Frank Pembleton Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Mislim da ti ne valja link, ali našao sam... Uhhh nekako mi ovakvi filmovi sve teže padaju... ....shit has hit the fan...
koksy Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Mislim da ti ne valja link u pravu si, sad bi trebalo da je ok chronic film sa teškom tematikom. za mlađe ppp-ovce (ne vredi za stare koji se mladim, jel' tako, osećaju) verovatno bi mogao biti u neku ruku šokantan i brutalno naturalistički. za nas sa, khm, izvesnim životnim iskustvom, jedna relativno obična priča. treba li naglašavati da među istim tim nama ima i takozvanih filmskih picajzli!? neki od njih () reći će vam da se ovo ostvarenje negde u poslednjoj trećini počelo zatrpavati nečim što bih nazvao viškom tematskih primera, a da sve ne ode dođavola, potrudio se režiser efektnim zatvaranjem (bukvalno poslednjom scenom). scenarista (istovremeno i reditelj) je pokazao potencijal u epizodi sa arhitektom ali lično mi je iznenađenje da je dobio kansku nagradu za skrinplej prošle godine. tim rot dobar, ali nije bilo nešto specijalno zahtevno. ostali su glumili fikuse, dakle upravo ono što im je i bila zadaća. 6.71/10
Marvin (Paranoid Android) Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Sinoć randomno odgledah Jungle Book, ne znam koliko sam puta video Diznijev crtani kao klinac pa sam bio blago skeptičan, ali ovaj mi je baš baš legao. Animacije životinja neverovatno dobro urađene, a klinac Mogli je bio simpatičan i sjajno glumio. Obično kad se uzima neko dete za glavnu ulogu to zna da bude njanjavo i bez veze, ovaj je super odradio. Imali su pravu all-star ekipu za glasove, Bill Murray, Cristopher Walken, Ben Kingsley, mada, šta ga znam, glas Bagire i Balua mi bio malko neubedljiv, ali to je subjektivni utisak. Baš dobro urađeno. A što je najvažnije na samom kraju kad su sredili Šir Kana, ona mala namiguša se ne uopšte pojavljuje da odvuče Moglija u selo ljudi. Mogli ostaje u džungli sa svojim drugarima, he's keeping it real, ne mora da odrasta, a i ako odrasta odrašće u nekog tarzanolikog frajera. Jes' da će možda početi da mu se sviđaju divokoze kad napuni 15 godina, ali ostao je u džungli sa Bagirom, Baluom i svojim vukovima, to je najvažnije. Zapravo, siguran sam da se već pravi scenario za nastavak u kome će naravno biti obrađena i ta tema gde će sve morati da useru jer će Mogli da odraste i naravno da se vrati među ljude, ali ja ću se praviti da to ne postoji. Ovo je za mene kraj priče, the end, kanon, lalalala ne može mi niko ništa. ______ Nestani koketušo, idi trepći nekom drugom da ti vuklja vodu s potoka.
Lancia Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 na samom kraju kad su sredili Šir Kana, ona mala namiguša se ne uopšte pojavljuje da odvuče Moglija u selo ljudi. Mogli ostaje u džungli sa svojim drugarima, he's keeping it real, ne mora da odrasta, a i ako odrasta odrašće u nekog tarzanolikog frajera. Jes' da će možda početi da mu se sviđaju divokoze kad napuni 15 godina, ali ostao je u džungli sa Bagirom, Baluom i svojim vukovima, to je najvažnije. Zapravo, siguran sam da se već pravi scenario za nastavak u kome će naravno biti obrađena i ta tema gde će sve morati da useru jer će Mogli da odraste i naravno da se vrati među ljude, ali ja ću se praviti da to ne postoji. Ovo je za mene kraj priče, the end, kanon, lalalala ne može mi niko ništa. ______ Nestani koketušo, idi trepći nekom drugom da ti vuklja vodu s potoka. decko, ti si gej.
James Marshall Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Meni je najjače što King Lui i likom zaista liči na Vokena
Marvin (Paranoid Android) Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 decko, ti si gej. Ček, ti kad si igrao basket sa drugarima ispred zgrade, i prolazi Ana iz IV-2 koja ti se nasmeši, ti ćeš da ostaviš loptu, i kreneš za njom, ovi sa terena te gledaju "Ej bre, šta radiš, de ćeš?", ništa, ti samo ćutiš, otreso si ruke o farmerke, i pratiš njene korake, je l'?
Lancia Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Ček, ti kad si igrao basket sa drugarima ispred zgrade, i prolazi Ana iz IV-2 koja ti se nasmeši, ti ćeš da ostaviš loptu, i kreneš za njom, ovi sa terena te gledaju "Ej bre, šta radiš, de ćeš?", ništa, ti samo ćutiš, otreso si ruke o farmerke, i pratiš njene korake, je l'? pa naravno da cu za Anom, basket moze da se igra kad oces.
Marvin (Paranoid Android) Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 I onda ja gej, a ti trčiš za devojčicama. Pfffft.
Lancia Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 I onda ja gej, a ti trčiš za devojčicama. Pfffft. Sta da ti kazem, sve si reko i o kakvom basketu ti pricas, kriketasu.
bosque Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 stavicu ovu divnu zenu ovde jer je veceras ponovo na meniju ... filmicj http://www.youtube.com/watch?v=7DvbSpwfkCI
Ravanelli Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 (edited) Je li Mogli peva ono "s namerom dodjoh u veliki grad"? Edited December 26, 2016 by Ravanelli
copkillah Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 stavicu ovu divnu zenu ovde jer je veceras ponovo na meniju ... filmicj http://www.youtube.com/watch?v=7DvbSpwfkCI hvala za ovo
maheem Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Handmaiden (2016) Zveci picka! Vrlo lagano za sada najbolje iz ovogodisnje ponude. odlično je to spakovao Park u vizuelno savršenu iščašenost, al su me ipak smorili očekivani tvistovi
maheem Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 stavicu ovu divnu zenu ovde jer je veceras ponovo na meniju ... filmicj hvala za ovo +1 hvala za ovaj dobar rezime, veoma mi je drago što sam pogledao ovo
roksi Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 novi dzarmus, paterson. izvedba, tempo, atmosfera and then some. topla preporuka.
Recommended Posts