MiddleClass Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 @Timmy vidim da si pricao o promjeni kvota par minuta pred mec u meridijanu. Solidno podignu kvote na golove kad mec ubace na live kladjenje.
Timmy Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Kako kad. To najpre zavisi kakve su kvote bile unapred. Kao i od toga kakve ce lajv kvote ubaciti velike kladionice. U vecini slucajeva se moze pretpostaviti kako ce ici kvote kad ubace mec u lajv.
MiddleClass Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Vala nize od pocetnih ne moze. Gledam kvote za 2+pp 3+pp i IGG. Skoce na live par minuta pred pocetak...
Miljenko Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 Fudbal 1/4, hokej 1/1, Ajax je dosao 6+. Fudbal tesko da je mogao losije od ovoga. 2+ tiket dolazi na misice, posto je Chelsea bio uobicajeno neefikasan. Ajax je promasio sve i svasta te nije dosao i 7+ bonus, no ne bih se bunio da je Zvezda dobila ubedljivije (2-0 mi je stvarno kilavo za ovoliko jaci tim). Young Boys nekako udje u 3+, ali je Barsa jedva dala 2 gola. Ni Bolivijci nisu bili bolji; The Strongest neverovatnih 0-1, pa nije vredelo 3-1 na drugom paru. Hokej dolazi uz dosta muke, nakon sto je Bremerhaven jedva usao u 5+. Cekah vikend kolo, no rezultati su bili uzasni (bar na fudbalu); jedini plus je sto sam izbegao NFL, koji je takodje dosao veoma lose. Danas nesto preko minimalnih uloga. Hokej New Jersey-Tampa 5+ Dallas-Edmonton 5+ Lokomotiv Yaroslav-Kunlun w1 Sochi-CSKA Moscow w2 Tappara-Assat w1 Kvote, 1.75, 1.94. Samo 3 NHL para danas, te sklopih dabl. KHL donosi dva prilicno verovatna para, dok Tappara igra protiv poslednjeg Assata. Miks tiket, Napoli 2+, Leverkusen 2+, Fleetwood w2, Utrecht II 2+, PSV II 2+, Toronto >213.5, Golden State w2, Houston >215.5. Kvota 6.12.
Cash Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Kvota na nas 1.11 protiv Grcke. Zar nisu malo preterali
Miljenko Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 Hokej 2/2, prosao je i kombo tiket. Juce bi prosao i fudbalski tiket; verovatno zbog malog broja meceva, pa nema dileme sta odigrati. KHL zadovoljavajuce; CSKA Moscow lagano, Tappara tesno, i kvota 1 na Lokomotiv Yaroslav; Tampa rutinski plus i dosta srece na Dallas-Edmonton. Nisam ocekivao previse, no na hokeju cesto i kada nesto ne ide kako treba, uklopi se na kraju. I dalje uplata nesto preko minimalne. NHL NY Islanders-Winnipeg 5+ Pittsburgh-Colorado 5+ Montreal-Ottawa 5+ Las Vegas-Washington 5+ Kvote, 1.76, 1.69. Par standardnih timova i danas; polako padaju kvote za golove, posto je to jedna od retkih stvari koja dolazi kako treba. Fudbal + hokej, Man City 2+, West Ham 2+, Harrogate 2+, Bologna w1, Sampdoria w1, Valencia 2+, SKA St. Petersburg w1, Avangard w1, Ban. Bystrica w1, Skelleftea 4+, Salzburg 4+, Storhamar 4+. Kvota 8.84.
