Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Danas opet Zvezda i Dinamo hendikep X al' igram samo dubl.

• Author

Dnevni deo perfektan, te sam ocekivao da ce vecernji biti losiji, ali ne bas ovoliko. Peterborough vec doneo izvestan plus :Hail: , Maribor dobio zadnjeg samo 1-0, Milan uspeo da izgubi protiv Verone. :isuse:MLBLA Dodgers-Boston <7.5NY Mets-Detroit 2Cincinnati-Milwaukee 1San Francisco-Pittsburgh 2Ryu-Lester u Los Angelesu. Ryu 2-1, 1.69 ERA na poslednja 3 starta. Ima odlicnu sezonu, posebno dobar kod kuce. Lester u usponu forme, 1-1, 1.25 ERA.Harvey-Scherzer na Citi Fieldu. Harvey 1-1, 2.57 ERA, kada je rec o trenutnoj formi. 9-4, 2.25 ERA, na nivou sezone. Scherzer 2-0, 2.57 ERA, tri starta unazad. Glavni kandidat za najboljeg picera sezone sa 18-1, 2.82 ERA. Harvey bi imao dosta pobeda vise na kontu, da cesto nema ocajnu podrsku. Prvo sam hteo minus, no ako Harvey izadje ranije(makar i posle sest ininga), ne verujem da bullpen domacih, moze zadrzati napad Tigersa.Reds-Brewers, Arroyo-Peralta. Arroyo 3-0, 1.80 ERA, na prethodna 3 nastupa. Protiv Brewersa, 14-10, 3.70 ERA. Od starta sezone, 12-9, 3.40 ERA. Peralta 1-2, 4.82 ERA, sto se forme tice. Protiv Redsa, 1-3, 4.20 ERA. U dosadasnjem delu sezone, 8-13, 4.60 ERA. Domaci porazeni sinoc. U tesnoj su trci za vrh divizije, te bi jos jedan poraz bio ravan katastrofi.U San Franciscu, Lincecum-Liriano. Lincecum promenljiv, 1-2, 5.21 ERA. Protiv Piratesa, 1-3, 4.38 ERA. Ove sezone, 6-13, 4.53 ERA. Liriano 2-1, 5.40 ERA, na prethodna 3 starta(imao lose izdanje u Denveru). Protiv Giantsa, 1-0, 6.00 ERA. Ukupni skor, 14-5, 2.53 ERA. Ova dva tima su suprotnoj poziciji, u odnosu na proslu sezonu. San Francisco je nakon druge titule u poslednje tri sezone(sedme ukupno), pri dnu, Pittsburgh se bori za prvi ulazak u playoff posle 20 godina. Gosti nalaze nacin da dobiju meceve, nakon male krize, te ocekujem jos jedan trijumf veceras.Ostali mecevi, Miami-Colorado 1, Chicago White Sox-Texas 2. Ovo je jedna od retkih prilika da odigram na Marlinse. Razlog je fenomenalni Jose Fernandez. Forma, 1-0, 1.50 ERA. Protiv Rockiesa, 1-0, 2.57 ERA. Celosezonski ucinak, 9-5, 2.41 ERA. Za Colorado Manship, 0-3, 7.80 ERA. Ovde me jedino plasi nepouzdani napad domacih, verovatno najgori u ligi. Santiago-Darvish kada je rec o drugom paru. Santiago 1-0, 3.24 ERA, sto se tice aktuelnog trenda. Protiv Rangersa, 1-0, 1.23 ERA. Sezona, 4-7, 3.27 ERA. Darvish 1-1, 6.57 ERA protiv White Soxa. Pogled unazad, 2-0, 2.82 ERA. Do sada, 12-5, 2.68 ERA. Texas ima produktivniji napad, te lici na dvojku.

Edited by Miljenko

Danas opet Zvezda i Dinamo hendikep X al' igram samo dubl.
Dinamo je dao gol u 95' za 3-1 :isuse:I tako vec 2 mjeseca, iskljucivo mi se nemoguca sranja desavaju.

