Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

@napadaj

Znači navlakuša da igraš više parova.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Aha, dakle npr. ako odigram četiri standardna, mogu da igram te 4+1, inače neće da prođe uplata?

• Author

Da. Isto kada odigras 6, plus jedan od ovih sa vecim kvotama. Svaki par vise, veca verovatnoca da padnes. Plus mi je pet parova, makar i na 2+, previse za ozbiljan tiket (kombo koji se igra sitno, na stranu).

Edited by Miljenko

• Author

Subotom redovna propast.:isuse: Bayern ne moze da napuni Werder. Ma nije morao ni da ih napuni, 2-1 je bilo dovoljno. Ovako pade jedan glavni tiket, kombo, fiks tiket, sve zivo. Plus je Werder u spicu imao nekog klinca, koji 3 mrtve sanse nije dao. Verovatno tim iz Bundesa koji najvise mrzim, posto su izuzetno neefikasni.

Ušli Lever i Molde, ali onda Hartberg iz jedne jedine šanse (kornera) izjednačuje protiv LASKa koji je igrao vikotrije celu tekmu, a ni Atalanta kod Specije se baš nije proslavila 80min 0:0.

• Author

Atalanta 0-0. To je bio siguran pad, i na 2+. Tottenham 2-0, za jedan prolaz, da se zakunem. Bonus je sto su pala oba tiketa sa jacom uplatom. Ne umem ni 2-3 kombo kvotu da sastavim. Ranije je kombo bio sacinjen iskljucivo od 4 tiketa. Mozda je to prava mera.

nikad lakše

Screenshot 2020-11-21 203108.png

• Author

Nastavak Bolivije 1 pomeren za 27.11. meh.

mogla bi barsa da primi još jedan, ili da, nebitno

samo to mi treba, jebeni 2+ neće da dođe

• Author

I ja sam tupca sto sam igrao Atletico, koji nikada ne igram, makar i na 2+. Jeste slabija uplata, no svejedno bespotrebno nerviranje, kada znam kako ovi igraju.

• Author

Tja, ocekivana gnjavaza u Spaniji. Od ekstra zanimljive lige za gledanje, postala je najdosadnija.

Sutra vec nema prostora za previse promasaja; 2 NFL dabla i Ajax 3+ i AZ 3+.

Vidim da ni Club Brugge nije dosao 2+; cak 4 promasaja. Verovatno najgluplja subota, u poslednja dva meseca.

Mene Briž potopio :mellow:

• Author

1/4 (fudbal 1/4). Retko los dan na fudbalu. Bayern, skroz nemoguc pad; posebno nakon izjednacenja na vreme (plus su gosti imali gomilu zicera, no paceri su paceri). Atalanta je bila neizbezan pad, 2+ ili 3+, nije mnogo bitno (tu bi me i Club Brugge docekao, 1-0). Jedini prolaz je doneo ubedljiv poraz Salzburga, te brukanje manje poznatog tima iz Mancestera (srecom uz dva gola) i Molde koji dolazi kasno. A. Madrid nikada ne igram; naravno da ne pomaze sto je Barsa protivnik. Ne znam da li bi sa NCAAF dablovima prosao bolje, bilo je dosta pogodaka, ali i nekoliko promasaja. Jos jedna dan mrmota subota; skupljam novac tokom nedelje i dok docekam NFL, ispucam se dan pre toga.

Minimalni ulozi (uvek kazem da cu NFL odigrati jace, no nikada ne ostane dovoljno para; banku ne diram, posto je to redovno propast u najavi).

Fudbal

Ajax-Heracles 3+

AZ-Emmen 3+

Stromsgodset-Bodo/Glimt 3+

Freiburg-Mainz 2+

Inter-Torino 2+

Kvote 1.67 i 1.73.

Izbacih Engleze sa bitnijih tiketa, Liverpool ima gomilu igraca koji fale. PSV i Feyenoord takodje imaju problema sa sastavom. Ajax, AZ, Bodo/Glimt, lice na sigurne stvari, a isto vazi i za 2+ za Inter i Mainz.

Prateci tiket, Fulham 2+, Liverpool 2+, Milan 2+, Koln 2+, Zvezda 2+, Feyenoord 2+, PSV 2+, Genk 2+, Sparta Prague P/K1, Slovan Bratislava P/K1, Plzen X2, Kristiansund 2+, Odd 2+. Kvota 10.93.

NFL

New Orleans-Atlanta P>18.5

Indianapolis-Green Bay P>19.5

Denver-Miami P>16.5

LA Raiders-Kansas P>21.5

Kvote 1.59 i 1.66.

Standardna poluvremena overi u NFL delu; 4 prilicno izgledna para.

Siri NFL tiket, Baltimore P>19.5, Cleveland P>17.5, Washington P>17.5, Carolina P>19.5, Pittsburgh w2, LA Chargers w1, Minnesota w1. Kvota 5.20.

Hokejaski tiket, sve 5+ sa produzetkom i penalima, Graz, Plzen, Trinec, Salavat, SKA St. Petersburg, Banska Bystrica, Liptovsky Mikulas, Lausitzer, Dresdner. Kvota 9.18.

• Author

Tja, Ajax samo 5-0, dovoljno jedino za osnovnu stvar, bez bonusa (6+ i 7+). Bilo je puno sansi i dobrih pokusaja, no i dalje mi je neverovatno, sta je sve skinuo golman Heraclesa. Bas glup vikend, kada ni mecevi koji se otvore, ne dolaze efikasnije od ovoga.

opet padoh samo jednu, i to opet na 2+, jbeni whu

neću tu igru više igrati nikada