Miljenko Posted January 1, 2019 Author Posted January 1, 2019 Prilicno neugodan polozaj kamere za gledanje.
Miljenko Posted January 1, 2019 Author Posted January 1, 2019 Neozbiljan PP Bostona. 5 na 3 vise od minuta i nista.
Godfrey Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 (edited) Samo da vas pozdravim i pozelim srecnu novu, decaci! Nemam vremena za kladzu zadnjih meseci, ali neka je Bog flipa uz vas! Edited January 1, 2019 by Godfrey
Miljenko Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 Srecna. Okrenuce se valjda sreca i na nasu stranu.
Miljenko Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 Fudbal 2/2, hokej 1/2, Arsenal je dosao 5+. Fudbal je dosao prilicno lako. Steta sto na Arsenalu nije bilo sestog gola, sansi je bilo sasvim dovoljno. Tottenham se brzo odlepio, no na zalost nisu zapinjali u drugom poluvremenu. Hokej je mogao bolje; Salzburg iznenadjujucih 2-2; Winter Classic prolazi. NBA tiket bolje da sam odigrao u Mozzartu, posto ne racunaju produzetke; ovako padoh u Meridianu na Sacramento +4.5 (svih 5 meceva odigrano). Ovo je vec bilo solidno, no mogli bi kombo tiketi dolaziti cesce. Standardna uplata danas. Hokej NY Rangers-Pittsburgh 5+ Detroit-Calgary 5+ Eisbaren-Iserlohn 5+ Bremerhaven-Augsburger 5+ Kvote, 1.76, 2.03. Fudbal mi se nije dopao previse, te ispratih samo hokej, a i to bas oprezno. NBA tiket, Dallas >217.5, New orleans >225.5, Boston w1, Philadelphia w2, Oklahoma >225.5. Kvota 7.74.
bradilko Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 (edited) Spoiler provalio i ovu igru hendikep drugo poluvreme. na ovom prvom davis nije igrao al nema veze. Edited January 2, 2019 by bradilko
Miljenko Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 Hokejasi ispostovali. Ponadah se da ce proci i fudbalski tiket, no stativa. Tri P/KX para prolaze na poluvremenu, Utd vodi, no Chelsea nije dobio ni polivreme, ni kraj. Zasto su sudije ovoliko protiv njih. Na stranu sto imaju ekstra jak tim, koji bi trebao da pocepa ove prosecne ekipe.
Timmy Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 (edited) Da se kladim bas bih zategao City 1+ u prvom, kvota cak 1.8. A moze i 2+ i 3+ po 5.4 i 23. U sve simpatije ka Lpulu i nesimpatijama ka Sitiju, mislim da ce ih City prekinuti veceras. Moja prognoza 3:1 (2:0). Edited January 3, 2019 by Timmy
Nesh Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Prodjose dva tiketa, oba kvote 25, prodje HTZ, nije lose, ali da je Arizona igrala nereseno, bilo bi uf: Spoiler Mogla je i da pobedi, ne bih se zalio, naprotiv, proso bi zajednicki tiket sa bratancem, ali sipak. Tako mu je to. Dobro, za utehu, vracaju petostruki ulog. Malo li je? Sve u svemu, prvi dobici u 2019!
Miljenko Posted January 3, 2019 Author Posted January 3, 2019 (edited) Hokej 2/2, prosao je i kombo tiket. Eisbaren prolazi lagano, dok sam Bremerhaven vec bio prezalio. NHL je krenuo neobecavajuce, da bi se mec u New Yorku, otvorio u drugoj trecini; u Detroitu su golove ravnomerno rasporedili. Fudbalski tiket pada na Chelsea P/K1; tu bolje da igram samo P/KX celu ligu (doslo), kao staru sportsku prognozu, posto favoriti odjednom zaborave da igraju. Ovo je vec bilans kakav ocekujem. Standardna uplata danas. Fudbal Man City-Liverpool 3+ Kvota 1.62. Ovo bi ranijih sezona bila sigurica, mada ocekujem da ce doci danas i to lagano. City jednostavno mora pokusati da dobije ovo, a oni su ekipa koja ne ume da igra na 1-0 (srecom), te ocekujem njihov brz gol i otvoren mec. NHL Toronto-Minnesota 5+ St. Louis-Washington 5+ Kvote, 1.35, 1.35. Dosta NHL utakmica u ponudi, no parovi nisu najprivlacniji (pojedini trendovi mi se ne dopadaju). Toronto kod kuce retko zakaze, kao i Capitalsi kada imaju turneju na Zapadu. Tampa gostuje nepouzdanim Kingsima, mogu i njih jednom preskociti. Prateci tiketi, Boston w1, Buffalo 5+, Montreal w1, Chicago 5+, Tampa w2 i AK Bars w1, Spartak Moscow w1, Jokerit w1. Kvote, 6.36, 3.54. NBA Golden State-Houston >220.5 Kvota 1.60. Par koji lici na rutinski over, mada ima solidnu seriju minusa (6 vezanih). Rocketsi su me malo razocarali, ne bas velikim brojem pluseva do sada. Ocekivao bi covek da iz 40+ pokusaja za 3 po mecu, moras probiti 230 poena na skoro svakoj utakmici. Edited January 3, 2019 by Miljenko
Recommended Posts