herzika Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 In a Valley of Violence (2016) meni se svideo, lagan film, malo komican ima finu radnju
Nikodije Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 christine odlicna istinita prica o novinarki na ivici nervnog sloma, i prvoj koja je... perfektna odigrano od strane glavne glumice rebeke hol
James Marshall Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 U, znam taj slučaj, baš ću da pogledam film. Prethodnica legendarnog Bada Dvajera.
BOOGIEMAN Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 On 29.5.2018. at 9:36, steins said: Hurricane Heist vrlo zabavan. Kome ne smeta ona retardirana ćerka Lajama Nisona iz Takena. kao bonus tu je i Ben Cross za koga sam mislio da je umro. Uragan prevrce automobile i obara drvece, ona se 'vata za dusek na naduvavanje i ni da je pomeri s mesta ... Kolicina gluposti koju mogu da podnesem za ovu vrstu filma je ~ Hard Rain iz '98-me, ovo je zesci overdose
3opge Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 On 27.5.2018. at 19:42, Majo said: Me and Earl and the Dying Girl - puno od zivota provuceno na najfiniji moguci nacin. prelep film skroz. za mene prilicno veliko razocaranje, skoro da se ni po cemu ne izdvaja od gomile slicnih filmova. nije ni bilo lako napraviti nesto vise od veoma nefilmicne knjige.
Ras Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Otvaram letnji bioskop, a u njemu more, ljudi, obale... La collectionneuse
herzika Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 The Place (2017) interesantan film, svideo mi se 8/10
Lancia Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 1 hour ago, 3opge said: za mene prilicno veliko razocaranje, skoro da se ni po cemu ne izdvaja od gomile slicnih filmova. nije ni bilo lako napraviti nesto vise od veoma nefilmicne knjige. Ne znam za knjigu, meni se cini da je film radio neko, ko dobro poznaje tematiku, gde su gro reci suvisne ili ostaju u grlu. Naravno, plus je veci kako se radi o adolescentima, koji imaju, priznaces, daleko distancirajuci pogled na smrt od odraslih. I da, nje samo to, u filmu je lepo provucena (ne)pozeljna razlicitost u najranijem dobu, a i depresivna stanja, kao posledica istih. Nema patetican pristup i malo me podseca po tome na jako dobar 50/50. Btw, svideo mi se Swimming Pool, lepo i erotski sveden u simbolicnosti. Uzivancija.
Hippie Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 ehhh.... a ovdi sam nekad otkrivala kool filmove... a sad mi je uzbudljivije da gledam Cavs vs Warriors
I*m with the pilots Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Btw, svideo mi se Swimming Pool, lepo i erotski sveden u simbolicnosti. Uzivancija.Gledah ga davno, valjda kad je izašao u bioskopu, ostavio je odličan utisak. Tad nisam znala još ko je glavna glumica, niti sam gledala nešto drugo od Ozona, a mislim da do tada nisam gledala mnogo filmova koji su imali takav razvoj/rasplet te je i to bio dodatni plus
Indy Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 12 hours ago, Majo said: Btw, svideo mi se Swimming Pool, lepo i erotski sveden u simbolicnosti. Uzivancija. Da, taj film mi se čini boljim sa protokom godina. Mada sa Šarlotom ne znam loše filmove.
maheem Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 +1 za bazen.A preporuka i za Logan Lucky, https://m.imdb.com/title/tt5439796/Neočekivano dobra zabava
ultra plasticni Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Treba gleda od Ozona onaj iz 90-ih gde Kimi Manojlovic siluje klinca
Lancia Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 (edited) 18 minutes ago, Indy said: Da, taj film mi se čini boljim sa protokom godina. Mada sa Šarlotom ne znam loše filmove. Jel te podsetio smek golotinje na duplerice iz Cika i Starta? Edited June 1, 2018 by Majo
Recommended Posts