Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Ja se bas nisam odusevio ovim vikendom, a tada je generalno najteze odabrati, zbog mnostva utakmica (petak ok, sve je doslo, ali je i izbor bio slabiji, te nije bilo dileme). Danas je bio prvi dan sa relativno sirokim izborom i odmah nisam mogao da se odlucim. Zgodnije je kao sutra npr. kada imam dve MLB stvari i jednu 2+ kombinaciju na fudbalu i tu nema suvisnog mantanja. 

Tja, krecu i Italijani, Nemci kup, bice bolje. Ove top timove u gostima u prvenstvu samo 2+ (izuzetak Liverpool i Lazio).

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Fudbal 3/4, MLB 0/1. Fudbal je uglavnom dosao dobro. Kazem uglavnom, posto je City ponovo dao samo 2 gola iz totalne dominacije. Uglavnom po tri gola, osim na tiketu gde odigrah sve meceve 2+. Cini mi se da tu nista nije doslo ispod 5+. MLB pada, Philadelphia volsebno ubedljivo porazena, protiv prezaljenih Padresa. I dalje mi nije jasno kako je kombo pao. Na kraju izabrah pogresno,a mogao sam u krajnjem slucaju singlirati i Boston na 1.25. Od silnih bonus tiketa nigde nista; ne kapiram da na 5 verovatnih utakmica, nigde ne udje neki 5+ ili sire.

Minimalni ulozi danas.

Fudbal

Haugesund-Valerenga 2+

3 de Febrero-Cerro Porteno 2+

Sport Boys-Aurora 2+

Kvota 1.81.

Tanak izbor danas, pa povezah tri zanimljiva para.

MLB

Texas-Arizona 2 (Colon-Greinke)

LA Dodgers-San Francisco <6.5 (Kershaw-Bumgarner)

Kvote, 1.55, 2.05.

Colon i sa 45 godina, ima sasvim pristojnu sezonu; 6-10, 5.18 ERA, 1.27 WHIP. Protiv Arizone, 1-3, 4.67 ERA, na 6 startova. Greinke je 12-7, 2.89 ERA, 1.04 WHIP, ukupno. Sa Rangersima, 3-5, 2.61 ERA, na 15 nastupa. Forma, Colon, 1-2, 7.11 ERA, 1.47 WHIP; Greinke, 1-2, 1.80 ERA, 0.90 WHIP. Colon u Arlingtonu, 3-4, 5.65 ERA, 1.32 WHIP; Greinke kao gost, 7-4, 3.52 ERA, 1.12 WHIP. Vecernji termin, Colon, 4-9, 6.18 ERA, 1.40 WHIP; Greinke, 8-4, 2.94, 1.03 WHIP. Ucinak timova, Texas 5-5, Arizona 5-5. Sezonska serija je izjednacena, 1-1.

Jedan od najzanimljivijih duela startera, je na programu veceras. Kershaw ima odlicnu statistiku i ove sezone, samo je podrska cesto manjkava, 5-5, 2.58 ERA, 1.07 WHIP. Protiv velikog rivala, 22-10, 1.60 ERA. Bumgarner je na poslednjih 10 nastupa, samo jednom dopustio preko 3 poena; 4-4, 2.69 ERA, 1.25 WHIP, u dosadasnjem delu sezone. Trend od 3 starta, Kershaw, 2-0, 2.29 ERA, 0.97 WHIP; Bumgarner, 1-1, 1.35 ERA, 1.25 WHIP. Kershaw kod kuce, 3-3, 3.02 ERA, 1.16 WHIP; Bumgarner na strani, 1-2, 4.44 ERA, 1.71 WHIP. Mecevi igrani uvece, Kershaw, 4-3, 2.72 ERA, 1.01 WHIP; Bumgarner, 3-4, 2.64 ERA, 1.22 WHIP. Under/over odnos, LA Dodgers 7-3, San Francisco 5-5. Sezonska serija, 8 undera i 5 overa.

Prateci tiket, NY Yankees >7.5, Detroit >8.5, Cleveland >8.5. Kvota 6.17.

