Sandradjer Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 Taman da probam taj spoiler. I vredni su preporuke. Spoiler Firma se zove Jug enterijer 1 1
Sandradjer Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 21 minutes ago, Ras said: Vazura & Co Ukapirala, jedva
Sandradjer Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Opet ja sa kuhinjom . Dolaze Ikea momci sredinom januara, nadam se da ce ici kako sam zamislila. Trenutno stanje. Projekat uskoro gotov. Vise sile pomozite da nesto ne zaskripi 7
Paul Gompitz Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Koju firmu preporucujete za garnituru za dnevnu sobu sa opcijom za spavanje dvoje ljudi?
Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 On 11.1.2023. at 12:57, Paul Gompitz said: Koju firmu preporucujete za garnituru za dnevnu sobu sa opcijom za spavanje dvoje ljudi? Ne mogu da pomognem. Jedino sto sam cula da ljudi kupuju fejdom (bas ljudi koji planiraju spavanje na garnituri) ili nesto tako. Prelistaj par stranica unazad se pisalo o vrlinama i manama. 1
Popular Post Sandradjer Posted January 13, 2023 Popular Post Posted January 13, 2023 Gotova kuhinja. Zadovoljna sam, jos kad joj unesem licni pecat. Ikea zadovoljila 23 4
Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Hvala forumu, prepoznace se ljudi koji su mi pomagali pre nekoliko meseci . Bolje bi mi pasovalo ime SandraKuhinja na forumu. Izvinjavam se posto sam gnjavila, to je veliki korak za mene . Ako se neko premislja oko Ikee eto da zna da sam kroz ceo taj proces prosla lagano, dobro su organizovani. Preporucujem montazu njihovu, odlicni su. Sve je pod konac, ocistili, pazili na zidove, podove, kulturiska ljudi. 1 1
Valk Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Predivno ti je, Sandra, blago tebi! Sad si mi ubacila crva da skršim kuhinju ali ne mogu, čeka me na proleće swap soba sa decom a to će biti ludnica.
Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 23 minutes ago, Valkyrie said: Predivno ti je, Sandra, blago tebi! Sad si mi ubacila crva da skršim kuhinju ali ne mogu, čeka me na proleće swap soba sa decom a to će biti ludnica. Hvala, lepo je. Onaj osecaj me obuzima kad se osecas prijatno pa ne zagledas detalje. I nije zatrpala prostor, to me plasilo, valjda zato sto je bela, iako je veca od stare mnooogo. Tu sam za pomoc svake vrste. Do juce sam bila amater. Samo polako, jedno po jedno sredjuj, najpre sobe. Bolje je kad se na miru promislja 1
Frank Pembleton Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Super! Mada ne vidim frižider?I koliko te je ovo i Ikeae koštalo?Može i na PM.....shiit has hit the fan.
francuski sobar Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 (edited) @Sandradjer Lepo je ispao i ugao gore Ne vidim dobro na slici kako si rešila - dve odvojene 40-tke sa coklama između ili su imali ugaoni element? Edited January 13, 2023 by francuski sobar
Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 27 minutes ago, francuski sobar said: @Sandradjer Lepo je ispao i ugao gore Ne vidim dobro na slici kako si rešila - dve odvojene 40-tke sa coklama između ili su imali ugaoni element? Cokoe su izmedju, one se prave od nekih bocnih ploca 1
đorđe geprat Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 kako su rešili ovo deno gde su cevi za grejanje? plići element pa prorezali radnu ploču, ili?
Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 1 hour ago, Frank Pembleton said: Super! Mada ne vidim frižider? I koliko te je ovo i Ikeae koštalo? Može i na PM. ....shiit has hit the fan. Frizider ce biti samostojeci, na ovom kracem zidu. Pisala sam davno nekada koliko. Sad vise nista ne znam. Nije jeftino uopste, bez uredjaja oko 2000evra i jos montaza nesto ispod 200 evra
Recommended Posts