Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

U 96. se povredio igrac Ajaksa, u skoku nakon kornera. Zato je trajalo toliko. Smor. Na kraju sam se nadao par minuta, ali nista.:dry:

Posted
2 hours ago, Miljenko said:

U 96. se povredio igrac Ajaksa, u skoku nakon kornera. Zato je trajalo toliko. Smor. Na kraju sam se nadao par minuta, ali nista.:dry:

Gledao sam, pukla glava malom De Ligtu. Pici krv, a on ne jebe, samo brise i nastavlja. Jedva ga zaustavise da saceka doktora :D 

Mali me inace kupio kad je postao kapiten Ajaxa sa 19 godina, pa onda dade danas gol i na kraju trci sa krvavom glavom. Svaka cast momce :Hail:

Posted

Sutra nemam mnogo dileme. The Strongest 3+ i PSG 3+ cine prvi tiket, Barsa 3+ drugi. Kod treceg postoji izvesno premisljanje, Liverpool 3+ i City 3+, ili Liverpool 3+ i City 2+. U slabijoj grupi, Bolivar 2+, AZ 2+, New York City 2+ ili 3+, Orlando 2+; plus jedna MLB kombinacija.

Posted (edited)

City i Arsenal igraju stalno 3+ medjusobno al to si verovatno video. 

A Barcu preskoci :D 

Ja cekam Ajax Standard revans. Tu ce Ajax da da 3 u prvom :fantom:

Edited by Timmy
Posted

Barsa i Sevilja uvek idu u 3+, tu se ne dvoumim previse. Ove sezone mogu samo bolje, nakon katastrofalno neefikasne prosle.

Posted

A da, to je onaj super kup sa Seviljom. 

Ja ne planiram Barsu bar mesec dana da pipam. AJax mi je za sad top favorit, Pogotovu posle danasnjeg kiksa.

Posted

Gledah najavljene sastave za Barsu i mozda si ti ipak u pravu. Plus mi ne treba ogromantna kvota za kombo. The Strongest + PSG, Liverpool, City. Ostalo u slabiju grupu, ne treba komplikovati previse.:sleep:

Posted

6e352d76c47ae8195b25fef0cc06d1c2.png

Dizon ga dao u 90min

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Fudbal 2/3, MLB 1/1. Verovatno najsigurniji par za golove juce, Ajax nije dosao. PSV posle staje na 4 komada, nedovoljno za bonus. MLS manje vise rutinski; par koji odigrah 2+ je dosao bas lako, dok LA Galaxy prosao u zavrsnici. Osim Fulhama, 2+ kombinacija nije donela mnogo dileme. Lak prolaz u MLB delu, ovako bi trebalo cesce da bude. Kombo je pao na Ajaxu. Imao sam dosta bonus tiketa, gde nije proslo nista, pa i nisam previse odusevljen (ocekivao bi covek da od trilinga Ajax, PSV, LA Galaxy, bar jedna mora uvek otici bar u 6+)

Danas nesto jace, no na kraju odlucih da ne diram banku, da se opet ne bi desila neka volsebna propast.

Fudbal

Liverpool-West Ham 3+

PSG-Caen 3+

The Strongest-Oriente Petrolero 3+

Arsenal-Man City 3+

Barcelona-Sevilla 3+

Nacional Potosi-Bolivar 2+

AZ Alkmaar-NAC Breda 2+

Toronto-New York City 2+

Washington-Orlando 2+

Kvote, 1.45, 1.92, 2.32, 1.61.

Na kraju odigrah ono sto sam prvo pomislio, mozda samo malo sire. Liverpool, PSG, The Strongest, bi trebali biti sigurice. Arsenal-Man City i Barcelona-Sevilla imaju dugu 3+ tradiciju, te ih ipak probah i danas. Bolivar u gostima bez zaletanja; AZ opreznije na pocetku, posto su Holandjani prodali juce; mec u Torontu razmatrah i za 3+ varijantu, no na kraju nista od toga; slicno vazi i za Orlando.

Prve tri stvari cine kombo tiket.

Prateci tiket, Lyon P/K1, Zvezda 2+, Anderlecht 2+, Genk 2+, Feyenoord 2+, Groningen 2+, Besiktas w1, Boca Juniors w1, Rapid Vienna 2+, Palmeiras w1, Midtjylland w1, Rosenborg P/K1, Olimpia Asuncion 2+, Colo Colo w1, Rangers 2+. Kvota 7.92.

MLB

Baltimore-Boston 2 (Cobb-Sale)

San Diego-Philadelphia H2(+1.5) (Lucchesi-Arrieta)

Kvota 1.55.

Cobb je 3-14, 5.55 ERA, 1.51 WHIP, u dosadasnjem delu sezone. Protiv Red Soxa, 7-5, 4.04 ERA. Sale ima jos jednu fenomenalnu sezonu, 11-4, 2.04 ERA, 0.87 WHIP i glavni je kandidat za NL Cy Young Award. Protiv Oriolesa, 6-2, 2.67 ERA. Forma, Cobb, 1-1, 2.37 ERA, 1.21 WHIP; Sale, 2-0, 0.00 ERA, 0.87 WHIP. Cobb na Camden Yards, 0-6, 5.66 ERA, 1.48 WHIP; Sale na strani, 7-2, 2.10 ERA, 0.77 WHIP. Dnevni mecevi, Cobb, 1-8, 7.14 ERA, 1.69 WHIP; Sale, 4-1, 1.96 ERA, 0.82 WHIP. Timski trend, Baltimore 2-8, Boston 9-1. Sezonska serija, 13-2 za Red Soxe; tekuca, 3-0 za tim iz Bostona.

Lucchesi je 5-6, 3.70 ERA, 1.26 Whip, do sada. Protiv Philliesa nije nastupao. Arrieta, 9-6, 3.11 ERA, 1.20 WHIP, ukupno. Protiv Padresa, 2-1, 3.76 ERA. Tri starta unazad, Lucchesi, 1-1, 5.28 ERA, 1.43 WHIP; Arrieta, 2-0, 1.29 ERA, 0.86 WHIP. Lucchesi na Petco Parku, 3-4, 4.21 ERA, 1.36 WHIP; Arrieta na gostovanjima, 5-4, 3.20 ERA, 1.22 WHIP. Raniji termin, Lucchesi, 1-3, 5.20 ERA, 1.41 WHIP; Arrieta, 2-2, 4.17 ERA, 1.10 WHIP. Odnos pobeda i poraza, San Diego 5-5, Philadelphia 7-3. Sezonska serija, Philadelphia vodi 3-2; tekuca, 1-1.

Slabija grupa.

Propratni tiket, NY Yankees 1, Washington 2, Cleveland 2, NY Mets H2(+1.5), St. Louis H2(+1.5). Kvota 4.49.

Posted

Ipak mora kukavicki da se igra, previse smara City. Arsenal zaboravio da igra. Ovoliko nemustih reakcija u zavrsnici, nisam skoro video. Ponekad je bolje da ne gledas utakmicu.:dry:

Posted

Koliko smara ovo kruzenje u nedogled.:isuse:

Prvo City, sada i PSG.

Posted

Ja tek sada videh da Bayern igra. Retard, propustih zicer.

Posted

Nemam, samo 2+, na sirem tiketu. The Strongest sam igrao standardno (3+, 5+, 6+).