Leia Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 ma nikako, zezam se. nego je i drajv isto tako bio bezrazlozno ishajpovan, a slucajno (ili mozda ne ) ima istog glavnog glumca kao i ovaj la la land. najbolji od svih je krejzi stjupid lav, jer se tamo gosling pojavljuje go do pojasa.
Ajant23 Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 (edited) Jack Reacher: Never Go Back (2016) Prilično mi je bio zabavan. Edward Zwick je odlično razigrao sve. Christopher McQuarrie, koji je radio prvi film, ionako me uglavnom smara, pa me je smarao i sa Jackom Reacherom iz dve hiljade dvanaeste. Na drugoj strani, ovaj nastavak je baš uspeo. Edited February 5, 2017 by Ajant23
mustang Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 gledala ga sinoc. prijao. cak me udarila nostalgija na sve dramske pauze koje su bile. nemam vise toga u akcijama, ovde su bas lepo dali oduska i dali mu prirodan tok.
lostfanforever Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 La la land, zapoceh al me je ubio u pojam, I nema sanse da zavrsim. Sem da me neko natera. Cak me ne zanima da vidim da li postoje ikakve sanse da je zasluzio tolike nominacije. Zato Manchester by the sea veliko otkrice! Potpuno me uhvatio nespremnu I lepo rasrafio na delove... kraj doduse nesto slabiji, to je tacno.. Nego pitanje, kako nabavljate filmove na trafici? Meni od pre neki dan trazi da registrujem account? ????
radisa Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 La la land, zapoceh al me je ubio u pojam, I nema sanse da zavrsim. Sem da me neko natera. Cak me ne zanima da vidim da li postoje ikakve sanse da je zasluzio tolike nominacije. Zato Manchester by the sea veliko otkrice! Potpuno me uhvatio nespremnu I lepo rasrafio na delove... kraj doduse nesto slabiji, to je tacno.. Nego pitanje, kako nabavljate filmove na trafici? Meni od pre neki dan trazi da registrujem account? Kooristi Kodi, ne treba ti trafika...
Hella Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) Kako ti se svidelo pevanje Eme Stoun? tako mi se svidelo da sam redom gledao 4 aliena 3 predatora 2 terminatora i 1 ramba da se oporavim od gejosti ali moram još da odgledam umri muški otimače izgubljenog kovčega ratnike podzemlja i drumskog ratnika da se baš Ljudski vratim u normalu elem sinoć sam po stoti put odgledao T2 i po stoti put zaključio da nema drugog boga Edited February 6, 2017 by Hella
Bujodrag Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 +1 Ja sam, zbog sujete svoje, odbijao da se, kao sva normalna deca, ložim na taj fenomenalni bubnjarski ulaz. I nisam ga nikad naučio niti imao priliku da ga sviram. I posle da se pitam ko mi je kriv što sam slušao King Crimson u to vreme :D
Hella Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Ja sam, zbog sujete svoje, odbijao da se, kao sva normalna deca, ložim na taj fenomenalni bubnjarski ulaz. ne bi bio tako dobar bez đitre na nekoj tonskoj odsvirao taj prelaz a 1 od Pravovernih Idiota kao hehe gilti pležr a hehe reko to gilti samo koriste samo oni uštrojeni jakom autoritarnom figurom u detinjstvu a kod nas normalnih postoji samo pležr
Bujodrag Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 ne bi bio tako dobar bez đitre na nekoj tonskoj odsvirao taj prelaz a 1 od Pravovernih Idiota kao hehe gilti pležr a hehe reko to gilti samo koriste samo oni uštrojeni jakom autoritarnom figurom u detinjstvu a kod nas normalnih postoji samo pležr +hiljadu tisuća meleona :)
Hella Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 inače stvarno je boza od prelaza kad prokljuviš ali je ko i sve u t2 efektan do jaja
hansolo Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 ne bi bio tako dobar bez đitre na nekoj tonskoj odsvirao taj prelaz a 1 od Pravovernih Idiota kao hehe gilti pležr a hehe reko to gilti samo koriste samo oni uštrojeni jakom autoritarnom figurom u detinjstvu a kod nas normalnih postoji samo pležr Nicely put :) +1
koksy Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 manchester by the sea (2016) napokon jeda odličan film u kom je sve (scenario, režija, gluma, fotografija, muzika...) bilo lepo poštimano. zakintos je gore spomenuo jednu scenu pa one koji budu gledali molim da obrate pažnju ( u stvari, neće moći da ih ne okači) budući da se, po meni, radi o jednoj od najubedljivijih glumačkih minijatura koje sam video na filmu u poslednjih nekoliko godina. začuđuje izostanak oskar-nominacije za fotografiju, izbor muzike je izuzetan a numere lepo pozicionirane na prava mesta (sumnjam da bi Albinonijev G-mol Adađo negde drugde radio stvar). ukoliko Lonerganu izmakne oskar za režiju, to se za scenario nikako ne bi smelo desiti. isto tako, cenim da Affleka ne bi smelo promašiti što se za Hedgesa već ne može reći pošto je, po mom mišljenju, u glumačkoj podeli za ovaj film, on, ipak, najslabija karika. da budem iskren, poveden dvema ocenama odavde, očekivao sam - kako je nagovešteno - neku brljotinu na kraju filma ali to se, na moje veliko zadovoljstvo, što se mene tiče, nije desilo: film je scenaristički dosledno priveden kraju a tačka stavljena na pravo mesto. 8.33/10
Recommended Posts