Meni ce se desiti veliko sranje ako Kvitova ne pobedi, a resila je da me pojebe ruzno :DKako se raspala kurava posle 2:1 u prvom setu i mnogo propustenih brejk lopti, poen ne moze da uzme :isuse:

Edited by Zli Gli

Trebl @2,34Bayern 1CZV 2Hannover-Schalke GGDabl @2,32Srbija doh1 (-13,5)Ljungskile 1
2/2= +2,66Razmatrao sam i OVER 21,5 na Kvitova-Halep, ali pošto je sve ovo pre toga prošlo, nisam hteo da kvarim... na sreću :)

Pogibija danas, a mogla Kvitova da donese sasvim fin plus. Odigrala dobra prva 4 gema, uzela dva svoja servisa i dva puta imala po 2 brejk lopte na servis Halepove, i onda neobjasnjiv raspad. Jebo joj ja pas mater.

• Author

Cileanski tiket dodje, te ne mogu da se bunim za fudbal, mada je bilo par gluposti uvece(Lyon oborio tiket sa 15 parova, vineri i 2+) . MLB 3/4, uz jedan par iz druge grupe pride. Dobra subota, mada uvek moze bolje. I NFL naravno, ponovo prosao NFL, no nisam se ohrabrio da pojacam uplatu.

Edited by Miljenko

Samo 2 pogotka juce :isuse: :(

• Author

FudbalCardiff-Man City w2Partizan-Radnicki K. 1Malaga-Barcelona 2+Inter-Genoa 2+Benfica-Gil Vicente 2+U. De Chile-Antofagasta 2+Tottenham-Swansea w1A. Madrid-Rayo Vallecano 2+Livorno-Roma 2+Porto-Maritimo 1FC Copenhagen-FC Vestsjaelland 2+Salzburg-Admira 3+Anderlecht-Charleroi 2+Vojvodina-Spartak S. w1Napoli-Bologna w1Nant-PSG w2Tiket sa ostalim 2+ i viner mecevima. Sistem 2-1, 2-X, Watford i Feyenoord, smislicu nesto i za uvece. Obicno sam baksuz sa prelazima, jer uvek odaberem pogresne. :lolol: Mada i ovi sto to pogadjaju, igraju svaki drugi mec, pa moraju nesto, makar i slucajno da nabodu.

