Blojler Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 nisi ti bistar? :) sta je tesko da stavis osim linka i ime filma? mozda smo vec gledali taj film i samo bespotrebno idemo na link? ako mi budes postavio jos jedno pitanje, necu moci da ti odgovorim :) Nisam bistar, pomislio sam da je neki stvaran problem a ne umisljeni. http://www.imdb.com/title/tt1450321/ MekAvoj objasnio neke stvari, Jos jedan Bairdov pogodak.
Razzmatazz Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 stavljajte brate imena filmova, kako ne mislite o drugima.... +1 Pogotovo iz tapatalka. Kad vidim samo link i komentar bez da je iz prve rečenice jasno o kom filmu se radi, samo odskrolujem na sledeći post. Ko da je neki problem kliknuti na insert link u toolbaru i pored pejstovanja linka ukucati naslov. Kad bih morao da biram, radije bih video samo naslov, pa ako me komentar zaintrigira, našao bih i sam taj film na imdbu.
Lancia Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Nisam bistar, pomislio sam da je neki stvaran problem a ne umisljeni. http://www.imdb.com/title/tt1450321/ MekAvoj objasnio neke stvari, Jos jedan Bairdov pogodak. I dalje stavljas kesu s djubretom pored kontejnera?.Boli me patka, nisam bistar al' sam glup :) jel to? Nemoj da si bandoglav, poslusaj lepu Bretonku i manje lepog Razza i budi clan zajednice za primer, kao Maksa npr: A Single Man (2009) Tom Ford je car. odličan film i super zajebancija sa bojama ako ne znas kako se to radi, odes na moderaciju i neko ce se vec naci da ti to rado objasni :) btw, nista nisam gledao, poceo La la... i zaspo ko top.
nisam ja Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Znači radi. Pustiš lala lend i odeš u lala lend.
Leia Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 kraj kada se pojavljuje bez maske na svirci članova benda, je ono da ti suze radosnice krenu odličan ma diiivan skroz :) evo jos jedan moj fav sa slicnim tako nekim feelingom, Mr. Lonely (2007) http://www.imdb.com/title/tt0475984/ skoro sam ga odgledala ponovo, edgy a tako nezan...
Reaktor Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Znači radi. Pustiš lala lend i odeš u lala lend. Najlepše sam zaspo uz Inception, onako slojevita dremka unutar dremke, pa sve to unutar još jedne dremke
Leia Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 I meni je bio super Wackness, uopšte mi nije jasno kako je ostao toliko nezapažen. Od Levina je još super i Warm Bodies, koji je u suštini isto tinejdžerska sentiš komedija, samo sa zombijima. imam i taj na nekoj watch listi al nikako da se resim, nisam ljubitelj horora al ako je tako neki mix zanr hmm.. dopao mi se What we do in the shadows (2014), doduse, ako je tako nesto sto da ne
maheem Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 btw, nista nisam gledao, poceo La la... i zaspo ko top.
3opge Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Molim vas da navedete ime filma o kome pisete u postu. Samo link nije dovoljan. Ubuduce cu da editujem postove koji nemaju ime filma.
stajebrebilo Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Klan odlična tema, rađena po istinitom događaju ali prilično prazno i plitko. Nakon odgledanog filma sam tek pročitao o kakvom liku se radi kao i ukupnim okolnostima/pozadini u kojima su se dogodila kidnapovanja i kako bi ovo moglo biti mnogo, mnogo bolje snimljeno. Pohvala za glavnog glumca.
Mil@n Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Molim vas da navedete ime filma o kome pisete u postu. Samo link nije dovoljan. Ubuduce cu da editujem postove koji nemaju ime filma. Ja bih dodao i neki utisak barem u jednoj reči. Od puke informacije da je neko nešto gledao teško da bilo ko ima neke koristi. :) Nije često, ali dešavalo se da ljudi samo zviznu poster ili ime filma i kao to je to. Gledo sam! (<---- gotivan smiley)
Leia Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Things to come (2016) http://www.imdb.com/title/tt4120176/ mlako, moram reci, i pored standardno dobre isabelle huppert. ostatak glumacke ekipe je totalno bezbojan, bezivotan, likovi nedefinisani i lako zaboravljivi. scenario - flatline, odakle smo dosli, kuda idemo, tako malo usput filozofiramo tek da gledalac bas ne crkne od dosade. doduse ima lepih toplih enterijera, lepe prirode sa juga francuske... moze se pogledati, al definitivno ne mora
Recommended Posts