Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Taj rad :D

ZliGli ima bolje, cenim

dobio sam grčki film iz '75 "O thiasos", preeden kao "Traveling Players". Kao što vidite, obrađuje period od početka okupacije grčke do završetka građanskog rata. zanimao me tbog teme, imam prijatelja polu grka, istoričara. no, odbio je da zajedno gledamo kada je čuo da traje bezmalo 4 sata. namučio sam se, 4 sata je zaista mnogo, imao sam samo engleski titl. film je urađen tako da se često vezuje za istu lokaciju u različitim vremenima, neki put teče što se vremena tiče kontinualno. pročitah u triviji: "In the scene where the camera follows a truck, two time periods are connected in one shot."

inače, radi se o grupi glumaca koji sa jednom predstavom nastupaju putujući po grčkoj svo to vreme. zajebano komplikovano, moraću da se pomučim da prevedem s engleskog i da odvojim nova 4 sata. 

odličan film, svedočanstvo o jednomperiodu no, ne mogu da vam ga preporučim.

sad je već i neupućenima jasno kolko se Toni razume u sedmu umetnost.

a neki su bili skeptici.:-/

Edited by koksy

i sta je zaklucak o racunovodji, je li strip ili opera?

staoces, al preskoci :fantom:

Ako hoces akcijas za opustanje, ne preskaci, Batfleck ne bije mnogo, al kad bije bije za sve pare. 

staoces, al preskoci :fantom:

kasno je za to. 

e jbg

Ako hoces akcijas za opustanje, ne preskaci, Batfleck ne bije mnogo, al kad bije bije za sve pare. 

-1

+1

Da se sad na svadbi posvađaju Ben Aflek i Met Dejmon, ko bi pobedio u fajtu?

mini drajver  :fantom:

Pocepo bi ga Ben ko Milius Svarcenegera  :fantom:

-1

+1

Zbunjen sam :o

Ričard Čemberlen bi ih razbacao obojicu

Ričard Čemberlen bi ih razbacao obojicu

Mislio sam na full contact, ali ne te vrste.