Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ajax :hail:  :hail:  Samo sto sam odigrap prvo 1+ oni ga dadose, pa 2 min posle jos 1.

Posted

Sad sabiram dobitke i skroz se iznenadih i obradovah kad naleteh na dubl, njega sam skroz smetnuo a veoma lepa kvota i isplata i tu.

Posted
41 minutes ago, Timmy said:

Hvala na savetima za Kijev i Karabag :) 

Sluzimo narodu.

Bas sam jako udario Kijev:wub:

Posted

I da iznova apelujem - pisite ljudi razmisljanja o utakmicama. Pre pocetka :D 

Posted

Ajax u prvom minutu drugog dade treci. Da malo poranise tek bi ih pocepo, kvota 11.

A jebeni Silandjani, kad god ih igram promasim. A gledam sad Thor i Throttur koje mislim niikad nisam pogodio, sad 7 odnosno 8 golova na mecevima. Pa majku vam jebem.. Al ajde da bar danas previse ne serem kad sam ih tako lepo odrao :) 

Posted

ac0de9ca4ad16aa2eaa52c628cf7b45f.png

A imali su igraca vise zadnjih 15min

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

i ja odigrah kyev, povezao sa zvezdom x2, jer sam mislio da ce biti kvota oko 1.9 kad uplatim, a oni povecali na 2. hvala i od mene. ipak samo mali plus jer sam singlirao zvezdu 2, ocekivao sam potpuno drugaciji mec, ali it's all good.

Posted

Nacional M - Sol, revans u CS, u prvoj bilo 0:0. Urugvajci su bas u dobroj formi, a Sol u losoj, A i onako su duplo bolji. Plus kvote odlicne, da ne kazem poklon. Domacin golovi: u oba po 2.6, 3+ po 3.45 i 4+ po 8.

I LA Galaxy ce da cepa, dom3+ i dom 4+ kvote 2.4 i 4.8.

I dublovi: nacional u oba sa galaxy 3+ i sitnije Nacional3+ i galaxy 4+ sa kvotama 6.2 i 16.5.

Posted

Odigrah u lajvu Sporting Cristal dom2+ po 3 i dom3+ po 8.5.

Posted

Danas

Real - Atletiko over 2,5 @2,00

Kontra mraku, zagrevanje je još za sezonu, probiće valjda

Posted

Nocas sve padoh za malo. Nacional gol u prvom i nista. Galaxy 2 puta stizapo prednost, al nema treceg.

Sad sam odigrao singapurski Home united 3+ i 4+. Dadose brzo 2 i hocu da branim i ne razmisljam, al niko nema tu tekmu uzivo, pa nemam kud. Nadam se da ce dati jos 2, ima sat ceo...

Posted (edited)

Fudbal 2/2, MLB 1/1, prodje i kombo tiket. Ajax lagano; Galaxy prolazi nakon 0-0 na poluvremenu. Cleveland i Kluber za promenu dodjose do rutinske pobede. Jedan lagodan dan, nakon baksuznog ponedeljka.

Minimalni ulozi danas.

Fudbal

Jorge Wilstermann-Guabira 3+

Deportes Temuco-San Lorenzo 2+

Los Angeles FC-Salt Lake 3+

Kvote, 1.45, 1.82.

Wilstermann kod kuce  cesto zna da bude ubedljiv. San Lorenzo juri 1-2 iz prvog meca, te su 2 gola imperativ. LA FC je nesto manje efikasan kod kuce, no ovo deluje kao protivnik po meri za goleadu.

MLB tiket, Pittsburgh <8.5, Cleveland >9.5, Atlanta >8.5. Kvota 6.32.

Edited by Miljenko