Miljenko Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 NHL 1/2. Mogao sam iskoristiti bolje ove rezultate (tri dabla recimo). Winnipeg je usao sa 0-0 u zavrsni period, pa je tu bilo malo verovatno da mogu pasti 5 komada do kraja. Ostalo prilicno lako. Minimalni ulozi danas (previse fikseva, a to se trudim da izbegnem; jedino je MLB izuzetak). Fudbal Man Utd-Arsenal 2+ Spartak-Zvezda 2+ Burnley-Liverpool 2+ Kvota 1.62. Sklopih jedan tiket danas. Izbacih PSG zbog poznatih problema u zemlji, te Tottenham koji ima previse 0-1 meceva. Prateci tiket, Fulham 2+, Tottenham w1, PSG 2+, A. Madrid P/K1, Villarreal w1, Sevilla P/K1, Barcelona 3+, St. Truiden 3+, Rangers 2+, Celtic 2+. Kvota 4.26. Hokej Lokomotiv Yaroslav-Amur w1 Dinamo Moscow-Kunlun w1 Spartak Moscow-Jokerit w2 Anaheim-Chicago w1 San Jose-Carolina w1 Kvote, 2.71, 2.56. KHL odnosno NHL fiks kombinacija. Nema druge solucije, kada su NHL parovi ovako glupavi za golove.
Cash Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 (edited) Odaberem 4 meca 5+ i bas odaberem jebene Islanderse a sve otislo u 5+ jedino mec izmedju Kingsa i Arizone ali to je bilo za ocekivati. Islandersi prosle godine bili odlicni za golove ove godine su katastrofa Edited December 5, 2018 by Cash
Miljenko Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 18/26 za 5+ je ok, mada slabo u odnosu na 24/29 Tampe. Islanderse vodi Trotz; osvojio je prosle sezone titulu sa Capitalsima, a vodio je i Predatorse. Dobro je da dolaze i ovoliko, posto je on defanzivno orijentisan.
g.han-city Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Jel prati neko zenski rukomet odigrah Norvesku 1
Cash Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 On 3.12.2018. at 3:17, pbg12345 said: a jebemti ovogdisnju kosarku, sa naglaskom na nba ne znam dal sam tri tiketa uhvatio od pocetka sezone evo sad ce klipersi izgubiti od dalasa dalasa bez doncica pa jbt Nije jebemti ovogodisnju kosarku, nego jebemti ovogodisnji fudbal
Miljenko Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 Fudbal 1/1, hokej 1/2. Fudbal je za promenu dosao lagano; 2+ varijanta ipak donosi manje nerviranja. KHL sam odigrao presiroko, Jokerit je pao u trecoj trecini. NHL fiks neocekivano lako. Ovde je vec mogao proci kombo tiket, no ponekad sam i ja drcan. Danas nesto preko minimalne uplate. Hokej Florida-Colorado 5+ Toronto-Detroit 5+ Pittsburgh-NY Islanders 5+ Ottawa-Montreal 5+ CSKA Moscow-Avangard w1 Vaxjo-Timra w1 Kvote, 1.69, 1.56, 1.49. Danas opreznija varijanta u smislu kvota (ja retko i igram one vece). 5+ trend, Florida 9/10 (sezona 22/26), Colorado 7/10 (21/28), Toronto 9/10 (22/28), Detroit 4/10 (15/28), Pittsburgh 9/10 (20/26), NY Islanders 8/10 (18/26), Ottawa 8/10 (26/28), Montreal 7/10 (22/28). U Torontu ocekujem dobru igru domace ekipe, a i Red Wingsi su popravili efikasnost par meceva unazad. CSKA ima 16 meceva bez poraza u regularnom toku i mada je ovo derbi mec, ne bi trebalo biti vece dileme oko pobednika. Vaxjo je 7-2-2-1 (pobeda-pobeda u produzetku-poraz u produzetku-poraz u regularnom toku) kod kuce, dok je Timra 1-0-1-9 na strani. Miks tiket, Genoa w1, Real Madrid 3+, Betis w1, Feyenoord 3+, St. Gilloise 2+, SKA St. Petersburg w1, Nashville 5+, Las Vegas 5+, Barcelona w2, Boston w1. Kvota 7.04.
Nesh Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Za divno cudo, nocas prodjose i HTZ i duzi tiket: Spoiler
Miljenko Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 Pomislio sam na tebe, kada Anaheim i San Jose dobise u regularnom toku, uz overe.
Recommended Posts