Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Kako je ušao Pariz, ovo nije normalno. Moram se samocitirati da nikad neću igrati na St.Etijen ili protiv njih.

• +1 1
Posted

Sve neki mrljavi mecevi na fudbalu danas. PSG dugo 0-0; Atalanta i Juve nista na poluvremenu; Salzburg i LASK dupla nula, nakon sat vremena. Bice uspeh ako prodje jedan od ova dva fudbalska tiketa.

Posted

Nije da mi je život baš dosadan i da mi trebaju šokovi, ali ovo je bilo :smiley_hail:

Capture.JPG

Capture1.JPG

• +1 1
Posted
8 minutes ago, Cash said:

E jbg Sky :sad:

Baš vala, kada je došao onako psg mislio sam da će sve doći:huh:

Posted

Nista od tockastog dela. Markez ipak nije mogao nista vise da uradi, trebace mu vise vremena da se vrati u formu. Luis imao grdnu srecu, al na kraju drugi. Posle kiksa sve je islo na njegovu vodenicu (safety car, red flag itd)...sve, osim jedne malenkosti...ja sam odigrao na njega, a to ipak nije mogao da savlada. :D

Posted

Na drugom ni Salzburg, ni Atalanta ne prodjose. Ajax se ceka na prvom 3+. Lazio se raspucao sada, kada niko ne sme da ga igra, nakon par 0-1 utakmica. Tja, boring. Fudbal bas dolazi neefikasno bez publike. Stoji da u MLB delu nisam imao neki izbor, preko ova dva tiketa.

NHL mozda probam sutra; kako dolaze golovi, moracu probati fiks, na timove koji se bore za doigravanje.

Posted
3 hours ago, arkonada said:

Onda gledaj lafčino;)

opet si sve upropastio :(

Posted

Od jednog finog dana u najavi, sve je postalo mučenje. 

Posted
18 minutes ago, renne said:

opet si sve upropastio :(

evo, evo, sad će:thumbsup:

• +1 1
Posted

Posle sedam dana odigram tiket i Jedinstvo me sačeka iza ćoška :isuse:

Posted

Dobar dan za lajv!

Capture1.JPG

• +1 2
  • Hvala 1
Posted (edited)

Ajax ulazi u kriticnu zonu i dalje bez treceg gola.:isuse:

Imam neki siroki tiket 50+ kvota, koji je ziv i dalje. Dosli Lazio 3+, Club Brugge 3+, Roma 3+, Copenhagen 3+, Brondby gg, Young Boys 3+. Ostali su jos  LA Galaxy 3+ i Inter gg. Tja, videcemo. Lepo bi leglo.

Edited by Miljenko