za par minuta.

Edited by Nesh
Posted

Pitanje, ima li koja kladionica u Srbiji online opciju cashout?
Hvala.

Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk