Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

99.min u toku :D 

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

U 96. se povredio igrac Ajaksa, u skoku nakon kornera. Zato je trajalo toliko. Smor. Na kraju sam se nadao par minuta, ali nista.:dry:

2 hours ago, Miljenko said:

U 96. se povredio igrac Ajaksa, u skoku nakon kornera. Zato je trajalo toliko. Smor. Na kraju sam se nadao par minuta, ali nista.:dry:

Gledao sam, pukla glava malom De Ligtu. Pici krv, a on ne jebe, samo brise i nastavlja. Jedva ga zaustavise da saceka doktora :D 

Mali me inace kupio kad je postao kapiten Ajaxa sa 19 godina, pa onda dade danas gol i na kraju trci sa krvavom glavom. Svaka cast momce :Hail:

• Author

Sutra nemam mnogo dileme. The Strongest 3+ i PSG 3+ cine prvi tiket, Barsa 3+ drugi. Kod treceg postoji izvesno premisljanje, Liverpool 3+ i City 3+, ili Liverpool 3+ i City 2+. U slabijoj grupi, Bolivar 2+, AZ 2+, New York City 2+ ili 3+, Orlando 2+; plus jedna MLB kombinacija.

City i Arsenal igraju stalno 3+ medjusobno al to si verovatno video. 

A Barcu preskoci :D 

Ja cekam Ajax Standard revans. Tu ce Ajax da da 3 u prvom :fantom:

Edited by Timmy

• Author

Barsa i Sevilja uvek idu u 3+, tu se ne dvoumim previse. Ove sezone mogu samo bolje, nakon katastrofalno neefikasne prosle.

A da, to je onaj super kup sa Seviljom. 

Ja ne planiram Barsu bar mesec dana da pipam. AJax mi je za sad top favorit, Pogotovu posle danasnjeg kiksa.

• Author

Gledah najavljene sastave za Barsu i mozda si ti ipak u pravu. Plus mi ne treba ogromantna kvota za kombo. The Strongest + PSG, Liverpool, City. Ostalo u slabiju grupu, ne treba komplikovati previse.:sleep:

6e352d76c47ae8195b25fef0cc06d1c2.png

Dizon ga dao u 90min

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author

Fudbal 2/3, MLB 1/1. Verovatno najsigurniji par za golove juce, Ajax nije dosao. PSV posle staje na 4 komada, nedovoljno za bonus. MLS manje vise rutinski; par koji odigrah 2+ je dosao bas lako, dok LA Galaxy prosao u zavrsnici. Osim Fulhama, 2+ kombinacija nije donela mnogo dileme. Lak prolaz u MLB delu, ovako bi trebalo cesce da bude. Kombo je pao na Ajaxu. Imao sam dosta bonus tiketa, gde nije proslo nista, pa i nisam previse odusevljen (ocekivao bi covek da od trilinga Ajax, PSV, LA Galaxy, bar jedna mora uvek otici bar u 6+)

Danas nesto jace, no na kraju odlucih da ne diram banku, da se opet ne bi desila neka volsebna propast.

Fudbal

Liverpool-West Ham 3+

PSG-Caen 3+

The Strongest-Oriente Petrolero 3+

Arsenal-Man City 3+

Barcelona-Sevilla 3+

Nacional Potosi-Bolivar 2+

AZ Alkmaar-NAC Breda 2+

Toronto-New York City 2+

Washington-Orlando 2+

Kvote, 1.45, 1.92, 2.32, 1.61.

Na kraju odigrah ono sto sam prvo pomislio, mozda samo malo sire. Liverpool, PSG, The Strongest, bi trebali biti sigurice. Arsenal-Man City i Barcelona-Sevilla imaju dugu 3+ tradiciju, te ih ipak probah i danas. Bolivar u gostima bez zaletanja; AZ opreznije na pocetku, posto su Holandjani prodali juce; mec u Torontu razmatrah i za 3+ varijantu, no na kraju nista od toga; slicno vazi i za Orlando.

Prve tri stvari cine kombo tiket.

Prateci tiket, Lyon P/K1, Zvezda 2+, Anderlecht 2+, Genk 2+, Feyenoord 2+, Groningen 2+, Besiktas w1, Boca Juniors w1, Rapid Vienna 2+, Palmeiras w1, Midtjylland w1, Rosenborg P/K1, Olimpia Asuncion 2+, Colo Colo w1, Rangers 2+. Kvota 7.92.

MLB

Baltimore-Boston 2 (Cobb-Sale)

San Diego-Philadelphia H2(+1.5) (Lucchesi-Arrieta)

Kvota 1.55.

Cobb je 3-14, 5.55 ERA, 1.51 WHIP, u dosadasnjem delu sezone. Protiv Red Soxa, 7-5, 4.04 ERA. Sale ima jos jednu fenomenalnu sezonu, 11-4, 2.04 ERA, 0.87 WHIP i glavni je kandidat za NL Cy Young Award. Protiv Oriolesa, 6-2, 2.67 ERA. Forma, Cobb, 1-1, 2.37 ERA, 1.21 WHIP; Sale, 2-0, 0.00 ERA, 0.87 WHIP. Cobb na Camden Yards, 0-6, 5.66 ERA, 1.48 WHIP; Sale na strani, 7-2, 2.10 ERA, 0.77 WHIP. Dnevni mecevi, Cobb, 1-8, 7.14 ERA, 1.69 WHIP; Sale, 4-1, 1.96 ERA, 0.82 WHIP. Timski trend, Baltimore 2-8, Boston 9-1. Sezonska serija, 13-2 za Red Soxe; tekuca, 3-0 za tim iz Bostona.

Lucchesi je 5-6, 3.70 ERA, 1.26 Whip, do sada. Protiv Philliesa nije nastupao. Arrieta, 9-6, 3.11 ERA, 1.20 WHIP, ukupno. Protiv Padresa, 2-1, 3.76 ERA. Tri starta unazad, Lucchesi, 1-1, 5.28 ERA, 1.43 WHIP; Arrieta, 2-0, 1.29 ERA, 0.86 WHIP. Lucchesi na Petco Parku, 3-4, 4.21 ERA, 1.36 WHIP; Arrieta na gostovanjima, 5-4, 3.20 ERA, 1.22 WHIP. Raniji termin, Lucchesi, 1-3, 5.20 ERA, 1.41 WHIP; Arrieta, 2-2, 4.17 ERA, 1.10 WHIP. Odnos pobeda i poraza, San Diego 5-5, Philadelphia 7-3. Sezonska serija, Philadelphia vodi 3-2; tekuca, 1-1.

Slabija grupa.

Propratni tiket, NY Yankees 1, Washington 2, Cleveland 2, NY Mets H2(+1.5), St. Louis H2(+1.5). Kvota 4.49.

• Author

Ipak mora kukavicki da se igra, previse smara City. Arsenal zaboravio da igra. Ovoliko nemustih reakcija u zavrsnici, nisam skoro video. Ponekad je bolje da ne gledas utakmicu.:dry:

• Author

Koliko smara ovo kruzenje u nedogled.:isuse:

Prvo City, sada i PSG.

• Author

Ja tek sada videh da Bayern igra. Retard, propustih zicer.

Jel imas Bolivar 7+? Ladno pukose 6:1

• Author

Nemam, samo 2+, na sirem tiketu. The Strongest sam igrao standardno (3+, 5+, 6+).