Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Al zakiva Bradi u poslednje vrime.

Posted

Fudbal 1/1, hokej 2/2 (Yekaterinburg kvota 1), PSV je dosao 6+, a prosao je ponovo i kombo tiket. Na fudbalu je jedino Club Brugge doneo nervozu, no primise gol iz penala za prolaz, a kasnije jos jedan. Na hokeju fiks tiket dolazi tesno; Yekaterinburg je imao 3-1 i 4-3 dva minuta pre kraja i ipak usao u OT; Bern 2-1, nakon preokreta; Trinec jedini rutinski. Austrijski derbi taman koliko treba, dok su Nitra i Zilina bili raspucani od starta. Odlicna nedelja do sada.

Standardni ulozi danas.

Fudbal

Espanyol-Barcelona 2+

Zvezda-Napredak 2+

Zwolle-Ajax 2+

Young Boys-Thun 2+

Bayern-Nurnberg 2+

Man Utd-Fulham 2+

Arsenal-Huddersfield 2+

Chelsea-Man City 2+

Lazio-Sampdoria 2+

The Strongest-Sport Boys 2+

Kvote, 1.60, 1.46, 1.57.

Na kraju odigrah sve 2+. Iznervirali su me oni padovi od prosle nedelje, u 3+ varijanti ( Zvezda, Barcelona ).Preskocih timove kojima nesto treba u CL.

Prateci fiks tiket, Liverpool w2, Man Utd w1, Arsenal w1, Man City w2, Napoli P/K1, Roma w2, Lazio w1, A. Madrid w1, Barcelona w2, Bayern P/K1, Zvezda P/K1, Ajax P/K2, Celtic P/K1, Young Boys w1. Kvota 8.51.

NHL

Ottawa-Pittsburgh 5+

Tampa-Colorado 5+

Kvota 1.50.

5+ trend, Ottawa 9/10 (27/29 u sezoni), Pittsburgh 9/10 (21/27), Tampa 9/10 (25/30), Colorado 8/10 (22/29).

NHL + NBA, Buffalo 5+, Washington 5+, Houston >213.5, Denver w2, Portland H1(+1.5). Kvota 5.62.

Posted

Glupi fudbal.:isuse: Na Arsenalu ne mogu da padnu dva gola, protiv smesnog protivnika. Jos i sudija navlaci za ove pacere.

Posted

Bolje da igram samo hokej, ovo vec nema svrhe. Ne mogu rutinski da zabiju dva komada do poluvremena (ili bar u prvih sat vremena), da mi ustede nerviranje. Najvise mrzim kada skupim nesto tokom nedelje na tankoj ponudi i onda za vikend ne dodje nista.:dry:

Posted

Za utehu prodje tiket nizih liga (Englezi + Skoti); Dumbarton u 90. u 2+, Middlesbrough do poravnanja, sa igracem manje. Kvota 17+ na kraju (Middlesbrough i Ross County kvote 1).:D

Posted (edited)

Opa, lepo, bravo! :)

EDIT: Vazi za obojicu! :D

EDIT 2: I za Bradilka, on je malo vise iznad, pa zamalo da zaboravim! :)

Edited by Nesh
Posted (edited)

Mislim da jos nisam padao u 100. minutu (mozda i jesam, ali ovo sveze :D). Obori me Sampdorija. :sad:

EDIT: Imao sam 1&GG, Lacio daje u 96. za 2:1, al sipak...kvota 63. 

Edited by Nesh
Posted

NFL sutra

Saints, Chargers, Broncos @2.05

Panthers -2 @1.95

Posted

Fudbal 2/3, NHL 0/1, prosao je prateci fudbalski tiket (17+ kvota preostala). Fudbal ok, mada me je Arsenal prilicno iznervirao (ocekivao sam 2 gola vec do poluvremena, bez obzira na varijantu). Lazio se dugo mucio, no prolazi nekako. NHL je neprijatno iznenadio; najsigurniji dabl ove nedelje nije prosao (nije mi se dopalo kada se Anderson razbranio u prvoj trecini, a kasnije je proradio i DeSmith). Ok plus na kraju, mada je ovo ono sto ja svrstavam u srecni dobitak. Lose je kada ovako verovatni tiketi dodju samo 2/4.

Danas nesto slabija uplata.

Fudbal

Huesca-Real Madrid 2+

Monchengladbach-Stuttgart 2+

Utrecht-Heracles 2+

Emmen-Feyenoord 2+

Kvota 1.63.

Danas nije bilo previse dileme sta odigrati. Stavih 2 para iz Holandije (vidim da je Utrecht vec prosao), ipak se kod njih igra skroz otvoreno.

Prateci tiket, Atalanta w2, Milan w1, Real Sociedad w1, Betis w1, Anderlecht 2+, Sporting 2+, Bolivar 2+, Copenhagen w1, Olympiakos w2, Krasnodar w1, Zenit w1, Sparta Prague 2+, Rangers 2+, Basel 2+. Kvota 10.17.

Hokej

Graz-Innsbruck 5+

CSKA Moscow-Salavat w1

Winnipeg-Philadelphia w1

Chicago-Montreal 5+

Kvota 1.33, 1.94.

5+ trend, Graz 7/10 (17/26), Innsbruck 9/10 (24/26), Chicago 9/10 (22/30), Montreal 7/10 (23/29). Fiks trend, CSKA je u odlicnoj formi (10-0-0-0), kod kuce 11-2-0-3, Salavat 5-0-1-4, na strani, 7-3-0-7; Winnipeg 4-2-0-4, kao domacin 8-1-2-4, Philadelphia 3-0-2-5, na gostovanjima 7-0-1-5. Philadelphia igra back-to back; sinoc su igrali u gostima protiv Sabresa i dobili nakon preokreta, a sada je put duzi, pa ocekujem da tu domacin ima konkretnu prednost.

Siri tiket, St. Louis 5+, Las Vegas 5+, Edmonton 5+, Sparta Prague 4+, Salzburg 5+, Eisbaren 4+, Munchen 4+, Iserlohn 5+. Kvota 5.89.

NFL

Miami-New England w2

Oakland-Pittsburgh w2

Cleveland-Carolina H2(+5.5)

Kvota 2.03.

Odigrah na timove koji jure playoff/top mesto . New England i Pittsburgh bi trebali biti skroz sigurni, mada je Carolina pod protiskom da mora dobiti (ovde imam 5 poena lufta).

Tiket za zanimaciju, Philadelphia H2(+9.5), Green Bay >44.5, Indianapolis H2(+10.5), Chicago H1(+8.5), Buffalo >31.5, Denver H2(+2.5), New Orleans H2(-3.5), Kansas >44.5, LA Chargers >42.5. Kvota 22.95.

Posted

Na fudbalu vise covek ne zna sta da odigra, Real cuva 1-0 protiv neke Huesce.:isuse: Ovo taktiziranje ubija svaku volju za gledanjem utakmica.

Hokej lagano prolazi.

Posted

Trazio sam iznenadjenja na Baltimor i Philu i na obe utakmice produzetak. Dakle, trebalo je samo odigrati dva iksa i pokupiti lovu. Prosto ko pasulj. :dry:

Posted

Aj Cleveland jos kod kuce i igra nesto mada je ovo bila biti ili ne biti utakmica za Carolinu, ali Denver je bas zestoko prodao.