Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

31 minutes ago, Miljenko said:

Nisam ni ja preterano uspesan ovako.:D

Danas me je vec pomalo strah da nagruvam golove.

Nebitno da li si uspesan. Uvek pises unapred, dajes savete, analize.. Sto je i poenta ovakvog topika. Za mene je jedna od odvratnijih stvari na forumu kad ljudu dodju i okace samo tiket koji je prosao. A sto nikad ni reci unapred i sto pored toga imaju desetine gubitnih, to nema veze. 

Da me jebete, ja ne mogu da razumem tu potrebu. Hoces da diskutujes o kladjenju, super, tu smo. Hoces da se hvalis kad pogodis, kreni da igras po 100 tiketa od 20din. Pa kad neki sa kvotom 100 udje, odmah kaciti na drustvene mreze. Al ovo je jebeni forum.

Hokej 0/2, NBA 0/2. Pri pokusaju pravljenja vece kvote, mogu samo nadrljati; sreca te je odigrano sitno. Svuda pogodak i promasaj. Hokeji padaju za po gol; Brooklyn za kos. Nista bez singlova, manja je steta makar.

Danas nesto preko standardne uplate.

Fudbal

Barcelona-Sevilla 3+

Man City-Burnley 3+

PSV-Emmen 3+

PSG-Amiens 3+

Heerenveen-Ajax 2+

Real Madrid-Levante 2+

Roma-Spal 2+

Juventus-Genoa 2+

Leverkusen-Hannover 2+

Stuttgart-Dortmund 2+

Huddersfield-Liverpool 2+

The Strongest-Guabira 2+

Kvote, 1.60, 1.54, 1.54, 1.82.

Nisam preterivao sa 3+ mecevima, 4 komada na kraju. Uobicajene ekipe, mada su ove runde pred CL cesto nezahvalne.

Prva tri tiketa su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Liverpool w2, Tottenham 2+, Leipzig 2+, Hoffenheim 2+, Bayern 2+, Napoli w2, Valencia w1, A. Madrid w2, Zvezda 2+, Benfica P/K2, Salzburg 3+, Midtjylland 2+, Barcelona Guayaquil w2, Brentford 2+, Luton 2+, Peterborough 2+, Crewe 2+, Dinamo Zagreb P/K2, Molde w1, Colo Colo 2+, Celtic w1. Kvota 52.38.

NBA

Denver-Phoenix >219.5

Indiana-Brooklyn >207.5

LA Lakers-Houston >230.5

Kvote, 1.60, 2.56.

Denver je zavrsio u singlu, posto Houston ima bas visoku kvotu, Istok je retko sigurica.

Singl je na kombo tiketu.

NHL

Colorado 5+, Winnipeg 5+, Chicago 5+, Toronto 5+, Tampa 5+, Edmonton 5+. Kvota 6.17.

Nisam odusevljen pocetkom sezone. Dosta sigurnih 5+ meceva je palo, mada je prosek golova dosta veci (pogodak pa promasaj ne znace nista sa ovim kvotama). Odigrah ovaj siri tiket da se ne ispustim.

NCAAF tiket, Michigan State >41.5, TCU >61.5, Wisconsin >57.5, Ohio >69.5, Marshall >62.5, Appalachian State >65.5, Clemson >55.5, Nebraska >56.5, Alabama U. >57.5, Washington Huskies >49.5, Oregon State >57.5, Oregon >66.5, San Diego State >43.5, UCLA >55.5. Kvota 9869, 36.

3 minutes ago, zverka said:

kakav je to prokleti jebeni zicer bio raspali jebeni spal ili je i to neka jebena namestaljka

Zicer da Spal daje gol :). Znas i sam da neko od favorita moral da kiksne. Dovoljno mi je da vidim kvotu 1.35 na romu i pametnom dosta. A I spal je sasvim dovoljno dobar da postigne gol :fantom:

Metiljavi City.:yawn2: Ako sam negde ocekivao 3+ do poluvremena, to je njihov mec. Ni prazan gol ne umeju da pogode.

Englezi generalno slabi za golove u tekucoj sezoni.

Ove sezone fiks dolazi uzasno. Ranije sam igrao dablove Real + Barsa (pre 7-8 godina) i to je fino prolazilo. Da sam to probao ove godine, bolje da ne komentarisem sta bi se desilo. Problem je sto to nije slucaj samo sa fudbalom. Cash prati NHL kao i ja i tamo isto veliki favoriti tesko dobijaju (ponekad se pitam, na osnovu cega se postavljaju te kvote).

Meni je obicno novembar najgori mesec za igru. Tada ne dolazi nijedan sport (ili ne dodje dovoljno za plus). 

9 hours ago, Timmy said:

Serem vam se na kacenje tiketa kad postanu dobitni. Zar je toliko tesko ukaciti svrhu topika? 

igram bezveze, po 1 euro mi je uplata a pregledam tikete najčešće kad se skupe posle par dana. 

a danas sam igrao indijanu ph1; filadelfiju takođe; ingrama više od 15 poena; liverpul 2&3+; isto to ajax; barselona gg 3+; gran kanariju ph1i malo prepisao nhl od @miljenka.

trebala bi i zvezda da dođe ph1 (igokea otpustila amerikance)

i hvala svima na čestitkama :)

Edited by bradilko

Zverka ako osecas da bi neko od favorita mogao da zasere  pa zasto ga onda igraš. Odigraj kontra ( npr. Gost daje gol ili gost nece izgubiti za manje od 2 gola razlike)