Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Mislim da ti ne valja link, ali našao sam...

Uhhh nekako mi ovakvi filmovi sve teže padaju...

....shit has hit the fan...

Posted

Mislim da ti ne valja link

u pravu si, sad bi trebalo da je ok

chronic

film sa teškom tematikom.

za mlađe ppp-ovce (ne vredi za stare koji se mladim, jel' tako, osećaju) verovatno bi mogao biti u neku ruku  šokantan i brutalno  naturalistički.

za nas sa, khm, izvesnim životnim iskustvom, jedna relativno obična priča.

treba li naglašavati da među istim tim nama ima i takozvanih filmskih picajzli!?  neki od njih  (hi.gif)  reći će vam  da se ovo ostvarenje negde u poslednjoj trećini  počelo zatrpavati nečim što bih nazvao viškom tematskih primera, a da sve ne ode dođavola, potrudio se režiser efektnim zatvaranjem (bukvalno poslednjom scenom).

scenarista  (istovremeno i reditelj) je pokazao potencijal u epizodi sa arhitektom ali lično mi je iznenađenje da je dobio kansku nagradu za skrinplej prošle godine.

tim rot dobar, ali nije bilo nešto specijalno zahtevno. ostali su glumili fikuse, dakle upravo ono što im je i bila zadaća.

6.71/10

Posted

Sinoć randomno odgledah Jungle Book, ne znam koliko sam puta video Diznijev crtani kao klinac pa sam bio blago skeptičan, ali ovaj mi je baš baš legao. Animacije životinja neverovatno dobro urađene, a klinac Mogli je bio simpatičan i sjajno glumio. Obično kad se uzima neko dete za glavnu ulogu to zna da bude njanjavo i bez veze, ovaj je super odradio. Imali su pravu all-star ekipu za glasove, Bill Murray, Cristopher Walken, Ben Kingsley, mada, šta ga znam, glas Bagire i Balua mi bio malko neubedljiv, ali to je subjektivni utisak.

Baš dobro urađeno. A što je najvažnije

na samom kraju kad su sredili Šir Kana, ona mala namiguša se ne uopšte pojavljuje da odvuče Moglija u selo ljudi. Mogli ostaje u džungli sa svojim drugarima, he's keeping it real, ne mora da odrasta, a i ako odrasta odrašće u nekog tarzanolikog frajera. Jes' da će možda početi da mu se sviđaju divokoze kad napuni 15 godina, ali ostao je u džungli sa Bagirom, Baluom i svojim vukovima, to je najvažnije.

Zapravo, siguran sam da se već pravi scenario za nastavak u kome će naravno biti obrađena i ta tema gde će sve morati da useru jer će Mogli da odraste i naravno da se vrati među ljude, ali ja ću se praviti da to ne postoji. Ovo je za mene kraj priče, the end, kanon, lalalala ne može mi niko ništa.

coy.jpg______come-hither.jpeg

Nestani koketušo, idi trepći nekom drugom da ti vuklja vodu s potoka.

Posted

na samom kraju kad su sredili Šir Kana, ona mala namiguša se ne uopšte pojavljuje da odvuče Moglija u selo ljudi. Mogli ostaje u džungli sa svojim drugarima, he's keeping it real, ne mora da odrasta, a i ako odrasta odrašće u nekog tarzanolikog frajera. Jes' da će možda početi da mu se sviđaju divokoze kad napuni 15 godina, ali ostao je u džungli sa Bagirom, Baluom i svojim vukovima, to je najvažnije.

Zapravo, siguran sam da se već pravi scenario za nastavak u kome će naravno biti obrađena i ta tema gde će sve morati da useru jer će Mogli da odraste i naravno da se vrati među ljude, ali ja ću se praviti da to ne postoji. Ovo je za mene kraj priče, the end, kanon, lalalala ne može mi niko ništa.

coy.jpg______come-hither.jpeg

Nestani koketušo, idi trepći nekom drugom da ti vuklja vodu s potoka.

decko, ti si gej.  :fantom:

Posted

Meni je najjače što King Lui i likom zaista liči na Vokena :lol:

Posted

decko, ti si gej.  :fantom:

Ček, ti kad si igrao basket sa drugarima ispred zgrade, i prolazi Ana iz IV-2 koja ti se nasmeši, ti ćeš da ostaviš loptu, i kreneš za njom, ovi sa terena te gledaju "Ej bre, šta radiš, de ćeš?", ništa, ti samo ćutiš, otreso si ruke o farmerke, i pratiš njene korake, je l'?  :fantom:

Posted

Ček, ti kad si igrao basket sa drugarima ispred zgrade, i prolazi Ana iz IV-2 koja ti se nasmeši, ti ćeš da ostaviš loptu, i kreneš za njom, ovi sa terena te gledaju "Ej bre, šta radiš, de ćeš?", ništa, ti samo ćutiš, otreso si ruke o farmerke, i pratiš njene korake, je l'?  :fantom:

pa naravno da cu za Anom, basket moze da se igra kad oces.  :fantom:

Posted

I onda ja gej, a ti trčiš za devojčicama. Pfffft.

Posted

I onda ja gej, a ti trčiš za devojčicama. Pfffft.

Sta da ti kazem, sve si reko  :fantom: i o kakvom basketu ti pricas, kriketasu.

Posted (edited)

Je li Mogli peva ono "s namerom dodjoh u veliki grad"?

Edited by Ravanelli
Posted

Handmaiden (2016)

Zveci picka!

Vrlo lagano za sada najbolje iz ovogodisnje ponude.

odlično je to spakovao Park u vizuelno savršenu iščašenost, al su me ipak smorili očekivani tvistovi

Posted

stavicu ovu divnu zenu ovde jer je veceras ponovo na meniju ... filmicj

hvala za ovo

+1

hvala za ovaj dobar rezime, veoma mi je drago što sam pogledao ovo