maheem Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 24 minutes ago, ivy said: ja mrzim sve te bespotrebne stvari...ok,imam nekoliko jastuka ali nista vise.. gleda te emisije o uredjivanju i jezim se od kolicine vazni,cupova,raznoraznih ukrasa,prekrivaca, 50 stocica i 150 fotelja i stolica..pa stave jos i dva tepiha jedan preko drugog...ja bih tu poludela.. Ti i ja bi se baš slagali obožavam tepihe i ćilime kao i mnoge druge beskorisne stvari. juče sam morao da kupim ovo: Doduše mnogo lepše izgleda in vivo
Frank Pembleton Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Kako je tacno tepih beskorisna stvar? Kad je zima bude toplije, kad dete skace onda odrzava koliko-toliko dobre odnose sa komsijom ispod i slicno. Zavese te stite ako ne zelis da ti svako gleda unutra a nemas roletne npr. (i jedne i druge moras da peres) Moj koalicioni ne podnosi zavese tako da realno živimo u izlogu.Uspeo sam u jednoj prostoriji da uvedem one trakaste rol zavese kakogod se zvale...Sad se borba vodi da se stave one folije za stakla svukud...Moja taktika da go šetam po stanu i mašem prolaznicima, pa će vidimo... ... Shiit has hit the fan...
I*m with the pilots Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 13 minutes ago, Frank Pembleton said: Moj koalicioni ne podnosi zavese tako da realno živimo u izlogu. Uspeo sam u jednoj prostoriji da uvedem one trakaste rol zavese kakogod se zvale... Sad se borba vodi da se stave one folije za stakla svukud... Moja taktika da go šetam po stanu i mašem prolaznicima, pa će vidimo... Kada sam setala po Holandiji, malo pa malo uhvatih sebe da gledam ljudima u dnevnu sobu ili trpezariju. Ne mozes se odbraniti od toga, kada su im prozori ogromni i bez zavesa, u nekim ulicama sam imala utisak da sam im bukvalno u dnednoj sobi, jer bi ceo zid bio zapravo prozor, maltene do dole.
Frank Pembleton Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 [emoji3] Kada sam setala po Holandiji, malo pa malo uhvatih sebe da gledam ljudima u dnevnu sobu ili trpezariju. Ne mozes se odbraniti od toga, kada su im prozori ogromni i bez zavesa, u nekim ulicama sam imala utisak da sam im bukvalno u dnednoj sobi, jer bi ceo zid bio zapravo prozor, maltene do dole. Vidim da je to sad zastupljeno i u ovim novogradnjama po nbg... ... Shiit has hit the fan...
nenad Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Vidim da je to sad zastupljeno i u ovim novogradnjama po nbg... ... Shiit has hit the fan... ja sam to stavio kod mene u stan, ali ja gledam na toplanu i most na adi, pa mogu da se setam go bez razmisljanja o komsijama.
Frank Pembleton Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 ja sam to stavio kod mene u stan, ali ja gledam na toplanu i most na adi, pa mogu da se setam go bez razmisljanja o komsijama.Porušio si sve zidiće gde su bili prozori do pola? ... Shiit has hit the fan...
nenad Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Porušio si sve zidiće gde su bili prozori do pola? ... Shiit has hit the fan... ne secam se da cu bili zidovi, mislim da je samo bila stara stolarija ka terasama.
ivy Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 pa ja nemam decu,nemam komsije ispod,niko mi ne vidi u prozor tako da mi je idealna situacija a i u stanu kad smo bili..kako sam usla u stan i videla beli,debeli,vuneni tepih tako sam ga izbacila a imala sam komsiju koji je leti visio na terasi i gledao u moj prozor direkt naspram kreveta samo sam mu svako vece mahnula..a bilo je leto i setala sam u gacama ili gola,zabole me...stvarno ne znam koga tu treba da bude sramota.. sto manje skupljaca prasine to bolje!
ivy Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 6 hours ago, maheem said: Ti i ja bi se baš slagali obožavam tepihe i ćilime kao i mnoge druge beskorisne stvari. juče sam morao da kupim ovo: Doduše mnogo lepše izgleda in vivo ma super je meni kada neko to voli..ja imam drugaricu kod koje se nije moglo proci u kuci da nesto ne srusis,srecom pa je renovirala pa je palo ciscenje ali napunice ona to ponovo.. samo ne u mom prostoru..
beta Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 nemam zavese ali imam roletne. imam i ćilime jer ih volim.
morgana Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 imam roletne, one koje totalno zamracuju, spustim ih neposredno pred spavanje da se ne bih prerano budila. danju mi je sobni prizor na izvolte, skupa sa mnom, kome se gleda srecno mu bilo, ali nikad nisam primjetila da iko zaviruje.
Frank Pembleton Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 ne secam se da cu bili zidovi, mislim da je samo bila stara stolarija ka terasama. Aha [emoji6] ma ovo sad i van terasa vole da "puste staklo", u jednom naselju video ladno ono pisaći sto i ful fotelju... A nije terasa... ... Shiit has hit the fan...
Блок_64 Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 On 12.2.2020. at 11:28, I*m with the pilots said: Hvala! Na srecu sa zidovima ne moramo da se cimamo (samo sta bude isprljano od ciscenja sad), ali onda dakle to za radijatore da saceka prolece pa da vidimo da ih skinemo. Ovako da ih peremo dok su u celo na zidu nema sanse, mislim ne moze se uci "unutra" (izgledaju ovako) pa sam zato i pitala kako to izgleda kada se ukljuce a ostali su zaprljani. Taj majstor za mirise ima neku tecnost koja skida duvansku prljavstinu ali nije svemoguca. Odredjeni tipovi plastike se naravno ne mogu odzuteti (npr. interfon, neki delovi na ramu prozora). I te fuge oko prozora kaze da jedino da se promene. Na vratima eventualno da probamo tu neku jacu hemiju, samo sto ovde ne videh Domestos, u cemu je njegova tajna, mislim koji sastojak je ucinkovit pa da probam nesto slicnog sastava? Sta god da probas za radijatore nece ti pomoci niti su zuti od duvanskog tima.Jednostavno boja starenjem iz bele prelazi u zutu.
morgana Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 kakav divan sto! moze da se kupi u bgd, ali kosta bar 1500 e, sudeci po sajtu proizvodjaca (ethnicraft) sto kinez na aliekspresu ne napravi ovo :(
Mil@n Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 6 minutes ago, morgana said: sto kinez na aliekspresu ne napravi ovo :( Ne deluje baš kao neka nauka za bilo kog malo iskusnijeg stolara..
Recommended Posts