Moća Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 The Vanished Elephant Film iznenađujuće dobro vozio da nisam trepnuo dok nije poodmakao, i taman kad kontaš kako dobra, pitka krimi priča, krene postepeno da se transformiše u misteriju i dalje u mind blowing headache. Super. Preporuka. Mene odradio za 8/10 Gde si nasao titlove? Na titlovi.com nema nista.
eumeswil Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Wind River, najbolji film što sam odgledao dosad ove godine.Sicario, Hell or High Water, WR. Odličan Sheridan, nadam se da će nastaviti uspešan niz sa Soldadom sledeće godine.
morgana Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 a jel neko gledao buksovce? nisam, ali svi za koje znam da jesu kazu da je sranje
Ajant23 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) Meni svi nabrojani losi Naravno da jesu... znaci da si za izbegavanje... ^_^ Edited November 16, 2017 by Ajant23
kipo Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Gde si nasao titlove? Na titlovi.com nema nista.Nisam. Yifi ima primjerak sa eng titlom.
koksy Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Get Out sasvim pristojno ostvarenje kojem vrlo visoku ocenu kod mene obori jedan potpuno nepotreban mini deus ex machina - momenat na samom kraju. zanimljiva ideja, dobro dozirana i usmeravana napetost uz vešto maskiranje vodećeg karakondžula-aktera. glavni glumac Daniel Kaluuya mestimično teatralan u facijalnim ekspresijama ali, sve u svemu - preporuka za gledanje. 7.07/10
ToniAdams Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 o boze, da mu bude ok film koji je i meni ok. ovo nije moj koksi. jer ga nalazis malo rasistickim? film mislim. ja ne, al ortak da, pa smo oko toga raspravljali.
koksy Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 o boze, da mu bude ok film koji je i meni ok. samo ti prati moje filmske kritike bejb, ima da ti do kraja naših života ućeram taj neki dobar filmski ukus. jer ga nalazis malo rasistickim? film mislim. ja ne ma jok. (još jedna tačka slaganja, vi'š kako brzo napredujemo srce!?)
Zli Gli Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) bejb, ima da ti do kraja naših života ućeram :o Sad necu moci da gledam filmove neko vreme Edited November 18, 2017 by Zli Gli
koksy Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 :o Sad necu moci da gledam filmove neko vreme razmisli, nemaš pojma kakvo Toni ima dupe, zajebo Đej Lo.
Recommended Posts