Indy Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 7 minutes ago, Majo said: Jel te podsetio smek golotinje na duplerice iz Cika i Starta? Hehehe... Šarlota forever... Ja sam gled'o (k'o mlađi tinejdžer - danas bi to bilo zakonom zabranjeno) Noćni portir u bioskopu kad je bio.
Indy Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 2 hours ago, maheem said: A preporuka i za Logan Lucky, https://m.imdb.com/title/tt5439796/ Neočekivano dobra zabava Jeste, ono sa Game of Thrones u zatvoru me je dobro nasmejalo. A i Djejms Bond nije bio los.
đorđe geprat Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 19 hours ago, Majo said: Btw, svideo mi se Swimming Pool, lepo i erotski sveden u simbolicnosti. Uzivancija. 7 hours ago, Indy said: Hehehe... Šarlota forever... Ja sam gled'o (k'o mlađi tinejdžer - danas bi to bilo zakonom zabranjeno) Noćni portir u bioskopu kad je bio. oba filma su klasa
Indy Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Black Snake Moan (2006) Gledao sam zbog Samuel L. Jacksona, a zbog njega (i bluza) vredi videti... mada je lako mogao da bude bolji film... uz malo fokusiraniju pricu. "StackoLee" (ispod) je Stagger Lee...
Dankan Ajdaho Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 On 31.5.2018. at 15:36, Indy said: Vrlo dobar biopic. https://www.imdb.com/title/tt0079826/ Ovo još niko nije prejebao niti će.
Ajant23 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 (edited) Tomb Raider (2018) Prilično uspela ekranizacija, rekao bih. Iskustvo video igre, ranije ekranizacije, ali i filmova iz žanra koji su inspirisali i stvaranje same igrice poput Indijane Džounsa, omogućili su gotovo neobarokni prizvuk ovom zabavnom filmiću... Šamantno, u pristojnom ritmu rađeno i, kažem, eklektički, gotovo neobarokno probrano iz žanrovskog, multimedijanog iskustva... Edited June 2, 2018 by Ajant23
Hippie Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 samo da kazem ako Cavsi sutra nesto zabrljaju [moraju da budu dobri sve do kraja finala] bichu toliko ljuta da chu vam se pridruziti u skrnavljenju ovog topika
Kreator Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 (edited) The Light Between Oceans (2016) https://www.imdb.com/title/tt2547584/?ref_=tt_urv Kopkalo me godinu dana da odgledam ovo. Toliko dugo je stajao na hard disku. Reko neću, mora da je nešto opasno emotivno rasplakaću se. I sada ga pogledah... pola sata nisam mogao da se sastavim. Emotivac sam, šta ću. Kakva li je tek knjiga po kojem je pravljen ovaj izuzetan film? Pogledajte, ali pre gledanja spremite maramice. Edited June 2, 2018 by BlackGeorge
zakintos Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 ^^ za taj "izuzetan" film pre bih upotrebio toalet papir ili mozda neku 'artiju, koju bih pre upotrebe dobro izguzvao - da ne grebe...
mustang Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 (edited) war machine....na momente zabavna satira. ben kingsley lud Edited June 3, 2018 by mustang
Kreator Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 (edited) 5 hours ago, zakintos said: ^^ za taj "izuzetan" film pre bih upotrebio toalet papir ili mozda neku 'artiju, koju bih pre upotrebe dobro izguzvao - da ne grebe... Prošetaj malo. Udahni vazduh negativni covece. Taj tvoj izguzvani papir mogu upotrebiti za polovinu filmova koje ovde propagiras. Edited June 3, 2018 by BlackGeorge
Haralampije Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 14 hours ago, BlackGeorge said: The Light Between Oceans (2016) https://www.imdb.com/title/tt2547584/?ref_=tt_urv Kopkalo me godinu dana da odgledam ovo. Toliko dugo je stajao na hard disku. Reko neću, mora da je nešto opasno emotivno rasplakaću se. I sada ga pogledah... pola sata nisam mogao da se sastavim. Emotivac sam, šta ću. Kakva li je tek knjiga po kojem je pravljen ovaj izuzetan film? Pogledajte, ali pre gledanja spremite maramice. prilicno je ljigavo ovo, nije za preporuku
Ajant23 Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Meni isto, jedan od najlepših filmova te godine. Još jedan uspeh sjajnog Dereka Cianfrancea...
Recommended Posts