Dabl @2,09Partizan 1Man. City 2&t22+

• Author

MLBNY Mets-Detroit >7.5Baltimore-Oakland <9.5Chicago White Sox-Texas 2San Francisco-Pittsburgh 2Gee-Porcello, na Citi Fieldu. Gee 2-0, 1.27 ERA, na prethodna 3 starta. Ove sezone, 9-8, 3.60 ERA. Porcello 1-1, 6.46 ERA, sto se forme tice. Protiv Metsa, 0-1, 17.18 ERA. Do sada, 9-7, 4.52 ERA. Gee ima seriju finih nastupa, no pitanje je kako ce se snaci protiv mocne postave Detroita. Porcello ponovo stagnira. Sinoc su Tigersi propustili gomilu prilika za poentiranje i ipak dobili mec sa 3-0. Ocekujem bolje izdanje oba napada veceras, a ni granica nije prevelika.U Baltimoru, Feldman-Gray. Feldman 4-6, 6.37 ERA protiv Oaklanda. Forma, 1-1, 4.32 ERA. Gray se odlicno uklopio u rotaciju gostiju, 1-1, 1.71 ERA, tri starta unazad. Oriolesi imaju jedan od boljih napada. Gosti stagniraju sa poenima, za razliku od prvog dela sezone. Uz jos jedno dobro izdanje Graya, under je izvestan.White Sox-Rangers, Danks-Garza. Danks 1-5, 3.88 ERA protiv Texasa. Trenutna forma, 1-1, 2.95 ERA. U dosadasnjem delu sezone, 3-10, 4.22 ERA. Garza 3-3, 4.17 ERA protiv White Soxa. Pogled unazad, 2-0, 6.05 ERA. Racunajuci i deo sezone u Cubsima, 9-2, 3.59 ERA. Skor u seriji 1-1, i veceras bi bolji napad Rangersa trebalo da resi mec.Na AT&T Parku, Vogelsong-A.J.Burnett. Vogelsong 1-3, 4.50 ERA protiv Pittsburgha(nekada igrao za njih). Poslednja 3 nastupa, 0-0, 3.78 ERA. Sezonski skor, 2-4, 6.29 ERA. Burnett 6-2, 1.95 ERA protiv Giantsa. Trend forme, 1-1, 5.82 ERA. Za sada, 6-8, 3.09 ERA. Sinoc Liriano trokirao na startu, a napad kilav, kao i obicno. Gosti vode 2-1 u vikend seriji i svaka pobeda im je bitna, jer Cardinalsi igraju sve bolje.Dodatni parovi, Cleveland-Minnesota >8.5, Philadelphia-Arizona <8.5. Na Progressive Fieldu, Kazmir-Pelfrey. Kazmir 4-4, 3.32 ERA protiv Twinsa. Kada je o formi rec, 1-2, 6.43 ERA. Do sada, 7-6, 4.39 ERA. Pelfrey 1-0, 2.31 ERA protiv Indiansa. Poslednja 3 starta, 1-1, 5.00 ERA. Sezonski bilans, 5-10, 5.19 ERA. Cleveland juri Detroit i wild card mesto u krajnjem slucaju. Kazmir mi ne deluje ubedljivo, Pelfrey baca toplo-hladno. Ima kvalitetnih udaraca u obe ekipe, nadam se da ce to pretociti u poene. Na Citizens Bank Parku, Halladay-Corbin. Halladay neplanirano zavrsio period oporavka i ovo ce mu biti prvi start jos od maja. Ranije jedan od top startera, na putu je, nadam se, uspesnog povratka. Jedan od mladih lavova, Corbin, startuje za Diamondbackse. 1-0, 1.42 ERA protiv Philliesa. Trenutna forma, 1-0, 3.27 ERA. Od pocetka sezone, 13-3, 2.45 ERA. Dosta toga ce zavisiti od Halladaya. Ako bude imao solidan start, sledi lagani minus.NFL dabl, Houston-New Orleans >43.5 i San Francisco-Minnesota <40.5.

Dabl @1,56PartizanThe Strongest

Dabl @2,09Partizan 1Man. City 2&t22+Dabl @1,56PartizanThe Strongest
1/2=-0,44

Edited by radar

Poceo ponovo da igram. Nisam normalan koje timove nalazim.

• Author

Nedelja mi je dan za kresanje budzeta, pa ni ova nije bila izuzetak. Fudbal je sa 3/5 podveden pod normalu. Nervirah se za City, kad ono na Malaga-Barcelona pade samo 1 gol. :isuse: MLB 1/4, uz oba promasaja u drugoj grupi. Vece losih rezultata. Plasim se za Halladaya, Corbin pak otera mec u over losim nastupom.FudbalFiorentina-Catania w1Man Utd-Chelsea 2+Granada-Real Madrid 2+Halifax-Southport 2+Lincoln-Wrexham 2+Hyde-Grimsby 2+Na tenisu naredjao 9 meceva sa kvotama do 1.20, valjda ce biti manje zajebancije u prvim kolima. Dabl Nadal <28.5 i Gulbis <30.5. Te kod zena,tiket A. Radwanska 9- 2.set, Li Na 9- 2.set i Serena 9- 1.set.MLBDetroit-Oakland 1LA Dodgers-Chicago Cubs 1Seattle-Texas 2Anibal Sanchez za domace. Detroit ima i dosta bolji napad, te je kec izgledan. Greinke za Dodgerse, u pokusaju prekida mini serije poraza(2). Texas lose igrao protiv White Soxa. Saunders baca za Marinerse i sve je losiji sto je blizi kraj sezone. Napad Rangersa bi mogao da zakaze budjenje veceras.