Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

trenutno meridijan daje odlican hendikep na portland (7,5) , a vode vec protiv orlanda 11 kvota 1,7

ja sam uplatio sto sam imao na racunu :D

Edited by pbg12345
Posted

Nashville doso, Bufalo minut i sekund pre kraja dao gol za 4:3. Kad nece, nece. Na 10 utakmica samo jedan iks.

Nista, idemo dalje, gotovi su nocas! :dry:

Posted (edited)

Igrace sam sve pogodio, Jokic over,LBJ under,Adams under, Drummond over, Irving daje bar 2 trojke, Vucevic otisao lagano u over.  Mec u Oklahomi prelagano under, Portland rutinski dobio, Detroit sam igrao pobedu s vise od 7.5 i oni pobede tacno  za 7. Nhl isto odlicni rezultati, Boston,Minesota,Chicago, Edmonton over 2.5, Calgary-pittsburgh 6+ lagano jedino padnem na St.Louis. Da su pobedili sa hendicepom bila bi to neverovatna noc, ovako  samo plus od 40 evra.

Sad mi zao sto nisam igrao dvojku na Boston bas je bila lepa kvota 1.83

Edited by Cash
Posted

3/4 

detroit izdao, 110 poena a granica 112.5.

Posted
53 minutes ago, 189- said:

3/4 

detroit izdao, 110 poena a granica 112.5.

Kod tebe Grifin granica 25.5 kod mene 26.5. Srecom preskocio sam ga :D. Žao mi je sto Lilarda nisam opalio, granica 26.5 a on 41.

Posted

Fudbal 2/2, NHL 1/2, Sevilla je dosla 6+. Fudbal lagano, kao retko kada. Steta sto Sevilla nije zabila sedmi, bilo je dovoljno vremena. NHL ne uspevam da uklopim. Pittsburgh i Washington prodjose, no u Bostonu padose samo 3 gola (zato i mrzim Filu; dva puta nisu dosli 5+ i u oba slucaja mi izbise dosta para). Uzeh nesto, no nisam odusevljen; plus su siri NHL i NBA tiketi padali na po jednom paru.

Standardna uplata danas.

Hokej

Las Vegas-Tampa 5+

Salzburg-Dornbirn 5+

Graz-Innsbruck 5+

Iserlohn-Dusseldorf 5+

Bremerhaven-Eisbaren 5+

Kvote, 1.38, 1.72, 1.82.

Na kraju ipak ispratih meceve iz Austrije i Nemacke, pored NHL para. 5+ trend, Las Vegas 5/9, Tampa 5/8, Salzburg 8/10, Dornbirn 4/10, Graz 7/10, Innsbruck 9/10, Iserlohn 9/10, Dusseldorf 7/10, Bremerhaven 6/10, Eisbaren 5/10. 

NBA

New York-Golden State w2

New Orleans-Brooklyn w1

Kvota 1.34.

Najpre sam hteo Golden State na 8.5, no na kraju ipak probah dva para u glavu.

Sutra od fudbala ima slabo sta zanimljivo, vecina top timova igra u nedelju (kao i lige poput Bolivije).

Posted

Miljenko šta ti znače ovi razlomci pored holejaških ekipa?

Posted

Koliko je puta dolazila neka igra , najcesce u intervalu od 10 utakmica. U ovom slucaju 5+ na hokeju. 

Posted

Miljenko, ti si sigurno u toku, a mozda si ih i gledao, sta je sa ovim Detroitom. jel su toliki raspad, ima li sanse da mrdnu i da dobiju nekoga?

Posted

Ima u Red Wingsima ofanzivnog talenta i dalje, no pozadi mi deluju tanko. Ne pomaze ni to sto golmani nisu sjajni; Howard i ima poneki solidan nastup, dok je Bernier propast. Dodati na to izuzetno jak Istok (na Zapadu bi im bilo jos gore, posto je kvalitet ujednacen).

Posted

igracu sacramento-washington otp 111.5

clippersi +9.5dh

mavs pp +9.5dh