Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ne razumem ovoliko potcenjivanje Rapida danas

FCSB - Rapid, Rapid +0.5@1,85

@Timmy

Nema petarde protiv Dudelanza, nisu oni amateri

Sad su izbacili Legiju, a pre par godina i ovaj Salcburg..i to u LS, dakle nije LE pa da je Salcburga bilo briga za ishod

Posted (edited)

Odigrah da Atalanta i Besiktas daju 2 u prvom. Atalanta mrtvo more, al zato Besiktas kad je ovo palo lagano dodje (mislim lagano u 45+1 kad ne treba :D). Klasika.

Edited by Nesh
Posted

Bezbol nepogodiv, ali ja sam uporan. Za veceras HTZ: Dodgersi 1& over 7.5 i Colorado 2&over 7.5. Kvota u Meridianu (u Maxbetu nema meca S.Diego - Colorado) 9.49. Ali zeza im sajt, pet puta sam vrteo, ulazio i izlazio sa racuna (izbaci me kad hocu da kliknem da potvrdim tiket) i kucao da bi mi primili tiket. 

Najbolje od svega, potrajace tiket poduze...utakmice pocinju u 4:10. :D

Posted

Ja se kladim na MLB od 2004. i ovo je najgora sezona za igru do sada. Poeni skoro nemoguci za procenu, fiks tek za nijansu bolji (cak i sa hendikepima na favorite). Yankees i Red Soxi su top ofanzivne ekipe, a imaju vise undera od overa. Ne kapiram da dva takva tima, ne mogu dolaziti 10+ poena, na 2/3 tekme.

Zato je hokej krenuo ok. Upravo je usao jedan dabl; mozda odigrah malcice presiroko, mada je ovo vise bila proba.

Tenis takodje sa puno iznenadjenja, sto ce reci nekoristan.:sleep:

Posted

Zato je ovaj fudbal nemoguce pogoditi; Celtic 1-0 na poluvremenu, protiv ovih pacera.:isuse:

Posted

Evo sad Maxbet ubacio u ponudu i mec S.Diego - Colorado. Da ne bude da sam sirio dezinnformacije. :D

Onaj moj HTZ je kod njih 9.09. Granice iste (7.5).

Posted

Fudbal 1/1, MLB 0/1, hokej 1/2. Moje ekipe se nisu pretrgle, no Celtic nekako udje u 3+. MLB nervira ovim padovima na najsigurnijim parovima, odnosno pobede ekipa kojima nista ne treba. Hokej je otvorio ok. Prosao je jedan dabl, dok sam drugi tiket odigrao mozda presiroko. Od proslog petka, ovo mi je bio najuspesniji dan, sto dovoljno govori o rezultatima u prethodnom periodu.

Malo jaci ulozi danas, kao najava za vikend.

Fudbal

Den Bosch-Ajax II 3+

Hannover-Dortmund 3+

Milan-Roma 2+

Waregem-Club Brugge 2+

Lyon-Nice 2+

Kvote, 2.23, 1.64.

Ajax II kao i obicno, dok Hannover i Dortmund imaju finu tradiciju efikasnih meceva. Club Brugge u opreznijoj varijanti na gostovanju; Lyon jos nema 3+ mec u tekucoj sezoni; Roma zna biti prilicno metiljava ofanzivno, no tu je Milan.

Hokej

Tychy-HIFK 5+

Karpat-Rouen 5+

Munchen-Yunost Minsk 5+

Bolzano-Skelleftea 5+

Kvote, 1.40, 2.03.

Nastavljamo sa mecevima CL. Svi mecevi su favorit-autsajder varijanta, pri cemu parovi prvog dabla donose prilicnu razliku u kvalitetu.

MLB tiket, NY Yankees 1, Chicago Cubs >8.5, Cleveland 1, Houston >8.5, LA Dodgers <7.5, Colorado H2(+1.5). Kvota 15.25.

Samo jedan siri tiket danas. Septembar je tradicionalno los za igru (male kvote na favorite, timovi koji nemaju playoff sanse isprobavaju igrace).

Teniski tiket, Thiem H1(+1.5), Nadal 3-0, Anderson H1(+1.5), Raonic >41.5, Azarenka >20.5, Svitolina H1(+1.5), Serena Williams H1(+1.5). Kvota 9.11.

Posted (edited)

Naravno bezbol kontra. Obe under, tamo gde je trebalo da bude dvojka, kec, gde je trebalo da bude kec, dvojka. Jednostavno ne umeju da odigraju u skladu sa mojom genijalnim zamislima. :D

Edited by Nesh
Posted

Sutra bi moglo da bude interesantno na kvalifikacijama za formulu 1. Kvote (nasao samo u Socceru od zemaljskih kladiona koje pratim) Vettel 1.70, Hamilton 3.20 (videcemo kakve ce biti kvote sutra kad izbace i ostalI). Ferrari kao nesto brzi...

Evo sta kaze Hamilton...

Ako bude suvo, bice tesno, ukoliko padne kisa, a predvidja se nestabilno vreme, mislim da je Hamilton favorit. E sad, Hamiltona je kisa pogledala ove sezone par puta, ne znam da li ce i sutra...

U svakom slucaju, lepa kvota na Hamiltona...

Samo glasno razmisljam...:D

Posted

Ovaj Lyon je teska prevara, ni sa 5-6 metara, ne mogu da potrefe gol. Cini se da ce onaj pogodak sa hokeja, biti jedini pogodak danas.:sleep:

Posted

BVB, OL, Emen ga primio u 88min, Lic nista, jedino pogodih Roma GG i Bragu. Uzas.

Posted

Nista, PSG i ponekad Marseille i Monaco. Lyon mi je uvek izbijao pare, idu ponovo na crnu listu.

Red bi bio da sutra nesto i dodje na fudbalu. Ovo je vec neverovatna serija losih rezultata.

Posted

Bezi od Monaka, molim te.

Posted

Samo golove na njih (uglavnom kada su domacini), fiks ne pokusavam ni sa ovim najboljim ekipama.

Posted (edited)

Iako ima dosta oblaka iznad staze, kazu na SK da se ne ocekuje kisa za vreme kvalifikacija formule 1. Kvote na Hamiltona od 2.75 do 3.20, ali, ako ne bude kise, onda je Vettel u blagoj "prednosti". Medjutim, na danasnjem treningu je vec promasio krivinu (trening je u toku na SK1), juce izleteo sa staze, tako da moze biti svasta. Trenutno je (na pola 3. treninga) Vettel sporiji 0.6 sekunde od Hamiltona, a Raikonen 7 hiljaditih delova sekunde. 

Eto, ako ikog zanima eventualno kladjenje na formulu 1. :D

Edited by Nesh