John Coltrane Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Mnogo toga se danas nameće - Siti, Bajern, PSV, Bodo/Glimt (iako imaju veliku prednost u odnosu na Molde koji je i sinoc izgbio-kući), Atletiko, Barsa, LASK, Monako, St.Galen, Malme kući sa Hakenom koji im je za vratom (+6 ima Malme ali i meč više). Nekako mi Juve deluje kao dvojke, Sevilja isto.
John Coltrane Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Malme već 2:0 posle 15min, jbt 1,95 plaćao Mozzart.
John Coltrane Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Izdrža i Monako sa 2 igrača manje celih pola sata!!! Al Bajern ima da me sjebe 2 puta u 4 dana
Miljenko Posted September 27, 2020 Author Posted September 27, 2020 Mogao je i Bayern da mune jos neki, ovako su taman ostali ispod prvog bonus tiketa (6+ je bilo bednih 3.30). Plzen sam bez potrebe odigrao samo 2+. Pristojan pocetak.
renne Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Gde nađoh da odigram Norič daje golKakvi slepciI ja sa njima
Miljenko Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 (edited) 4/7 (fudbal 3/4, hokej 0/1, NFL 1/2). Fudbal ok, no bez bonus tiketa nista vise od toga. Bodo/Glimt je zatajio prvi put u svim takmicenjima ove sezone (20+ utakmica), a i to nakon promasenog penala i igraca manje. Barsa raspucana u prvom poluvremenu i kada sam ocekivao lepu 7+ kvotu, nista u nastavku meca. Bilo je tu bespotrebno oprezno odigranih stvari (Man City kod kuce je uvek za 3+), no ne moze sve biti idealno. Evropski hokej je ipak za sire tikete, cim najsigurniji par iz Austrije donese samo 2 pogotka. NFL je krenuo odlicno. Prolazi fina kvota, da bi drugi dabl pao na Arizoni, a bonus tiket na Carolini over za FG. Steta, mogao je NFL sanirati ceo vikend, da nisu uletela ova dva glupa rezultata, u vecernjem terminu. Plus sam mogao da stancam over dablove, koliko je pluseva bilo i juce. Glup vikend. Nedelja solidna, ostalo za zaborav. Minimalni ulozi. Fudbal Liverpool-Arsenal 3+ Ajax II-Excelsior 3+ Aasane-Raufoss 3+ Stroemmen-Ranheim 3+ B36 Torshavn-HB Torshavn 2+ Paderborn-Hamburger 2+ Genk-Oostende 2+ Bologna-Parma 2+ Kvote 1.90, 1.74 i 2.00. Za ponedeljak, dosta zanimljivih parova. Bonus je sto mi je konacno osposobljen ADSL (tri dana nije radio), pa cu i pogledati nesto za promenu. Liverpool kod kuce standardno, a isto se moze reci i za parove iz Holandije 2 i Norveske 2. Tu je i opreznija varijanta, gde se ne bih mogao zakleti u 3+ mec (eventualno Farani). NHL+NFL Dallas-Tampa 5+ (OT) Baltimore-Kansas >50.5 Kvota 2.21. Pomesao sam termine NHL finala; sesti mec se igra tek danas. Preostali NFL par je izuzetno zanimljiv na papiru, te probah plus. Edited September 28, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 Bio sam ok sa tenisom tamo oko 2010. Recimo do pre 3-4 godine. Nakon toga je uletela mladja generacija, pa je sve teze uhvatiti nesto. Na kraju sam skratio igru samo na GS turnire i sada odigram jedan rekreativni tiket dnevno, a i to ako ne zaboravim.
John Coltrane Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Na kraju sam odigrao "siguran" tiket sa PSV, City, Bajernom, ATM i Bodo/Glimtom. A na "pratećem" čak 7 pogodaka, ali opet ova 3 prodala.
Miljenko Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 Drugar dobio neki bonus ili sta vec u Meridianu (1000 dinara valjda). Igrao sa tim neko vreme i proslog vikenda ispogadja NFL poluvremena overe (doslo kompletno kolo). Pre toga su mu vec odbili onih 1000 dinara, a ostalo prebacili na kes racun. Kada je sada napravio oko 20000, opala nalaze razloge da ne isplate. Te treba da obrne novac ovoliko puta, pa onoliko tiketa da uplati. Jos je juce grunuo na Kansas solidno, srecom te je poluvreme plus doslo lagano.
renne Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 tako je u svim online kladionicama znam da je kod bet at home i bet365 pre bilo da moraš 10 outa da obrneš da bi ti isplatili
Recommended Posts