Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

u nemogucnosti da ulovim naveliko nahvaljeni "endless poetry" (2016)

kahm :fantom:

Posted

Odgledao sinoć hands of stone. Neubedljiv glavni glumac, priča možda malo zbrzana. Gledljivo, ipak, mada mislim da je priča Roberto Durana imala potencijala da se bolje obradi. 

Posted

Možda je bolje da ne gledaš Poesia sin fin, mnogo je bolji ovaj prvi. Nastavak je sličan, samo dosta slabiji, mada, šta ja znam, možda svejedno treba gledati, uvek kod Jodorowskog ima štošta interesantno. Koliko god bio mator, opet je po načinu razmišljanja često neviđeno svež, valjda zato što se uspešno decenijama drži van glavnih tokova svetske kinematografije. Filmovi su mu najčešće takvi, idu nekom linijom pada, valjda zato što su više nekakva slikovnica ideja i nemaju konzistentnost plota. Ali zato uvek ima puno stvari koje su :ziga:

gledacu svakako, taman i da mi se manje dopadne od ovog sto kazes ipak je nesto sasvim drugacije a na to covek zaista retko naleti u danasnje vreme.. te je to vec vrednost za sebe, ihahaj.

volem na nacin kao recimo parajanova, sayat nova ima isto cak i taj autobiografski momenat.

Posted

a da ti se bas dopalo? :)

aliena terminatora i predatora :fantom:

nego juče sam se žrtvovao za vas ruljo nezahvalna pa pogledao la la land izvrstan film za antitramp demonstrante

Posted

sinoć i preksinoć na TV dva 20 godina stara filma. volim onu bred pitovu facu a danijel de luis šta god odigra valja.

sinoć "7 godina na tibetu". možda je kada je snimljeno bilo nešto, meni je sada bilo razvučeno i čak dosadno. dodatno, ubile su me reklame na fox-movies.

preksinoć, irski "bokser". volim de luisa, ovaj je bio vrlo dobar i opet mi je je bilo žao iraca.

Posted

nego juče sam se žrtvovao za vas ruljo nezahvalna pa pogledao la la land izvrstan film za antitramp demonstrante

iako nemam nameru da gledam to sranje, jel' ovo znači da je film sranje? :-/
Posted

aliena terminatora i predatora :fantom:

eh, pa onda si sam kriv.

a la la bljuc ionako moram gledati, ne staj mi na muku

Posted

ma gledaj slobodno kontam da je ženama podnošljiviji jer ima lepih aljina :fantom: 

Posted

ma gledaj slobodno kontam da je ženama podnošljiviji jer ima lepih aljina :fantom:

Kako ti se svidelo pevanje Eme Stoun?

Posted

Zanimljivo je to zašto je slovenskim mačo dušama mjuzikl kao forma toliko omrazen...

Čak i kad su slovenske zene u pitanju.

Posted (edited)

nisam ljubitelj mjuzikla (vise) a ni eme stone (nikad bila)... rajan je triple treat i odlican je u tome ali me ne uzbudjuje. jednom kada vidis drajv :Hail:  jasno ti je da dalje od kamenog lica ne moze da napravi.

gledala arrival, ko da je shamalajan radio :) ima li kadra u kome je kamera bila staticna?

she is the One :) :isuse:

Edited by mustang
Posted (edited)

Zanimljivo je to zašto je slovenskim mačo dušama mjuzikl kao forma toliko omrazen...

Čak i kad su slovenske zene u pitanju.

Nemam pojma, ali ga nisam voleo ni kao malo dete. Imali su početkom osamdesetih na RTB-u ciklus najboljih filmova, bili su tu Odiseja, itd, sećam se prvi put kad sam video reklamu za "Pevanje na Kiši", već mi je delovalo kao dosada u najavi, a svakav trash sam konzumirao onda. Pretpostavljam da postoji neko antropološko objašnjenje i za ovo.

Edited by Jeremija