Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Stan je lep ali meni se ovde skoro ništa ne sviđa, dosta jak vajb hotelske sobe (doduše u mega skupom hotelu), a i uznemiravaju me akvarijum stanovi… ovde bi živeo Al Paćino u filmu Đavolji advokat, just sayin’.

Sviđa mi se mačka i što Al Paćino korisi Aesop za kupanje. 

• +1 3
Posted

malo cudno mesto za sedenje u kupatilu

Posted
13 hours ago, bags said:

Lep stan.

Hide contents

1 (8).jpg

1 (12).jpg

Nije bas da smo videli mnogo od glavne stvari - dnevne sobe? Ako je ovako sterilna i muzejska kao i ostalo, onda njah.

Inace lepo deluje ali fali zivota, tacno vidis da je za fotkanje i da tu niko ne zivi. Ovaj astal i stolice i luster iznad su bas super.

Na prvoj slici mi je prva misao bila - zasto im je stocic za "homeoffice lap top" u kupatilu? :isuse::lolol:

Posted

Zivi lik full time. Kacio je i video kako hoda po stanu. :)  I dalje izgleda kao da je iz kataloga.

Posted (edited)

video, vidi se dnevna soba. ne ulazim u vjerodostojnost bilo cega - ali ovakvih prostora je bas puno pa bi bilo irelevantno taman da ovaj i nije realan.

ne svidja mi se, a ni inace ne volim taj hotel wave u opremanju prostora, djeluje genericki (nije cudo sto na reddit-u ljudi ne vjeruju liku koji je kacio slike stana), pociva na plocastim materijalima koji se lako ciste, manje grebu, lako uklope, tj njima je jednostavnije ekonomisati nego kompleksnijim dizajnerskim komadima, sto je sigurno vazno za komercijalnu upotrebu - ali besmisleno za licnu.

a onda je tu doslovno i uticaj rendera koji su preplavili internet prije par godina na opsti ukus. 

bnv jeste slican, a u biti jysk sa dvije tri nule vise.

Edited by morgana
  • +1 3
Posted (edited)

Definitivno je trebao veći TV za spavaću.

edit: ok, ne bi Al Paćino iz Đavoljeg advokata živeo ovde, nije uopšte monumentalno kao što je delovalo na slikama.

Edited by Patty Lee
  • Haha 3
Posted

Citaju li ti ljudi knjige, makar neka za dekoraciju zida? :lolol:

Kad uporedim nas haos u dnevnoj sobi koja je i nasa i decija soba istrovremeno, zidovi maltene prepuni (jos uvek treba da se napune, cekaju da nadjem vremena za jos neke fotke, postere i slike), soba 30 kvadrata a imamo osecaj da je max 15 zbgo svega..i ovu cistocu - mogla bih jedan dan, dva i bilo bi opustajuce za sva cula. Posle vise ne.

• +1 3
Posted

Super je gajba naravno, može i bolje, al može i mnogo gore.

Najjači komentar je nema dušu, to su verovatno oni neuredni kod kojih je sve razbacano svaki dan ceo dan pa je to kao duša a ne neurednost :D

• +1 2
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted

Mene brine ta stolarija u kupatilu, kako ce to da reaguje na vlagu? Luster bih izbacio, mozak mi izgori od tolike gomile sitnih delovao koji se tu slobodno krecu. 

Ostalo moze, gde se potpisuje prijem poklona? :fantom:

• +1 1
  • Haha 2
Posted
3 minutes ago, Mil@n said:

Najjači komentar je nema dušu, to su verovatno oni neuredni kod kojih je sve razbacano svaki dan ceo dan pa je to kao duša a ne neurednost :D

:fur:

• Wub 1
  • Haha 2
Posted

zamisli da moras onakav luster da cistis od prasine. mozak zaboli

• +1 2
  • Haha 1
Posted
35 minutes ago, Mil@n said:

Apsolutno nema nista izmedju :rolleyes:

• +1 2
  • Wub 1
Posted

U zakljuchku, Mil@n da sredi stolariju i useli se sa Shan Janom.

• Haha 6
Posted
1 hour ago, I*m with the pilots said:

Apsolutno nema nista izmedju :rolleyes:

Zajebancija je u pitanju. :rolleyes:

@Mel Nema šta da se sređuje, Shan verovatno misli da je ono iverica, siguran sam da je nešto izdržljivije :D

Posted
1 hour ago, Mil@n said:

@Mel Nema šta da se sređuje, Shan verovatno misli da je ono iverica, siguran sam da je nešto izdržljivije :D

Sad ne smem nishta da kazem :blush:

• Haha 4