Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Ne znam sta ti je jako ali veruj mi da moze. Igrao sam danas i prethodnih dana. Igrao sam i skoro svake izbore (i skoro uvek bio u lepom plusu, pisao sam ovde i tada). Ne pricam o uplatrama od 500e ili vise, ali 100e mozes svuda da uplatis. Pa mozes vise puta, bar kladionica ima na svakom cosku.

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Klasični zajeb s Atletikom. Srećom sam odigrao jak singl na Monako, pa se dobro završilo.

Nisam hteo da vas malerisem kad sam video sta ste svi igrali. Meni uslo Atletiko 0-2 po 2.3, 0-1 po 4.3 i 0:0 po 14 :))) Igrao sam isto to i Sitija, al na sitnije jer su kvote tu bile dosta vise. Uzivo sam branio Atletika, ali nista krupno, pa fin plus ispade.

Veceras sve nade polazem u Romu.

M'gladbah - Šalke  GG

Roma - Lion  GG3+

Man.Utd. - Rostov  1

---------------------

kvota: 3.42

ulog: 6/10

Planirao sam svašta da igram u nemačkom evropskom derbiju, pogotovo posle nedavnih 4:2 na istom terenu, ali vidim da domaćini imaju nekih problema sa povredama napadača, pa odigrah skromnih GG po neočekivano dobroj kvoti.

Sa druge strane, za meč u Rimu su ponuđene očajno niske kvote na bilo kakvu goleadu, pa sam se zadovoljio skromnijom konbinacijom.

Ne volim ovakav Junajted ni da gledam, a kamoli da igram na njih, ali ovaj put bi kec morao doći bez većih problema. Nisam hteo da ganjam pobedu s nulom, a moglo bi i to.

Ajaks - Kopenhagen  X

----------------

kvota: 3.7

uplata: 10/10

Ovde moram da pokušam s iksom, Ajaks mi i dalje ne uliva poverenje, pa se nadam da Danci mogu da sačuvaju prednost iz prvog meča.

Razmišljam da odigram da ce Roma proci dalje kvota 2.90

Stigoh da odigram i Toronto+Denver, pre nego sto je pala kvota na Nagetse.

• Author

Fudbal 1/3, NHL 0/1, prodjose prateci NBA tiket, kao i dabl meceva MLB presezone. Na fudbalu je jedino dobro dosao mec u Monacu. U Copa Libertadores sve same 1-0 utakmice, najgluplja moguca stvar. Sta tek reci za NHL deo i to da Pittsburgh ne moze da da gol, protiv "pokojne" File (tacno je taj jedan i falio). Treci dan za redom, prolazi MLB tiket, 2.97 kvota u ovom slucaju. Sitni tiketi, malo popravise bilans, tako da sam na nivou nedelje na nuli, nakon dobrog starta.

Fudbal

Roma-Lyon 3+

Man Utd-Rostov P/K1

Nacional Potosi-Club Universitario Sucre 3+

Santos-The Strongest 3+

Kvote, 1.41, 1.50, 1.85.

Malo EL, malo Copa Libertadoresa, nadam se boljim rezultatima, u odnosu na juce.U Rimu mec sa dosta golova u najavi; Man Utd bi trebao da odigra ozbiljno, u takmicenju, koje ga interesuje. Nacional Potosi standardno. The Strongest gostuje u Brazilu, pa i to ispratih.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

NHL

NY Islanders-Winnipeg 5+

Washington-Nashville w1

Vancouver-Dallas 5+

Los Angeles-Buffalo w1

Kvote, 1.97, 2.00.

5+ trend, Islanders 7/10, Jets 7/10, Canucks 5/10, Stars 9/10. Fiks ucinak, Washington 5-5 (4, 5 ), Nashville 6-4 (4, 2), Los Angeles 4-6 (2, 3), Buffalo 2-8 (2, 6). Kingsi i dalje imaju realne playoff sanse, mada je prostor za gresku, sveden na minimum.

Oba dabla su u jacoj grupi.

NHL strelci, Tavares, Atkinson, Ovechkin, Kane, Marchand, Burns. Sistem 5/6.

NBA

Atlanta-Memphis H2 (+6.5)

Golden State-Orlando >213.5

Cleveland-Utah w1

Denver-LA Clippers >214.5

Kvote, 2.64, 2.13.

Sklepah dve kombinacije za veceras, ali su obe zavrsile u slabijoj grupi.

Miks tiket, Genk 2+, Celta P/KX, Schalke 2+, Sport Boys 2+, Ska St. Petersburg 5+, CSKA w1, Lorenskog w1, Storhamar w1, Fribourg 5+, Ambri 5+, Columbus w1, Tampa 5+. Kvota 65.77.

Edited by Miljenko

Miljenko, sto ne Sport bojse? Jos bolje kvote su, a kod njih uvek bar 4 gola padne kad igraju kuci. 

A sinoc sam bas pojeo govno za urugvajskim Nacionalom. Pre meca sam igrao njih i Fluminese dom3+ i dom4+. Fluminese lagano 3 kom, a ove krenem uzivo pred kraj HT da ce dati, pa u drugom da ce dati 2+, pa kako je vreme odmicalo trpao da daju bar 1. Da su dali taj jedan bas bih ih odvalio, ovako oni mene.

Edited by Timmy

• Author

Oni igraju na kontre, pa ih cackam samo protiv ovih ekipa, koje redovno igram; Nacional Potosi, Real Potosi, The Strongest, Bolivar, Jorge Wilstermann. U Copa Libertadores, cu ih igrati sigurno, van toga selektivno.

JA cu obe da izigram :) Vise sport bojse, Gg3+, GG4+, 5+, 6+, Igg, IIgg, GG GG. A Nacional dom3+, dom4+, domI2+ i GG4+. Prvu tekmu nesto jace, a i bolje su kvote.

Bas sam hteo da pohvalim Mozart kako su se malo popravili sa kvotama na igre koje igram. Poslednjih par dana je vredelo ici do njih. I veceras isto odskocili na Sport bojs, ja odem malopre kad sam napisao kad kvote neverovatno popadale. Primera radi 5+ sa kvote 5.2 pao na 3.9. Pa majku vam bre... Odigrao sam u Meridianu gde su za nijansu bile losije kvote nego njhove prve... Neka njih, ajmo braco bolivijska...

Edited by Timmy

Sport bojs mrka kapa. Probah na silu live u 39om da pada do HT gokl po 4.75, al me ne bi iznenadilo da ostane 0:0

Dadose ga gosti u nadokndadi i ubodih kvote 4.75, 6 i 7.5. Sve bas sitno, al sam sa tim vec pokrio preko 40% uplate na tu tekmu. Sad na miru cegam da udje bar u 3+ :)

Prođe glavni tiket za blagi plus, više sam očekivao od Kpenhagena.

Dortmund - Ingolštad  1

Wašington - Čikago  1

Lejkersi - Milvoki  2

----------------

kvota: 2.25

ulog: 10/10

Ne dopada mi se previše današnja ponuda, pa sam odigrao samo ovo što mi deluje izvesno. Dortmund ima nekih problema s povredama, ali opet bi bilo iznenađenje da se na svom terenu okliznu protiv Ingolštada.

Vašington juri drugu poziciju pred plej-of, dok su gosti upravo ostali bez Vejda, a i inače su u lošoj formi.

Lejkerse više nije ni sramota koliko tenkuju, dok Milvoki juri mesto u plej-ofu.