Hella Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 u nemogucnosti da ulovim naveliko nahvaljeni "endless poetry" (2016) kahm
Mil@n Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Odgledao sinoć hands of stone. Neubedljiv glavni glumac, priča možda malo zbrzana. Gledljivo, ipak, mada mislim da je priča Roberto Durana imala potencijala da se bolje obradi.
Leia Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Možda je bolje da ne gledaš Poesia sin fin, mnogo je bolji ovaj prvi. Nastavak je sličan, samo dosta slabiji, mada, šta ja znam, možda svejedno treba gledati, uvek kod Jodorowskog ima štošta interesantno. Koliko god bio mator, opet je po načinu razmišljanja često neviđeno svež, valjda zato što se uspešno decenijama drži van glavnih tokova svetske kinematografije. Filmovi su mu najčešće takvi, idu nekom linijom pada, valjda zato što su više nekakva slikovnica ideja i nemaju konzistentnost plota. Ali zato uvek ima puno stvari koje su :ziga: gledacu svakako, taman i da mi se manje dopadne od ovog sto kazes ipak je nesto sasvim drugacije a na to covek zaista retko naleti u danasnje vreme.. te je to vec vrednost za sebe, ihahaj. volem na nacin kao recimo parajanova, sayat nova ima isto cak i taj autobiografski momenat.
Leia Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 kahm sta si ti poslednje gledao hellisha, a da ti se bas dopalo? :)
Hella Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 a da ti se bas dopalo? :) aliena terminatora i predatora nego juče sam se žrtvovao za vas ruljo nezahvalna pa pogledao la la land izvrstan film za antitramp demonstrante
đorđe geprat Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 sinoć i preksinoć na TV dva 20 godina stara filma. volim onu bred pitovu facu a danijel de luis šta god odigra valja. sinoć "7 godina na tibetu". možda je kada je snimljeno bilo nešto, meni je sada bilo razvučeno i čak dosadno. dodatno, ubile su me reklame na fox-movies. preksinoć, irski "bokser". volim de luisa, ovaj je bio vrlo dobar i opet mi je je bilo žao iraca.
koksy Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 nego juče sam se žrtvovao za vas ruljo nezahvalna pa pogledao la la land izvrstan film za antitramp demonstrante iako nemam nameru da gledam to sranje, jel' ovo znači da je film sranje? :-/
Leia Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 aliena terminatora i predatora nego juče sam se žrtvovao za vas ruljo nezahvalna pa pogledao la la land izvrstan film za antitramp demonstrante eh, pa onda si sam kriv. a la la bljuc ionako moram gledati, ne staj mi na muku
Hella Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 ma gledaj slobodno kontam da je ženama podnošljiviji jer ima lepih aljina
Dagmar Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 ma gledaj slobodno kontam da je ženama podnošljiviji jer ima lepih aljina Kako ti se svidelo pevanje Eme Stoun?
aram Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Zanimljivo je to zašto je slovenskim mačo dušama mjuzikl kao forma toliko omrazen... Čak i kad su slovenske zene u pitanju.
mustang Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 (edited) nisam ljubitelj mjuzikla (vise) a ni eme stone (nikad bila)... rajan je triple treat i odlican je u tome ali me ne uzbudjuje. jednom kada vidis drajv jasno ti je da dalje od kamenog lica ne moze da napravi. gledala arrival, ko da je shamalajan radio :) ima li kadra u kome je kamera bila staticna? she is the One :) Edited January 27, 2017 by mustang
Jeremija Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 (edited) Zanimljivo je to zašto je slovenskim mačo dušama mjuzikl kao forma toliko omrazen... Čak i kad su slovenske zene u pitanju. Nemam pojma, ali ga nisam voleo ni kao malo dete. Imali su početkom osamdesetih na RTB-u ciklus najboljih filmova, bili su tu Odiseja, itd, sećam se prvi put kad sam video reklamu za "Pevanje na Kiši", već mi je delovalo kao dosada u najavi, a svakav trash sam konzumirao onda. Pretpostavljam da postoji neko antropološko objašnjenje i za ovo. Edited January 27, 2017 by Jeremija
Recommended Posts