Timmy Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Ja igrao Zvezdu iz keca u dvojku, kvota 7 bila. Mislio sam da ce se drzati u prvom.
malistev Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Ne volim previše južnoameričke kvalifikacije, nekako su mi nepredvidljivi, zato samo jedan skroman tiket: Venecuela - Peru GG3+ Kolumbija - Bolivija D3+ Urugvaj - Brazil GG -------------- kvota: 6.65 ulog: 3/10 Venecuela ume da odigra otvoreno na svom terenu, a i Peru ima nekoliko obostrano efikasnih mečeva iza sebe, pa ću pokušati s golovima. Kolumbija već tri utakmice nije postigla gol i ovo im je lepa prilika da se vrate u formu protiv Bolivije koja u poslednje vreme redovno prima 3+ gola u gostima. Urugvaj i Brazil igraju derbi. Međusobni mečevi su im uglavnom dolazili u GG. Sada je domaćin bez Suareza, ali nadam se da će Kavani biti dovoljan.
Miljenko Posted March 23, 2017 Author Posted March 23, 2017 Dobro je sto odigrah sitno, Kolumbija samo 1-0, neverovatno.
malistev Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 (edited) Ne znam kako mi nije palo na pamet da odigram sigurnu pobedu na Kolumbiju, verovatno je bila slicna kvota kao na golove. Na drugom tiketu odigrah Dalas, over na Nurkica i sad moram da cekam da se Muguruza preporodi i uzme jedan set. http://imgur.com/UYXk2TU Edited March 24, 2017 by malistev
Timmy Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Nisu ocekivali gol od Bolivije, pa i nije to neka kvota bila
Cash Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Dobro je sto odigrah sitno, Kolumbija samo 1-0, neverovatno. Jos gori rezultati su bili na Nhl-u
Miljenko Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 (edited) Fudbal 0/1, NHL 0/3. Fudbal nisam mogao provuci nikako, dva 1-0 meca. NHL nije bio mnogo bolji. Da sam igrao singlove nesto bi i proslo, no bolje je ovako, manja je steta. Minnesota, Chicago, Pittsburgh, zakazase sa golovima; Montreal porazen; te St. Louis u fiksu, odnosno Boston na golove, nisu vredeli. Uplata je bila minimalna, pa ni minus nije veliki; imao sam neki los predosecaj, srecom te ispostovah to, da se ne zalecem. Fudbal Austria-Moldova P/K1 Italy-Albania P/K1 Spain-Israel 2+ Kvota 1.44. Nisam neki ljubitelj igranja na reprezentacije, pa odigrah najkonzervativniji moguci tiket. NHL Pittsburgh-NY Islanders 5+ Kvota 1.38. Trend overa, Pittsburgh 4/10, NY Islanders 7/10. NHL strelci, Crosby, Tavares, Benn, Pavelski, Rakell, Laine. Sistem 5/6. NBA Houston-New Orleans >223.5 Golden State-Sacramento H1(-14.5) Kvote, 1.60, 1.65. Kao sto sam vec pominjao, mislim da nije skoro bilo losije NBA sezone za igru od ove, pa nikada nisam nacisto sta je verovatno, a sta ne. Rocketsi over, kao i obicno; Golden State igra protiv jednog od najslabijih timova. Miks tiket, Denver >215.5, Boston >214.5, Dallas 5+. Kvota 3.76. Edited March 24, 2017 by Miljenko
Nesh Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Jos gori rezultati su bili na Nhl-u NHL u poslednje vreme totalno ludovanje.
Cash Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 NHL u poslednje vreme totalno ludovanje. Sreča pa če uskoro playoff
malistev Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Gruzija - Srbija 2 Austrija - Moldavija 1 Italija - Albanija 1 Španija - Izrael 1 ------------ kvota: 2.69 ulog: 8/10 Bez previše mudrovanja, očigledni tipovi, nisam želeo da pojačavam kvote dodatnim kombinacijama. Hrvatska - Ukrajina X Irska - Vels X -------------- kvota: 10.58 ulog: 2/10 Sramotno niska kvota na Hrvate me je povukla da pokušam s iksom. Ukrajinci su tvrda ekipa, pa se nadam da mogu da ponove uspeh Turaka koji su iz Zagreba odneli bod. U našoj grupi je već došlo dosta nerešenih rezultata, pa bi i u Irskoj taj trend mogao da se nastavi. Irci sa manjim kadrovskim problemima, a Velšani sa Bejlom koji još nije u top formi.
malistev Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Bravo za Muguruzu, plus uhvatih uživo i Kolšrajbera po 5.5. :) Jedino sam terao kontru našem selektoru kad je krenuo da brani rezultat, pa sam bio podržao Gruzine za sledeći gol po kvoti 6.
Cash Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Malistevu ja i ti smo sad na istom navijamo za Ita, Aut i Esp :)
Recommended Posts