Mil@n Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Odgledao sinoć Rise of i Dawn of the planet of the apes, konačno.Ne znam, nešto se desilo ali me baš odradilo. Sa zanatske strane sve je dobro odrađeno, majmuni su fenomenalni, ima par baš moćnih momenata u oba, a priča je solidno višeslojna sa gomilom referenci na glupost i bahatost ljudske vrste.Sve u svemu, u moru blok bastera koji nas obasipaju svake godine, ovo mi je negde pri vrhu svega što se pojavilo, included svi živi i mrtvi super heroji i sl. Delom što su filmovi ok, a delom i što je sve ostalo uglavnom prazna hiperprodukcija da se zarade pare a ne da se napravi dobar film.
Sara Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Elle - prilično poremećen ali ne na zabavan način. Moglo se i propustiti.
Jeremija Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Upravo odgledao Hateful Eight na Cinestar Premiere, kakav film!
zakintos Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Pogledao sam Frank & Lola (2016) nešto što se vodi kao a psychosexual noir love story.Osrednje, više naginje ka lošem. Ima dobar početak ali razrada i kraj su besmisleni. Vidim da je reditelj, dosta odugovlačio da ga završi. Verovatno je i to uticalo, nije znao kako će pa je verovatno išao na sigurno i po meni uprskao. Šteta, imao je dobru ekipu glumaca i lepu zamisao, ali nije ništa iskoristio. jbg
malistev Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Odgledao sinoć Rise of i Dawn of the planet of the apes, konačno. Ne znam, nešto se desilo ali me baš odradilo. Sa zanatske strane sve je dobro odrađeno, majmuni su fenomenalni, ima par baš moćnih momenata u oba, a priča je solidno višeslojna sa gomilom referenci na glupost i bahatost ljudske vrste. Sve u svemu, u moru blok bastera koji nas obasipaju svake godine, ovo mi je negde pri vrhu svega što se pojavilo, included svi živi i mrtvi super heroji i sl. Delom što su filmovi ok, a delom i što je sve ostalo uglavnom prazna hiperprodukcija da se zarade pare a ne da se napravi dobar film. Meni nije jasno zašto se prvi ne zove Dawn, a drugi Rise, bilo bi logičnije.
Jeremija Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Odgledao najzad handmaiden, valja Na trenutak sam pomislio da pričaš o ovome - https://en.wikipedia.org/wiki/The_Handmaid%27s_Tale_(film)
kipo Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 The girl on the train Čekam ga poodavno pa me nije oduševio. Zadramili su previše, sasvim nepotrebno. Da se izostavi većina scena sa suzama i teškim uzdasima, film je mogao da se sažme u kvalitetnih 1:40, računao sam da trebam uhvatiti priču u tom jadu, međutim sve je prilično jasno. Anyhow, vrijedi pogledati, Emili Blant je super iznijela lik.
kipo Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Trejler blago rečeno nema veze sa filmom. Gola drama, uglavnom
Musky Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) To smo se i mi pitali, kako je znao da je u tako losem stanju? Meni se cini da je u toj sceni kada sedi u kolima sa novim covekom, rekla nesto u fazonu kako je ona katolkinja i da se protivi tome - nije skroz jasan taj deo, ali mi se cini da su upravo dosli iz ordinacije. Kako krece taj deo: imao si taj prelaz kada se ne znam sta desilo u knjizi (neka od vrlo dramaticnih scena), pa je nju preseklo time sto je ptica lupila o prozor, a to je opet odmah preseceno tom scenom iz ordinacije, koja mi uopste nije bila jasna u tom momentu (mislila sam da je sadasnjost i kao, sta sad saniraju sve zbog ptice? :D ), posle koje njih dvoje mladih sede u kolima i pricaju o tome, i na kraju ih Edvard vidi. Zapitah se i ja, sa kim ima tu cerku. Neke scene, tacnije neki detalji su tako samo na brzinu tu postavljeni, mislim to da ima cerku je samo pokazano u toj jednoj sceni, nikakvog nagovestaja pre toga nije bilo. Da, upravo u prethodnoj sceni joj ,,novi čovek" pridržava kaput u hodniku klinike... a scena sa Edvardom na kiši ispred auta u kojem su njih dvoje, jasno pokazuje da joj to nikada neće zaboraviti. Ćerku je dobila sa novim mužem, zato i onaj fleš kada je u knjizi stigla do dela kada nalazi porodicu pobijenu... pomislila je na najgoru verziju. Edited January 2, 2017 by Musky
Ajant23 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) The Light Between Oceans (2016) Meni je lično ovo jedan od najboljih filmova ove decenije. Derek Cianfrance je sve bolji i bolji. Kritičare bolje da ignorišem, odsustvo nominacija mi nije jasno. Il était une fois, une fois (2012) Matthieu Delaporte me je razočarao. Prilično slaba komedija. Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016) Ništa posebno, ali se da gledati. The Accountant (2016) Odličan krimić. Klasični Holivud. Deepwater Horizon (2016) Relativno zanimljivo, ali zbrljano. Nije bilo prostora ni da se Peter Berg razigra u zezanju onako kako ume. Médecin de campagne (2016) Ovo veze nema sa komedijom, ma na koji način da posmatram. Pritom je i sam film prilično slab. Miss Pettigrew Lives for a Day (2008) Prilično vedro i razigrano. Nisam gledao ranije, pa sam ga video na RTS-u. Nocturnal Animals (2016) Prilično kvalitetan film. Po očito promišljenom književnom predlošku fino je rađen scenario i režija. Sve je to izvedeno vrlo kvalitetno, ali fali mu nadahnuta kreacija Cianfranceovog filma. Edited January 3, 2017 by Ajant23
Mil@n Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 The Accountant (2016) Odličan krimić. Klasični Holivud. Sa prvim se slažem, sa drugim ne. Odličan je baš zato što nije klasičan Holivud. :P Odgledao i The Passengers, svemirsku sapunicu. Meni je ok sve što je u svemiru, pa i ovo. Ne očekivati ništa specijalno, par lepih prikaza svemirskog prostranstva, dobro scenografisan brod u kome putuju i uopšte taj neki futuristički habitat koji volim da vidim. Ovi što traže science u scienfe fiction, verovatno će naći neke falinke. :)
Ajant23 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Znaš kako, u pitanju je Ben Affleck, reditelj Arga... Edited January 3, 2017 by Ajant23
Recommended Posts