mirjam Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Odes na Pinterest, i par godina kasnije jos si tamo, imas kolekciju od 40 000 slika polica i enterijera i jos uvek planiras sta i kako. 4 3
notenoughreasonsforclaire Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Gde se mogu naći frontovi za plakare (za cipelarnik)? Konkretno, potrebno mi je nešto ovako (na petoj slici se lepo vide vrata od cipelarnika).
đorđe geprat Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 mislim da u zemunu, bežanijska, ima stolarska radnja koja pravi nešto slično. bliže delu ka NIS pumpi, KBC.
pantelia Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Zna li neko da li se mozda planira neka vrsta online sajma namestaja, kao sto je bio slucaj sa sajmom knjiga?
Moća Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Krenuo sa renoviranjem stana i krecu i hiljadu zašto hiljadu zato. Da li neko zna gde može da se kupi ovakav mehanizam? Planiram u dnevnoj da stavim šinsku rasvetu tj šinu od 3m i 5 reflektora na njoj ima li neko iskustva sa njima? U spavacoj sobi trenutno cu samo zamenim stolariju, hoblujem parket i okrecim pa bih za početak stavio dve plafonjere jer cu kasnije tu sobu prepraviti u deciju pa ću tada spuštati plafone itd. Svaki savet je dobrodošao i sve što mislite da bi bilo potrebno znati slobodno napišite.
Frank Pembleton Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Mehanizam kao ovaj nosač za tv? Toga ima.E sad cela ova konstrukcija je rađena po meri, to nije previše komplikovano da se napravi. Za majstora koji zna. .... Shiit has hit the fan!
Moća Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Da, da mehanizam, majstora imam.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 https://www.tvnosaci.com/Ali sigurno ima još.... Shiit has hit the fan!
Mil@n Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 1 minute ago, ivy said: ne razumem spusten plafon Bude grbav, raspadnut, kriv, pa spustiš 5cm i meteš gips i sve izgleda perfekcija. Drugo, ja volim da spustim po ivicama zbog rasvete, ni u dnevnoj ni spavaćoj nemam ništa od lustera i sl, samo lampice uz zid, izgleda mi lepše milion puta. 2
goofs Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 + zvucna izolacija i sta jos moze tu da se dene
pbg12345 Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 25 minutes ago, ivy said: ne razumem spusten plafon klasicno izmuzivanje para od dokonog a dovoljno bogatog naroda naravno ima svoju svrhu ali imam utisak da se sad gura svuda i bukvalno podrazumeva, sto je budalastina 1
ivy Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 35 minutes ago, Mil@n said: Drugo, ja volim da spustim po ivicama zbog rasvete, ni u dnevnoj ni spavaćoj nemam ništa od lustera i sl, samo lampice uz zid, izgleda mi lepše milion puta. grozota! 1
Mil@n Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 Just now, ivy said: grozota! Dođi da vidiš.
nisam ja Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 (edited) oho imamo 1 mikistu-đokistu ovde. oćeš da je zavedeš svetlima malograda i pričom o pomerljivom glass ceilingu? Edited January 19, 2021 by nisam ja
Recommended Posts