August 16, 20186 yr miljenko, trebalo bi da ti dodje, mada kontam da gledas brondby. meni se cini da bi i sa igracem manje mogli da diktiraju igru, ali da igraju opreznije ipak. ja sam vec pao jer nije pao gol u prvom, nema nista gore nego kad ti crveni sjebe utakmicu, ovako mislim da bi bilo laganih 2:0 u prvom, mnogo su bolji danci.
August 16, 20186 yr inace i na drugoj koju cekam pao crveni u prvom, basel vitesse, ali nekako ga dali domaci u prvom pa cekam jos jedan gol za plus
August 16, 20186 yr Author Gledam Feyenoord, tu cekam jedan gol. Brondby eventualno osmotrim, ako padne jedan gol.
August 16, 20186 yr Author Sta masi Feyenoord, neverovatno. Los je Minsk. Prva je verovatno bila namestaljka.
August 16, 20186 yr jebem ti i crvene kartone i sve u picku materinu, jebeni basel se zajebava picka im materina ne moze jos jedan gol da padne. na kraju sam u jebenom minusu u nedelji a trebalo je da budem u plusu bar 5000. supicku materinu
August 16, 20186 yr Author Baksuzna je ova EL skroz. Stalno neka natezanja, nemoguci promasaji. Udje nekako drugi tiket, no ovi u Rotterdamu me nerviraju i dalje.
August 16, 20186 yr Author Nema sanse da prodje kombo tiket. Ovaj iz Trencina je skinuo 5-6 mrtvih sansi, tri promasaja na prazan gol, smor.
August 16, 20186 yr 12 hours ago, Godfrey said: Dodje Real juce Danas FCSB - Hajduk, FCSB @1,80 Dobismo 2-1, nekako 10 minutes ago, renne said: sjwbaće mi steaua sjajan tiket, puuu Ma kakvi Edited August 16, 20186 yr by Godfrey
August 16, 20186 yr Author Nista, za vikend bi moglo da uleti sve, a ne ovo vracanje para (uglavnom). Zenit je mogao da da one golove u regularnom toku, da bar tu udje neki bonus.
August 17, 20186 yr Author Probacu PSV II za otvaranje sezone. Nadam se da ce biti makar priblizno dobri, u odnosu na ranije sezone.
August 17, 20186 yr Author Da ne bude da reklamiram sajt, no ovde ima finih najava, za pojedine lige. Ko igra, ko ne igra, tradicija. Holandija 2, na primer: http://football.hkjc.com/football/preview/english/2018-08/16/preview-180818FRI7.aspx