• Author

Fudbal 0/1, MLB 0/2, prodje prateci MLB tiket. Norvezani propali; poslednja stvar koju ocekujem kod njih, je 0-1 mec. Baksuzlucima u MLB delu nema kraja ove sezone. Ekipe kojima nista ne treba, redovno dobijaju; nocas Texas i Colon (cini mi se da sam bar 3 puta pao kada sam igrao protiv njega). Cekam minus na 6.5 u Los Angelesu; 2-1 za domacina, deveti ining, primaju 4 poena na 2 auta, protiv relativno anonimnih udaraca. Jedina sreca je sto prodjose 3 overa na sitnom tiketu, pa pokrih dobar deo uplate. Nadam se da nece i hokej dolaziti ovako kilavo.

Danas malo jace.

Fudbal

Ajax-Standard 3+

LA Galaxy-Colorado 3+

Kvote, 1.54, 1.49.

Danas samo dve skroz ocigledne stvari od fudbala. Ajax ima 2-2 iz prve utakmice, dok je MLS prilicno zahvalan do sada.

Tu je i Par pratecih 2+, P1+ stvari sa ovim kupovima sa Ostrva, no to je vec cista sreca.

MLB

Cincinnati-Cleveland 2 (Romano-Kluber)

Kvota 1.40.

Romano je 7-9, 4.94 ERA, 1.39 WHIP, na nivou sezone. Imao je jedan start protiv Indinasa, uz 3 primljena poena, tokom 7+ ininga. Kluber, 14-6, 2.74 ERA, 0.92 WHIP. Protiv Redsa, 3-0, 1.96 ERA, na 3 starta. Forma, Romano, 2-1, 3.63 ERA, 1.21 WHIP; Kluber, 2-0, 1.93 ERA, 0.73 WHIP. Romano kod kuce, 5-4, 4.75 ERA, 1.39 WHIP; Kluber u gostima, 6-3, 3.48 ERA, 0.96 WHIP. Vece, Romano, 5-6, 5.03 ERA, 1.40 WHIP; Kluber, 6-6, 3.44 ERA, 1.04 WHIP. Timski trend, Cincinnati 4-6, Cleveland 8-2. Sezonska serija, 2-1 za Cleveland; tekuca 1-0.

Prateci tiket, Boston 2, Atlanta 1, Houston 1, Pittsburgh 2. Kvota 6.17.

Zaredjalo padanje na jednu, bilo i nekoliko povracaja uloga, ali bar je za utehu konacno prosao bezbolni HTZ:

uPYtFuu.png

:)

Danas

Dinamo Kijev @2,00 jaca uplata dosta

Qarabag +0.5 @1,7

Zvezda:heart:@2 Extra navijacki

Ajax domacin prvo golovi: 2+ @3.6 3+ @11 i 4+ @35. 

Poklon kvote, bice 2:0 u 10. min :fantom:

1 hour ago, Godfrey said:

Danas

Dinamo Kijev @2,00 jaca uplata dosta

Qarabag +0.5 @1,7

Dinamo kiev ima stvarno odličnu kvotu. Quarabag bi isto mogao da iznenadi u Belorusiji 

1 hour ago, Timmy said:

Ajax domacin prvo golovi: 2+ @3.6 3+ @11 i 4+ @35. 

Poklon kvote, bice 2:0 u 10. min :fantom:

Daj jos jednu domacin 3+ prvo (ajd moze i 2+ ;)), da dodam Ajaksu. :)

Edited by Nesh

Nista, moracu sam. :D 

Dodajem Zvezdu 2+ prvo, pa nek ide zivot (ako nista drugo, pocinje kasnije od ostalih, duze ce tiket datraje :D). Kvota 7.30, zajedno sa Ajaksom 80.3 u Maxbetu.

Jbga nisam video. A i ne bih znao st ada ti kazem... Ja sam sem Ajaxa odigrao jo sKijev 1 po 2.1 i 1-1 po 3.4. Sad na HT sam branio sa X2 po 3.1.

Imam i dubl Ajax prvo2+ i Kijev 1 po 7 i nesto

Takodje u lajvu odigrah na Karabag isto x2 po kvoti 3 da ispostujem kolege,

• Author

Trebao sam da pretpostavim da ne treba da stavljam meceve CL na ove siroke P1+ tikete. Odmah prvi par, Spartak Moscow-PAOK 0-0. Kako li su dali 5 komada na prvoj, nije mi jasno.

Hvala na savetima za Kijev i Karabag :) 

Dinamo lagano, cak iz keca, a Karabag branih po 4 i nesto sa kecom. Pa i tu lepo prodjoh.

E sad Ajax, to je ipak glavno. Ali je sve lakse, ne mogu u minus nikako.

Evo crveni za Karabag, dobro je sto branih da se sad ne nerviram.