Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

miljenko, trebalo bi da ti dodje, mada kontam da gledas brondby. meni se cini da bi i sa igracem manje mogli da diktiraju igru, ali da igraju opreznije ipak. ja sam vec pao jer nije pao gol u prvom, nema nista gore nego kad ti crveni sjebe utakmicu, ovako mislim da bi bilo laganih 2:0 u prvom, mnogo su bolji danci.

Posted

inace i na drugoj koju cekam pao crveni u prvom, basel vitesse, ali nekako ga dali domaci u prvom pa cekam jos jedan gol za plus

Posted

Gledam Feyenoord, tu cekam jedan gol. Brondby eventualno osmotrim, ako padne jedan gol.

Posted

Vidim da i Bordeaux masi sansu za sansom, no tu jos ima vremena.

Posted

Sta masi Feyenoord, neverovatno.:isuse:

Los je Minsk. Prva je verovatno bila namestaljka.

Posted

jebem ti i crvene kartone i sve u picku materinu, jebeni basel se zajebava picka im materina ne moze jos jedan gol da padne. na kraju sam u jebenom minusu u nedelji a trebalo je da budem u plusu bar 5000. supicku materinu

Posted

Baksuzna je ova EL skroz. Stalno neka natezanja, nemoguci promasaji. 

Udje nekako drugi tiket, no ovi u Rotterdamu me nerviraju i dalje.

Posted

Nema sanse da prodje kombo tiket. Ovaj iz Trencina je skinuo 5-6 mrtvih sansi, tri promasaja na prazan gol, smor.:dry:

Posted (edited)
12 hours ago, Godfrey said:

Dodje Real juce

Danas

FCSB - Hajduk, FCSB @1,80

Dobismo 2-1, nekako

10 minutes ago, renne said:

sjwbaće mi steaua sjajan tiket, puuu

Ma kakvi :)

Edited by Godfrey
Posted

Nista, za vikend bi moglo da uleti sve, a ne ovo vracanje para (uglavnom). Zenit je mogao da da one golove u regularnom toku, da bar tu udje neki bonus.

Posted

Miljenko mukama i cekanju je dosao kraj. Sutra krecu Holandjani 2 :thumbup:

Posted

Probacu PSV II za otvaranje sezone. Nadam se da ce biti makar priblizno dobri, u odnosu na ranije sezone.:sleep: