Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Ja igrao Zvezdu iz keca u dvojku, kvota 7 bila. Mislio sam da ce se drzati u prvom.

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne volim previše južnoameričke kvalifikacije, nekako su mi nepredvidljivi, zato samo jedan skroman tiket:

Venecuela - Peru  GG3+

Kolumbija - Bolivija  D3+

Urugvaj - Brazil  GG

--------------

kvota: 6.65

ulog: 3/10

Venecuela ume da odigra otvoreno na svom terenu, a i Peru ima nekoliko obostrano efikasnih mečeva iza sebe, pa ću pokušati s golovima.

Kolumbija već tri utakmice nije postigla gol i ovo im je lepa prilika da se vrate u formu protiv Bolivije koja u poslednje vreme redovno prima 3+ gola u gostima.

Urugvaj i Brazil igraju derbi. Međusobni mečevi su im uglavnom dolazili u GG. Sada je domaćin bez Suareza, ali nadam se da će Kavani biti dovoljan.

Live 68min kolumbija bolivija, 2+ @3.4.

• Author

Dobro je sto odigrah sitno, Kolumbija samo 1-0, neverovatno.

Ne znam kako mi nije palo na pamet da odigram sigurnu pobedu na Kolumbiju, verovatno je bila slicna kvota kao na golove.

Na drugom tiketu odigrah Dalas, over na Nurkica i sad moram da cekam da se Muguruza preporodi i uzme jedan set. http://imgur.com/UYXk2TU

Edited by malistev

Nisu ocekivali gol od Bolivije, pa i nije to neka kvota bila

Dobro je sto odigrah sitno, Kolumbija samo 1-0, neverovatno.

Jos gori rezultati su bili na Nhl-u

• Author

Fudbal 0/1, NHL 0/3. Fudbal nisam mogao provuci nikako, dva 1-0 meca. NHL nije bio mnogo bolji. Da sam igrao singlove nesto bi i proslo, no bolje je ovako, manja je steta. Minnesota, Chicago, Pittsburgh, zakazase sa golovima; Montreal porazen; te St. Louis u fiksu, odnosno Boston na golove, nisu vredeli. Uplata je bila minimalna, pa ni minus nije veliki; imao sam neki los predosecaj, srecom te ispostovah to, da se ne zalecem.

Fudbal

Austria-Moldova P/K1

Italy-Albania P/K1

Spain-Israel 2+

Kvota 1.44.

Nisam neki ljubitelj igranja na reprezentacije, pa odigrah najkonzervativniji moguci tiket.

NHL

Pittsburgh-NY Islanders 5+

Kvota 1.38.

Trend overa, Pittsburgh 4/10, NY Islanders 7/10.

NHL strelci, Crosby, Tavares, Benn, Pavelski, Rakell, Laine. Sistem 5/6.

NBA

Houston-New Orleans >223.5

Golden State-Sacramento H1(-14.5)

Kvote, 1.60, 1.65.

Kao sto sam vec pominjao, mislim da nije skoro bilo losije NBA sezone za igru od ove, pa nikada nisam nacisto sta je verovatno, a sta ne. Rocketsi over, kao i obicno; Golden State igra protiv jednog od najslabijih timova.

Miks tiket, Denver >215.5, Boston >214.5, Dallas 5+. Kvota 3.76.

Edited by Miljenko

Jos gori rezultati su bili na Nhl-u

NHL u poslednje vreme totalno ludovanje. 

NHL u poslednje vreme totalno ludovanje.

Sreča pa če uskoro playoff

Gruzija - Srbija  2

Austrija - Moldavija  1

Italija - Albanija  1

Španija - Izrael  1

------------

kvota: 2.69

ulog: 8/10

Bez previše mudrovanja, očigledni tipovi, nisam želeo da pojačavam kvote dodatnim kombinacijama.

Hrvatska - Ukrajina  X

Irska - Vels  X

--------------

kvota: 10.58

ulog: 2/10

Sramotno niska kvota na Hrvate me je povukla da pokušam s iksom. Ukrajinci su tvrda ekipa, pa se nadam da mogu da ponove uspeh Turaka koji su iz Zagreba odneli bod.

U našoj grupi je već došlo dosta nerešenih rezultata, pa bi i u Irskoj taj trend mogao da se nastavi. Irci sa manjim kadrovskim problemima, a Velšani sa Bejlom koji još nije u top formi.

Bravo za Muguruzu, plus uhvatih uživo i Kolšrajbera po 5.5. :)

Jedino sam terao kontru našem selektoru kad je krenuo da brani rezultat, pa sam bio podržao Gruzine za sledeći gol po kvoti 6. 

Malistevu ja i ti smo sad na istom navijamo za Ita, Aut i Esp :)

Kako moze Italija da bude 1,20??

Kako moze Italija da bude 1,20??

Suti i uplati 1 :)