atajlo Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 (edited) Sličan slučaj; izlapela do nepristojnih granica... al' tako... ponekad... zbog nečeg... izgovorenog... napisanog... tek... samo mi sine... akcenat na "i"... ovako nekako: sìne... (valjda)... :D burma edit; Ne država Edited June 17, 2015 by šarulja
atajlo Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 mene naj vise nervira kad mi neko svira kad ja preticem kolonu evo bas prije godinu dvije ja i umenemi hanuma bili ugradu malo na kahfi malo nacevapima i vracamose kuci i hoce mo skrenut prema dobrinji kad vidim ja kolona uonoj traki stose skrece i ja normalno ko i svak sto radi polahko produzim do navrh kolone i obadzem hin sviju i dadnem migavac i uvalimse na celo kolone odma ispod semafora kad pocese svirat okrenemse da vidim kometo sviraju kad ono meni nista mi ni je bilo jasno i pocnem him ija svirat eto to mene nervira znaci jasam sve uradijo po propisima polahko proso dao migavac al dzaba ope oni na svirenu i haj sto sviraju oni zboljim autima vec se naso neki jado uonom sexo citrojenu dami svira a umene golf dvica td novi model sa senon svijetlima i sreca pasam ija pritisko svirenu pa oni malo ohanuse kadsu vidijeli da samnom ne ma zajebancije eto nek malo mozda i mup skrene paznju ovim sto bespotrebe sviraju ne pismenos
atajlo Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 apostrofiram: Znanje je sila, znanje je moć, učite deco i dan i noć. √
Recommended Posts