Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Majo said:

Jel te podsetio smek golotinje na duplerice iz Cika i Starta?

Hehehe... Šarlota forever... Ja sam gled'o (k'o mlađi tinejdžer - danas bi to bilo zakonom zabranjeno) Noćni portir u bioskopu kad je bio. 

Posted
2 hours ago, maheem said:

A preporuka i za Logan Lucky, https://m.imdb.com/title/tt5439796/
Neočekivano dobra zabava

Jeste, ono sa Game of Thrones u zatvoru me je dobro nasmejalo. A i Djejms Bond nije bio los.

Posted
19 hours ago, Majo said:

Btw, svideo mi se Swimming Pool, lepo i erotski sveden u simbolicnosti. Uzivancija.

7 hours ago, Indy said:

Hehehe... Šarlota forever... Ja sam gled'o (k'o mlađi tinejdžer - danas bi to bilo zakonom zabranjeno) Noćni portir u bioskopu kad je bio. 

oba filma su klasa

Posted

Black Snake Moan (2006)

Gledao sam zbog Samuel L. Jacksona, a zbog njega (i bluza) vredi videti... mada je lako mogao da bude bolji film... uz malo fokusiraniju pricu. "StackoLee" (ispod) je Stagger Lee...

280full.jpg

Posted (edited)

Tomb Raider (2018)

Prilično uspela ekranizacija, rekao bih. Iskustvo video igre, ranije ekranizacije, ali i filmova iz žanra koji su inspirisali i stvaranje same igrice poput Indijane Džounsa, omogućili su gotovo neobarokni prizvuk ovom zabavnom filmiću...

Šamantno, u pristojnom ritmu rađeno i, kažem, eklektički, gotovo neobarokno probrano iz žanrovskog, multimedijanog iskustva...

Edited by Ajant23
Posted

samo da kazem ako Cavsi sutra nesto zabrljaju [moraju da budu dobri sve do kraja finala] bichu toliko ljuta da chu vam se pridruziti u skrnavljenju ovog topika

Posted (edited)

The Light Between Oceans (2016)

https://www.imdb.com/title/tt2547584/?ref_=tt_urv

Kopkalo me godinu dana da odgledam ovo. Toliko dugo je stajao na hard disku. Reko neću, mora da je nešto opasno emotivno rasplakaću se. I sada ga pogledah... pola sata nisam mogao da se sastavim. Emotivac sam, šta ću. :) Kakva li je tek knjiga po kojem je pravljen ovaj izuzetan film?

Pogledajte, ali pre gledanja spremite maramice. :)

Edited by BlackGeorge
Posted

^^

za taj "izuzetan" film pre bih upotrebio toalet papir ili mozda neku 'artiju, koju bih pre upotrebe dobro izguzvao - da ne grebe...

Posted (edited)

war machine....na momente zabavna satira. ben kingsley lud :)

Edited by mustang
Posted (edited)
5 hours ago, zakintos said:

^^

za taj "izuzetan" film pre bih upotrebio toalet papir ili mozda neku 'artiju, koju bih pre upotrebe dobro izguzvao - da ne grebe...

Prošetaj malo. Udahni vazduh negativni covece.

Taj tvoj izguzvani papir mogu upotrebiti za polovinu filmova koje ovde propagiras.

Edited by BlackGeorge
Posted
14 hours ago, BlackGeorge said:

The Light Between Oceans (2016)

https://www.imdb.com/title/tt2547584/?ref_=tt_urv

Kopkalo me godinu dana da odgledam ovo. Toliko dugo je stajao na hard disku. Reko neću, mora da je nešto opasno emotivno rasplakaću se. I sada ga pogledah... pola sata nisam mogao da se sastavim. Emotivac sam, šta ću. :) Kakva li je tek knjiga po kojem je pravljen ovaj izuzetan film?

Pogledajte, ali pre gledanja spremite maramice. :)

prilicno je ljigavo ovo, nije za preporuku

Posted

Meni taj bese odlican

Posted

Meni isto, jedan od najlepših filmova te godine. Još jedan uspeh sjajnog Dereka Cianfrancea...